Ξεκινάει το πρωτάθλημα του χάντμπολ! Το Σάββατο 23/9 στις 18:00, στο “Κλειστό” της Νάουσας

Ξεκινάει το πρωτάθλημα του χάντμπολ! Το Σάββατο 23/9 στις 18:00, στο “Κλειστό” της Νάουσας

Το Σάββατο, η ομάδα της πόλης μας θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ Νάουσας την ομάδα του Αερωπού Έδεσσας, για την πρεμιέρα της Handball Premier. Αναμένεται να είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι, βάσει της δυναμικής των δύο ομάδων και σε συνδυασμό με το ότι θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της χρονιάς, ο Ζαφειράκης χρειάζεται όλο το κόσμο της Νάουσας στο πλευρό του.

Την περασμένη εβδομάδα η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή του Ζαφειράκη στο 2ο φιλικό τουρνουά χάντμπολ που διοργανώθηκε από το σύλλογο του Φοίβου Συκεών στη Θεσσαλονίκη, στη μνήμη του ιστορικού στελέχους του ¨Φοίβου” Αθανάσιου Καρακεχαγιά.

Στους αγώνες που διεξήχθησαν, στα πλαίσια του τουρνουά, η ομάδα του Ζαφειράκη έδειξε καλά δείγματα, συνεχίζοντας την καλή εικόνα που είχε στα 4 νικηφόρα φιλικά παιχνίδια που είχε δώσει το περασμένο διάστημα στη Νάουσα και σε άλλες γειτονικές πόλεις.

Ο προπονητής της ομάδας κ. Δεληγιάννης Κώστας θα έχει στη διάθεση του όλο το αθλητικό του σύνολο, καθώς η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία χωρίς κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα της πόλης μας είναι η μοναδική ομάδα του κορυφαίου ελληνικού πρωταθλήματος που αγωνίζεται χωρίς αλλοδαπούς αθλητές, πραγματώνοντας έτσι την πρόθεση της διοίκησης του Ζαφειράκη. Παρά τη σημαντική συνεισφορά των ξένων αθλητών στην ομάδα μας τα περασμένα 3 έτη, φέτος γίνεται προσπάθεια να δοθεί βαρύτητα σε Έλληνες νεαρούς αθλητές από τη Νάουσα, αλλά και από γειτονικές ομάδες.

Ας είμαστε λοιπόν όλοι στο γήπεδο της Νάουσας το ερχόμενο Σάββατο 23/9 στις 18:00 για να στηρίξουμε την μοναδική ομάδα του νομού Ημαθίας που μας εκπροσωπεί στον επαγγελματικό αθλητισμό!

Μην ξεχνάτε παράλληλα ότι μπορείτε να συνεχίσετε να προμηθεύεστε τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής χρονιάς στο προνομιακό κόστος των 40ευρώ, με τα οποία θα έχετε το δικαίωμα εισόδου σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Ζαφειράκη στο Κλειστό Γυμναστήριο Νάουσας!

Ας είμαστε όλοι εκεί!

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Μιχάλης Τζαφερόπουλος σφυρίζει την Μ. Τρίτη ευρωπαϊκό ματς στη Λισαβώνα

Ο Μιχάλης Τζαφερόπουλος σφυρίζει την Μ. Τρίτη...

Ο βεροιώτης διεθνής διαιτητής και αντιδήμαρχος...

Στις Συκιές ο Φέρωνας, στην Κοζάνη τα κορίτσια του Φιλίππου

Στις Συκιές ο Φέρωνας, στην Κοζάνη τα κορίτσια του...

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της ερχόμενης αγωνιστικής,...

Χάντμπολ: Όμιλοι και Πρόγραμμα τελικών φάσεων Εφήβων - Νεανίδων

Χάντμπολ: Όμιλοι και Πρόγραμμα τελικών φάσεων Εφήβων -...

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ανακοινωσε τους ομίλους...

Έχασε στο

Έχασε στο "Φιλίππειο" από τον Φοίβο ο Φέρωνας -...

Στις Συκιές Θεσσαλονίκης θα κριθεί το ερχόμενο...

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις Εφήβων-Νεανίδων στα Final-8 Βύρωνα και Βέροιας

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις...

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ενημερώνει τα κάτωθι...

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας -

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας - "Έσπασε" την έδρα...

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Φέρωνας Βέροιας στην Θεσσαλονίκη...

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου...

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, τα κορίτσια του...

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης Νάουσας

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης...

Νικηφόρα έκλεισε την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, Γιώργου Φύκατα στην επίσημη σελίδα του Φιλίππου  στο facebook:Στο ίδιο έργο θεατές!!!!Δυστυχώς για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει ότι...

Εύκολη νίκη πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας στην έδρα του απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης καθώς επικράτησε με 33-24 και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι...

Handball Premier (19η-20η αγωνιστική) Σάββατο 17 Μαρτίου 2018Handball Premier (19η αγωνιστική)Δαϊς 14:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Πατιός- Τσιάνας, Αντωνόπουλος)Σπίτι του Χάντμπολ 17:00 (ΕΡΤ3), ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- AEK (Μπέτμαν-...

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών πήρε ο Α.Σ Βέροιας 2017 καθώς επικράτησε στην Κέρκυρα επι του Φαίακα με 22-13.Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το πρώτο ημίχρονο ένα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο...