Από την Αγία Τριάδα στον Π. Πρόδρομο και από το Νεόκαστρο στη Μελίκη - Βροντερό μήνυμα νίκης στον Κώστα Καλαϊτζίδη

Από την Αγία Τριάδα στον Π. Πρόδρομο και από το Νεόκαστρο στη Μελίκη - Βροντερό μήνυμα νίκης στον Κώστα Καλαϊτζίδη

Από την Αγία Τριάδα στον Παλαιό Πρόδρομο και από το Νεόκαστρο στη Μελίκη, απλοί πολίτες, φίλοι και οπαδοί του Κώστα Καλαϊτζίδη, συγκεντρώθηκαν για να υποδεχτούν στον τόπο τους, τον σημερινό και αυριανό Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας.

Σε κάθε σταθμό της περιοδείας του, έγινε δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τόσο για το έργο που πρόσφερε στους Ημαθιώτες στην θητεία του, όσο και για την απλότητα και την ανθρωπιά με την οποία αντιμετωπίζει τους πολίτες.

“Είσαι ο αντιπεριφερειάρχης της καρδιάς μας, ο Κώστας μας». Έτσι τον αποκαλούσε ο απλός κόσμος κάθε φορά που, μέσα από διάλογο, παρουσίαζε το έργο που έγινε την προηγούμενη τετραετία.

Αποκορύφωμα όλων, η μεγάλη συγκέντρωση στη Μελίκη, όπου εκατοντάδες πολίτες τον υποδέχτηκαν σε Καφέ της περιοχής.

Ανάμεσά τους, οι βουλευτές Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος και Αναστάσιος Μπαρτζώκας, ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Χαλκίδης, ο πρώην Δήμαρχος Μελίκης Κώστας Καρέλης, η Πρόεδρος Μελίκης Βάσω Καραγκιόζογλου και πολλοί άλλοι φίλοι και οπαδοί.

Εμφανώς συγκινημένος, ο Κώστας Καλαϊτζίδης μίλησε γι όλα όσα έγιναν στην Ημαθία το προηγούμενο διάστημα αλλά και για αυτά που έρχονται στην επόμενη πενταετία.

“Με την αγάπη σας και τη στήριξη σας, θα είμαι και πάλι ο αντιπεριφερειάρχης” είπε κλείνοντας την ομιλία του, καταχειροκροτούμενος με ενθουσιασμό.

Πρωτοφανής ο ενθουσιασμός για τον Κώστα Καλαϊτζίδη

και τεράστια η στήριξη των πολιτών στην υποψηφιότητά του

Ανεπανάληπτη είναι η στήριξη του κόσμου στις προεκλογικές επισκέψεις που πραγματοποιεί ο Κώστας Καλαϊτζίδης σε όλη την Ημαθία, ενόψει των περιφερειακών εκλογών της Κυριακής. Ο τεράστιος ενθουσιασμός που επικρατεί στις συναντήσεις και στις επισκέψεις που κάνει είναι ενδεικτικός για την εξίσου τεράστια στήριξη που παρέχουν οι πολίτες προς την υποψηφιότητά του καθώς είναι απαραίτητος «σταυρός» στο ψηφοδέλτιο και για τον ίδιο ως υποψήφιο.

Αυτό έγινε στις επισκέψεις που έκανε πρόσφατα, στην περιοχή της Νάουσας και στην περιοχή της Μελίκης, ο ίδιος ενθουσιασμός επικράτησε και το Σάββατο όταν επισκέφθηκε την Αλεξάνδρεια, το ίδιο συμβαίνει και στην πόλη της Βέροιας, το ίδιο συμβαίνει παντού στα χωριά της Ημαθίας.

Για όλα αυτά υπάρχει εξήγηση κι αυτή βρίσκεται στο γεγονός ότι ο Κώστας Καλαϊτζίδης σε όλη τη διάρκεια της θητείας του βρέθηκε κοντά στον κόσμο, είπε αλήθειες και δεν θυμάται τους πολίτες και τα χωριά, μόνο τώρα που ήλθαν οι εκλογές. Ο Κώστας Καλαϊτζίδης ήταν και είναι κοντά στον κόσμο συνεχώς, ήταν παρών σε κάθε σημείο της Ημαθίας όποτε και όταν χρειάστηκε και όπως τονίζει ο ίδιος «βρεθήκαμε κοντά στους πολίτες, πάντα και σε όλη τη διάρκεια θητείας μου, είμαστε κοντά τους και τώρα. Μαζί συνεχίζουμε, πρώτοι ξανά».

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης – Υπόδησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης –...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι το Τμήμα Ένδυσης...

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  στον Δήμαρχο Νάουσας

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ στον Δήμαρχο...

 Μια πολύ ωραία επίσκεψη δέχθηκε το πρωί της...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ...

Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος Φιλόλογος Πλησιάζει...

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το 2024

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το...

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας, γνωστοποιεί στα μέλι του...

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,   Νίκος Παππάς, τη  Μ. Δευτέρα στην Βέροια

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος...

Εκδήλωση με τον διεθνή μπασκετμπολίστα και υποψήφιο...

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Του ιερέως Παναγιώτου Σ. ΧαλκιάΜία γενική θεώρηση της...

Έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Κων. Πατρίκας σε ηλικία 72 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Κων. Πατρίκας σε ηλικία 72...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Κυριακή 28 Απριλίου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...