Μιχάλης Χασιώτης στον ΑΚΟΥ 99,6: «Στόχος και όραμα να βοηθήσω στην υποψηφιότητα Βέροια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2035!»

Μιχάλης Χασιώτης στον ΑΚΟΥ 99,6: «Στόχος και όραμα να βοηθήσω στην υποψηφιότητα Βέροια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2035!»

Τους λόγους που αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος του δήμου Βέροιας εξέθεσε ο δικηγόρος Μιχάλης Χασιώτης στην ραδιοφωνική εκπομπή Λαϊκά&Αιρετικά του ΑΚΟΥ 99,6. Ο κ. Χασιώτης ξεκαθάρισε ότι παρά το γεγονός ότι είχε και στο παρελθόν προτάσεις, έκρινε ότι τώρα είναι η σωστή στιγμή, αφού η επιλογή του ήταν πρώτα να διανύσει μια επαγγελματική πορεία και να ξεκινήσει την δική του οικογένεια, αφού παντρεύτηκε πριν από ένα χρόνο.

Υπογράμμισε ότι ο Κώστας Βοργιαζίδης είναι ο κατάλληλος να έχει την διοίκηση του δήμου στα χέρια του, παρήγαγε σημαντικό έργο με μετρήσιμα αποτελέσματα και γι’ αυτό συστρατεύθηκε μαζί του, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε δεν ζει σε ένα ροζ συννεφάκι, βλέπει ότι δεν έχουν γίνει όλα τέλεια, υπάρχουν προβλήματα και γι’ αυτό αποφάσισε να είναι υποψήφιος για να βοηθήσει να πάνε τα πράγματα ακόμη καλύτερα. «Σε όλες τις ομάδες χρειάζονται μεταγραφές και φρέσκοι νέοι παίκτες», σχολίασε χαρακτηριστικά. Στις κουβέντες που ακούγονται ότι ο Χασιώτης έπρεπε να βάλει τον γιο του υποψήφιο, ο Μιχάλης απάντησε: «Δεν έπρεπε να κατέβω υποψήφιος γιατί είμαι ο γιος του Χασιώτη, αλλά θέλω να είμαι υποψήφιος ως Μιχάλης Χασιώτης που επιθυμώ να βοηθήσω την πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπώ».

Αναφορικά με κάποιον τομέα του δήμου που θα ήθελε ο κ. Χασιώτης να συνεισφέρει σε περίπτωση που εκλεγεί η απάντησή του ήταν λακωνική.«Βέροια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2035!» Ο Μιχάλης Χασιώτης ξεκαθάρισε ότι είναι ένας στόχος και ένα όραμα που τον ενδιαφέρει να βοηθήσει και που ήδη έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες από πλευράς δήμου. Κατά την επόμενη θητεία θα συμπληρωθεί ο φάκελος της υποψηφιότητας που θα χρειαστεί πολλή δουλειά, ενώ θα πρέπει να υπάρξουν και παρεμβάσεις στην πόλη για να εναρμονιστεί με τις απαιτήσεις του τίτλου. Παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει γενικά στο κομμάτι του πολιτισμού και με την ευκαιρία χαρακτήρισε καταδικαστικό το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που καταργεί τα νομικά πρόσωπα όπως η ΚΕΠΑ και οδηγεί όλες αυτές τις δραστηριότητες στην ενιαία διοίκηση του δήμου. «Δεν θα υπάρχει ευελιξία και θα δημιουργηθεί τεράστια γραφειοκρατία που θα καταδικάσει το έργο και τις δραστηριότητες του πολιτισμού», σχολίασε ο κ. Χασιώτης.

Τέλος ο Μιχάλης Χασιώτης υπογράμμισε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει με κριτήριο το καλό του δήμου Βέροιας είναι να υπάρξει συνεννόηση και συνεργασία όλων των συνδυασμών που θα εκπροσωπηθούν στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο, για να πάει ο δήμος ακόμη καλύτερα.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έδωσαν στις Γυναίκες ένα όραμα να αντισταθούν στη βία

Έδωσαν στις Γυναίκες ένα όραμα να αντισταθούν στη βία

Είχε από όλα…Και λόγο-αιτία και λόγο και ποίηση και...

Φρόσω Καρασαρλίδου: Δεν συναινεί στην «μετάλλαξη» του ΣΥΡΙΖΑ και αποχωρεί από το κόμμα

Φρόσω Καρασαρλίδου: Δεν συναινεί στην «μετάλλαξη» του...

Την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήλωσε με επιστολή...

Σχολίασαν στο facebook      για το απίθανο παρκάρισμα στο κλειστό πάρκινγκ του Δημαρχείου Βέροιας

Σχολίασαν στο facebook για το απίθανο παρκάρισμα στο...

 Χιλιάδες οι αναγνώσεις του «Λαϊκού μας» που...

Για την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας ενημέρωσε ο υφυπουργός την ΚΕΔΕ

Για την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας ενημέρωσε...

Για ζητήματα που αφορούν στην πρόληψη και την προαγωγή...

Χωρίς φωτισμό (;) τμήμα  της Περιφερειακής

Χωρίς φωτισμό (;) τμήμα της Περιφερειακής

Στο σκοτάδι βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες ένα τμήμα...

Τα

Τα "Χριστουγεννιάτικα" φόρεσε ο Χώρος Τεχνών...

Ο Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας φόρεσε τα...

«Απλός στρατιώτης» σε ΣΕΒΕ και ΔΕΘ  ο Γεδεών Βούλης!

«Απλός στρατιώτης» σε ΣΕΒΕ και ΔΕΘ ο Γεδεών Βούλης!

Την πρόθεσή του να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στα...

17,18 και 20 Δεκεμβρίου, οι ορκωμοσίες στους δήμους Αλεξάνδρειας, Βέροιας και Νάουσας, αντίστοιχα

17,18 και 20 Δεκεμβρίου, οι ορκωμοσίες στους δήμους...

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα προγραμματίζονται...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Για πρώτη φορά στη Βέροια, δύο λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αναρωτήθηκαν πως θα ήταν να έπαιζαν το δικό τους βίντεοπαιχνιδι!! Έτσι και αποφάσισαν να περάσουν στην πράξη και δημιουργήθηκε μια...

«Τρανό παράδειγμα στην δυσλειτουργία ανάμεσα στο υπουργείο υγείας και στους γιατρούς που θα κληθούν να εφαρμόσουν το οποιοδήποτε νομοθέτημα, είναι ο νόμος για το προσωπικό γιατρό για τον οποίο και πάλι δεν...

Για μια ακόμη χρονιά, οι "Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Βέροιας" βγάλανε τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες στην στολισμένη πλατεία Ελιάς στο κέντρο της Βέροιας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος...

Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια, στις 8 Δεκεμβρίου 2002, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Πλατείας Δημαρχείου και του υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων(πάρκινγκ) επί δημαρχίας Γιάννη Χασιώτη. Την «κορδέλα» είχε κόψει...