Επιστολή του Θεόφιλου Τεληγιαννίδη στους ψηφοφόρους της Ημαθίας

Επιστολή του Θεόφιλου Τεληγιαννίδη στους ψηφοφόρους της Ημαθίας

Αγαπητοί συμπολίτες,

Μετά την ευγενική και τιμητική πρόσκληση του Άξιου Περιφερειάρχη μας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, στον συνδυασμό «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την πεποίθηση ότι συστρατεύομαι σε μία ομάδα σπουδαίων και άξιων πολιτών που μπορούν – όπως απέδειξαν τα τελευταία δύσκολα χρόνια- όχι μόνο να υλοποιούν όσα εξαγγέλλουν, αλλά και να αφουγκράζονται την κοινωνία με τα προβλήματα της.

Μετά από δέκα χρόνια της παρουσίας μου ως πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ν. Ημαθίας (ΑΝΗΜΑ) όπου με τοποθέτησαν ο περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη του Νομού μας κ. Κώστα Καλαιτζίδη, δεσμεύομαι ότι θα είμαι παρών σε κάθε προσπάθεια που θα αφορά την πρόοδο και ανάπτυξη του Νομού μας.

Τα κύρια ζητήματα που θα προσπαθήσω να υλοποιηθούν αφορούν:

- Την Αγροτική και Κτηνοτροφική Ανάπτυξη και στήριξη των Αγροτών και Κτηνοτρόφων που αποτελούν την πιο αδικημένη κατηγορία πολιτών. Θα πιέσουμε σε κάθε κατεύθυνση σε τρόπο ώστε η Πολιτεία να στηρίξει και να ασφαλίσει τις παραγωγές από κάθε είδους θεομηνία, να τεθεί τιμή ασφάλειας στα αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα που να καλύπτει το κόστος παραγωγής και να παρέχει ένα λογικό ποσοστό κέρδους, να αυξηθεί το ποσό της συνταξιοδότησης τους και να παρέχονται δάνεια άτοκα που θα αφορούν την επέκταση των δραστηριοτήτων τους και την προσαρμογή τους στις νέες καλλιέργειες.

- Τα θέματα Υγείας των πολιτών μας και την εύρυθμη λειτουργία των Νοσοκομείων Βέροιας, Νάουσας και του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας. Θα πρέπει να ληφθούν πρωτοβουλίες και δράσεις σε τρόπο ώστε τα ιδρύματα αυτά με ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ, να προβούν στην κάλυψη όλων των οργανικών τους θέσεων με αντίστοιχο προσωπικό, την τακτική εκπαίδευση του, τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τον εκσυγχρονισμό του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού τους, καθώς και την οικονομική τους επάρκεια για να μπορούν να προσφέρουν σε όλα τα επίπεδα υψηλής στάθμης παρεχόμενες υπηρεσιες.

- Την Παιδεία και τα Σχολεία μας, που αφορά την κάλυψη με εκπαιδευτικούς σε όλα τα κενά, την αδειοδότηση, συντήρηση, ένταξη σε ενεργειακά προγράμματα, την θέρμανση, τον προσεισμικό έλεγχο όλων των σχολικών μονάδων και να μην κλείσουν σχολεία.

- Την Αστική συγκοινωνία που να καλύπτει με τακτικά δρομολόγια όλα τα χωριά του Νομού μας.

- Την στήριξη των εργαζομένων και συνταξιούχων στα δίκαια αιτήματα τους.

- Την Πολιτιστική Ανάπτυξη με την στήριξη των Φορεών που την υπηρετούν.

- Την Τουριστική Ανάπτυξη με έμφαση στον θρησκευτικό και αρχαιολογικό τουρισμό του Νομού μας.

- Την ολοκλήρωση της Εγνατίας οδού και της σύνδεσης της με τον κεντρικό οδικό άξονα που αποτελεί έργο πνοής για τον τόπο μας.

Η εμπειρία και οι γνώσεις που απέκτησα υπηρετώντας τέσσερα χρόνια ως περιφερειακός σύμβουλος και η συνεχης παρουσία μου για δέκα χρόνια ως Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Νομού Ημαθίας, θα αποτελέσουν τα εφόδια για την υλοποίηση των στόχων μας για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Κλείνοντας, σας ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας και να είστε σίγουροι ότι θα την τιμήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να συνεχίσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο. Έναν αγώνα για την Ημαθία που θα προσφέρει ευκαιρίες εργασίας και επιχειρηματικότητας, καλύτερη ποιότητα ζωής, με απόλυτο σεβασμό στο θρησκευτικό αίσθημα, την παράδοση και τον ελληνοορθόδοξο πολιτισμό μας, θα αφουγκράζεται τις ανάγκες, τις αγωνίες και τα κοινωνικά προβλήματα των πολιτών, με στόχο η Ημαθία να καταστεί πρωταθλήτρια σε επιδόσεις και σε ποιότητα ζωής. Όλοι μαζί μπορούμε και θα πετύχουμε!

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος

με την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ του Απ. Τζιτζικώστα

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφυγε από τη ζωή η Ορφανίδου Θεοδώρα σε ηλικία 92 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Ορφανίδου Θεοδώρα σε ηλικία 92 ετών

'Εφυγε από τη ζωή και κηδεύεται σήμερα Κυριακή 28...

Έφυγε από τη ζωή η Μπαμπαλή Αντιγόνη σε ηλικία 77 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Μπαμπαλή Αντιγόνη σε ηλικία 77 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται σήμερα Κυριακή 28...

Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας συγχαίρει τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεώργιο

Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας συγχαίρει τον Σεβασμιώτατο...

Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας με...

Εκ νέου Πρόεδρος ο Απόστολος Μούρτης στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Ημαθίας

Εκ νέου Πρόεδρος ο Απόστολος Μούρτης στο διοικητικό...

Χθες 26 Απριλίου 2024, διενεργήθηκαν εκλογές στην...

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος σε ηλικία 46 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος σε ηλικία...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Κυριακή 28 Απριλίου...

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης – Υπόδησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης –...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι το Τμήμα Ένδυσης...

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  στον Δήμαρχο Νάουσας

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ στον Δήμαρχο...

 Μια πολύ ωραία επίσκεψη δέχθηκε το πρωί της...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ...

Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος Φιλόλογος Πλησιάζει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...