Θωμάς Παπαδόπουλος στον ΑΚΟΥ 99.6: «Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος γιατί δεν δικαιούμαι με τις γνώσεις και την εμπειρία μου απλώς να κρίνω και να μην βοηθώ τον τόπο μου»

Θωμάς Παπαδόπουλος στον ΑΚΟΥ 99.6: «Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος γιατί δεν δικαιούμαι με τις γνώσεις και την εμπειρία μου απλώς να κρίνω και να μην βοηθώ τον τόπο μου»

Ο γνωστός δικηγόρος, πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Βέροιας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ισχυρός Δήμος» του Κώστα Παλουκίδη, Θωμάς Παπαδόπουλος μίλησε ζωντανά το μεσημέρι της Τετάρτης(27/9) στην εκπομπή Λαϊκά&Αιρετικά του ΑΚΟΥ 99,6 για τις υψηλές προσδοκίες που έχουν την Κυριακή των εκλογών, που εδράζονται στην αγάπη και το ενδιαφέρον που δείχνει καθημερινά ο κόσμος.

Για την συγκυβέρνηση Βοργιαζίδη με τον προηγούμενο «γαλάζιο» συνδυασμό Μπατσαρά που ήταν μέλος του και ο Κώστας Παλουκίδης σχολίασε: «Ο προηγούμενος νόμος επέβαλε την συνεργασία μεταξύ των παρατάξεων για να μην υπάρξει ακυβερνησία. Δεν ήταν απλώς θέμα επιλογής, αλλά αναγκαιότητας. Ωστόσο ξεκίνησαν μαζί, αλλά δεν έφτασαν μέχρι τέλους μαζί, αφού υπήρξαν φωνές που διαχώρισαν την θέση τους και αποχώρησαν, μεταξύ αυτών και ο Κώστας Παλουκίδης, ο οποίος διατράνωσε την αντίθεσή του απέναντι στην διοίκηση Βοργιαζίδη».

Στο ερώτημα αν ο συνδυασμός τους έχει πρόγραμμα ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος υπογράμμισε ότι ο συνδυασμός «Ισχυρός Δήμος» έχει καταρτήσει ένα πλήρες πρόγραμμα, που δίνει απαντήσεις και λύσεις σε όλο το φάσμα των ζητημάτων όχι μόνο της Βέροιας, αλλά και των παρατημένων χωριών του δήμου, που είναι σε κακή κατάσταση. Μια κακή κατάσταση που όπως ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος υφίσταται ακόμη και σε μικρά έργα που γίνονται στον δήμο μας και οφείλονται στην έλλειψη επίβλεψης, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πίεση στους εργολάβους και να τα κλείνουν κακήν-κακώς!

Στο πεδίο των μεγάλων έργων που μπορούν να αναδείξουν τη Βέροια, ο Θωμάς Παπαδόπουλος ανέφερε την πρόταση Παλουκίδη, να γίνει επέκταση του κάθετου άξονα προς την Κατερίνη, κάτι που θα φέρει την θάλασσα πιο κοντά στον δήμο μας, αλλά και την διαδρομή για Αθήνα κατά 40 χλμ συντομότερη! Ενώ επεσήμανε ότι υπάρχει μια έκταση 600 στρεμμάτων κοντά στην οδό Θεσσαλονίκης, που έχει χαρακτηριστεί χώρος για βιοτεχνική και βιομηχανική χρήση, που θα μπορούσε να δώσει ώθηση στον δευτερογενή τομέα, αλλά ουδέποτε ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο.

«Όλα αυτά χρειάζονται πρωτίστως σκέψη, φροντίδα και να σκύψουμε να ασχοληθούμε. Δεν απαιτούνται για όλα τεράστια κονδύλια, αλλά και όπου χρειαστούν ο νόμος προβλέπει επιχορήγηση 80% για την μελέτη και 100% για την υλοποίηση, κάτι που δεν γνωρίζω γιατί τόσα χρόνια δεν αξιοποιείται στον μέγιστο βαθμό», συμπλήρωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Στο κλείσιμο της συνέντευξης ο Θωμάς Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε ότι κατεβαίνει ως υποψήφιος γιατί αισθάνεται ότι δεν δικαιούται πλέον με τις γνώσεις, αλλά και την εμπειρία που διαθέτει να κάθεται στον καναπέ του και απλώς να κρίνει, να γκρινιάζει και να μην συμμετέχει για να βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις του τον τόπο μας.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης


Ζήσης Μιχ. Πατσίκας

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης – Υπόδησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης –...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι το Τμήμα Ένδυσης...

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  στον Δήμαρχο Νάουσας

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ στον Δήμαρχο...

 Μια πολύ ωραία επίσκεψη δέχθηκε το πρωί της...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ...

Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος Φιλόλογος Πλησιάζει...

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το 2024

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το...

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας, γνωστοποιεί στα μέλι του...

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,   Νίκος Παππάς, τη  Μ. Δευτέρα στην Βέροια

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος...

Εκδήλωση με τον διεθνή μπασκετμπολίστα και υποψήφιο...

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Του ιερέως Παναγιώτου Σ. ΧαλκιάΜία γενική θεώρηση της...

Έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Κων. Πατρίκας σε ηλικία 72 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Κων. Πατρίκας σε ηλικία 72...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Κυριακή 28 Απριλίου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...