Βιογραφικό Αναστασίας (Νατάσσας) Λέκκα

Βιογραφικό Αναστασίας (Νατάσσας) Λέκκα

Ονομάζομαι Λέκκα Αναστασία (Νατάσσα). Είμαι κόρη του Παναγιώτη Λέκκα και της Στέλλας Σπανού-Λέκκα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Βέροια. Για αρκετά χρόνια  έζησα στη Θεσσαλονίκη και στη Ντόχα, διατηρώντας πάντα στενή επαφή με την πόλη μου. Τα τελευταία τρία χρόνια ζω και πάλι μόνιμα στη Βέροια. 

Σπούδασα την Επιστήμη της Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, και κατέκτησα μεταπτυχιακό τίτλο στην Αθλητική Ψυχολογία (Master of Science in Sport and Exercise Psychology) από το Staffordshire University στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχω επίσης αποκτήσει επιπρόσθετες εκπαιδεύσεις που σχετίζονται με την ανθρώπινη απόδοση, την υγεία, και την αλλαγή συμπεριφοράς.

Αγωνίστηκα για πολλά χρόνια ως αθλήτρια της ομάδας χειροσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας με την οποία κατέκτησα πανελλήνια πρωταθλήματα και συμμετείχα σε διεθνείς διοργανώσεις.  Ο πρωταθλητισμός με εφοδίασε με δεξιότητες όπως αποφασιστικότητα, συνεργασία,  επικοινωνία,  και υπευθυνότητα, τις οποίες  εύχομαι να μπορέσω να αξιοποιήσω και για  τις απαιτήσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης.  

Πέρα από τον αθλητισμό, τα ενδιαφέροντα μου εκτείνονται και σε έναν ακόμη χώρο μεγάλης πολιτιστικής αξίας, της τέχνης. Είμαι μέλος και χορεύτρια του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας, και συμμετέχω  στη θεατρική ομάδα ΔΕΣΗ του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας.

Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκα στην Ελλάδα αλλά και στο Κατάρ, σε ποικίλες θέσεις και σε διάφορους τομείς του αθλητισμού, της υγείας, και του τουρισμού. Η πενταετής εμπειρία μου στο εξωτερικό σε ένα πολυπολιτισμικό και πολυεπιστημονικό εργασιακό περιβάλλον, και η διαφορετικότητα της καθημερινότητας, είχαν καθοριστική επίδραση στη ζωή μου και στην επαγγελματική μου ανάπτυξη. Με βοήθησε να είμαι ανοικτή στην καινοτομία, να συνεργάζομαι με ανθρώπους από διάφορες εξειδικεύσεις και με διαφορετικό τρόπο σκέψης, και με επιστημονική προσέγγιση να αναζητώ λύσεις από διάφορες οπτικές γωνίες. 

Η αγάπη  μου για την πόλη και η προσωπική μου φιλοσοφία για συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη, με κινητοποίησαν να συμμετάσχω ως υποψήφια σύμβουλος για την κοινότητα Βέροιας. Οραματίζομαι μια πόλη λειτουργική και φιλική για όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερες ανάγκες, που προωθεί τον πολιτισμό, που στηρίζει και ενδυναμώνει τη νεολαία της, μια πόλη εξωστρεφή που ενισχύει την ανάπτυξη του τουρισμού και του αθλητισμού, που προωθεί την υγεία και την ευζωία των πολιτών της. Ακούγοντας τις ανάγκες της τοπικής κοινότητας, πρόθεση μου είναι να συμβάλλω με παρουσίαση τεκμηριωμένων λύσεων και προτάσεων για τη βελτίωση της πόλης μας.


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφυγε από τη ζωή η Δάφνη Δημ. Μελιοπούλου σε ηλικία 63 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Δάφνη Δημ. Μελιοπούλου σε ηλικία 63...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Μ. Δευτέρα 29...

Πρόσκληση 1227ης Πανηγυρικής Εορτής Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα στο Ροδοχώρι Νάουσας στις 6 Μαΐου 2024

Πρόσκληση 1227ης Πανηγυρικής Εορτής Αγίου Γεωργίου...

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Σωματείου «Αγιος Γεώργιος...

Έφυγε από τη ζωή ο Σταύρος Σεχερλής σε ηλικία 91 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Σταύρος Σεχερλής σε ηλικία 91 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Δευτέρα 29 Απριλίου...

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία το διήμερο 26-28 Απριλίου

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι στην Κεντρική...

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται...

Έφυγε από τη ζωή η Ορφανίδου Θεοδώρα σε ηλικία 92 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Ορφανίδου Θεοδώρα σε ηλικία 92 ετών

'Εφυγε από τη ζωή και κηδεύεται σήμερα Κυριακή 28...

Έφυγε από τη ζωή η Μπαμπαλή Αντιγόνη σε ηλικία 77 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Μπαμπαλή Αντιγόνη σε ηλικία 77 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται σήμερα Κυριακή 28...

Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας συγχαίρει τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεώργιο

Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας συγχαίρει τον Σεβασμιώτατο...

Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας με...

Εκ νέου Πρόεδρος ο Απόστολος Μούρτης στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Ημαθίας

Εκ νέου Πρόεδρος ο Απόστολος Μούρτης στο διοικητικό...

Χθες 26 Απριλίου 2024, διενεργήθηκαν εκλογές στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...