Μιχάλης Χασιώτης στον ΑΚΟΥ 99,6: «Στόχος και όραμα να βοηθήσω στην υποψηφιότητα Βέροια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2035!»

Μιχάλης Χασιώτης στον ΑΚΟΥ 99,6: «Στόχος και όραμα να βοηθήσω στην υποψηφιότητα Βέροια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2035!»

Τους λόγους που αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος του δήμου Βέροιας εξέθεσε ο δικηγόρος Μιχάλης Χασιώτης στην ραδιοφωνική εκπομπή Λαϊκά&Αιρετικά του ΑΚΟΥ 99,6. Ο κ. Χασιώτης ξεκαθάρισε ότι παρά το γεγονός ότι είχε και στο παρελθόν προτάσεις, έκρινε ότι τώρα είναι η σωστή στιγμή, αφού η επιλογή του ήταν πρώτα να διανύσει μια επαγγελματική πορεία και να ξεκινήσει την δική του οικογένεια, αφού παντρεύτηκε πριν από ένα χρόνο.

Υπογράμμισε ότι ο Κώστας Βοργιαζίδης είναι ο κατάλληλος να έχει την διοίκηση του δήμου στα χέρια του, παρήγαγε σημαντικό έργο με μετρήσιμα αποτελέσματα και γι’ αυτό συστρατεύθηκε μαζί του, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε δεν ζει σε ένα ροζ συννεφάκι, βλέπει ότι δεν έχουν γίνει όλα τέλεια, υπάρχουν προβλήματα και γι’ αυτό αποφάσισε να είναι υποψήφιος για να βοηθήσει να πάνε τα πράγματα ακόμη καλύτερα. «Σε όλες τις ομάδες χρειάζονται μεταγραφές και φρέσκοι νέοι παίκτες», σχολίασε χαρακτηριστικά. Στις κουβέντες που ακούγονται ότι ο Χασιώτης έπρεπε να βάλει τον γιο του υποψήφιο, ο Μιχάλης απάντησε: «Δεν έπρεπε να κατέβω υποψήφιος γιατί είμαι ο γιος του Χασιώτη, αλλά θέλω να είμαι υποψήφιος ως Μιχάλης Χασιώτης που επιθυμώ να βοηθήσω την πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπώ».

Αναφορικά με κάποιον τομέα του δήμου που θα ήθελε ο κ. Χασιώτης να συνεισφέρει σε περίπτωση που εκλεγεί η απάντησή του ήταν λακωνική.«Βέροια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2035!» Ο Μιχάλης Χασιώτης ξεκαθάρισε ότι είναι ένας στόχος και ένα όραμα που τον ενδιαφέρει να βοηθήσει και που ήδη έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες από πλευράς δήμου. Κατά την επόμενη θητεία θα συμπληρωθεί ο φάκελος της υποψηφιότητας που θα χρειαστεί πολλή δουλειά, ενώ θα πρέπει να υπάρξουν και παρεμβάσεις στην πόλη για να εναρμονιστεί με τις απαιτήσεις του τίτλου. Παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει γενικά στο κομμάτι του πολιτισμού και με την ευκαιρία χαρακτήρισε καταδικαστικό το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που καταργεί τα νομικά πρόσωπα όπως η ΚΕΠΑ και οδηγεί όλες αυτές τις δραστηριότητες στην ενιαία διοίκηση του δήμου. «Δεν θα υπάρχει ευελιξία και θα δημιουργηθεί τεράστια γραφειοκρατία που θα καταδικάσει το έργο και τις δραστηριότητες του πολιτισμού», σχολίασε ο κ. Χασιώτης.

Τέλος ο Μιχάλης Χασιώτης υπογράμμισε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει με κριτήριο το καλό του δήμου Βέροιας είναι να υπάρξει συνεννόηση και συνεργασία όλων των συνδυασμών που θα εκπροσωπηθούν στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο, για να πάει ο δήμος ακόμη καλύτερα.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν συντρίμμια και πυρομαχικά  από τη Λωρίδα της Γάζας!

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν...

Ο Περ Λόνταμαρ, υψηλόβαθμος αξιωματούχος στην...

Στις 19 Ιουνίου η δίκη 11 Σπαρτιατών και Κασιδιάρη

Στις 19 Ιουνίου η δίκη 11 Σπαρτιατών και Κασιδιάρη

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου οδηγούνται οι 11...

Ανακοινώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2024»

Ανακοινώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος...

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των δικαιούχων του...

ΜεΜιαΜατια O τάφος της Βασίλισσας Θεσσαλονίκης

ΜεΜιαΜατια O τάφος της Βασίλισσας Θεσσαλονίκης

ΜεΜιαΜατιαΕπιμέλεια: Στέργιος Ζυγουλιάνος –...

Σύσκεψη αγροτών την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου για ακαρπία και ζημιές στα πρώιμα κεράσια

Σύσκεψη αγροτών την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου για ακαρπία και...

Σε σύσκεψη καλεί τους αγροτικούς συλλόγους  ο...

Στο αυτόφωρο ο 59χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση δύο μαθητριών ενώ ίππευαν στο άλσος Αγίου Νικολάου!

Στο αυτόφωρο ο 59χρονος που κατηγορείται για...

Με την διαδικασία του αυτοφώρου οδηγήθηκε το πρωί της...

Μετά από 45 χρόνια σταματά η έκδοση των Άρλεκιν!

Μετά από 45 χρόνια σταματά η έκδοση των Άρλεκιν!

Οι παλιότεροι θυμάστε τα Άρλεκιν, τα βιβλιαράκια που...

Από Μ. Δευτέρα το Πασχαλινό ωράριο της Αγοράς στη Βέροια

Από Μ. Δευτέρα το Πασχαλινό ωράριο της Αγοράς στη...

Από χθες 25 Απριλίου ξεκίνησε  το  εορταστικό ωράριο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Για πρώτη φορά στη Βέροια, δύο λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αναρωτήθηκαν πως θα ήταν να έπαιζαν το δικό τους βίντεοπαιχνιδι!! Έτσι και αποφάσισαν να περάσουν στην πράξη και δημιουργήθηκε μια...

«Τρανό παράδειγμα στην δυσλειτουργία ανάμεσα στο υπουργείο υγείας και στους γιατρούς που θα κληθούν να εφαρμόσουν το οποιοδήποτε νομοθέτημα, είναι ο νόμος για το προσωπικό γιατρό για τον οποίο και πάλι δεν...

Για μια ακόμη χρονιά, οι "Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Βέροιας" βγάλανε τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες στην στολισμένη πλατεία Ελιάς στο κέντρο της Βέροιας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος...

Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια, στις 8 Δεκεμβρίου 2002, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Πλατείας Δημαρχείου και του υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων(πάρκινγκ) επί δημαρχίας Γιάννη Χασιώτη. Την «κορδέλα» είχε κόψει...