Συνέντευξη του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη στον ΑΚΟΥ 99.6  «Βάζω 2ο στοίχημα ότι εάν δεν δρομολογηθεί ο κάθετος άξονας θα παραιτηθώ!»

Συνέντευξη του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη στον ΑΚΟΥ 99.6 «Βάζω 2ο στοίχημα ότι εάν δεν δρομολογηθεί ο κάθετος άξονας θα παραιτηθώ!»

Ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα, Κώστας Καλαϊτζίδης έκλεισε το μεσημέρι της Παρασκευής(06/10) τον κύκλο εμφανίσεων υποψηφίων αυτοδιοικητικών στην εκπομπή Λαϊκά&Αιρετικά του ΑΚΟΥ 99,6.

 Ο Κώστας Καλαϊτζίδης χαρακτήρισε «γούρικη» την εκπομπή των Ζήση Μιχ. Πατσίκα και Νίκου Βουδούρη και θύμισε ότι ήταν Μάιος του 2020 όταν επέστρεφε οδικώς από Αθήνα και παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή για να δηλώσει ότι αν δεν κατάφερνε το ξεκίνημα του νέου Διοικητηρίου Ημαθίας θα κατέθετε την παραίτησή του. Μάλιστα ο αντιπεριφερειάρχης προχώρησε και έθεσε ένα δεύτερο στοίχημα βάζοντας και πάλι ως «αντίτιμο» την παραίτησή του. Αυτή την φορά δήλωσε ότι αν εντός της θητείας του δεν δρομολογηθεί η υπόθεση του κάθετου άξονα και πάλι θα παραιτηθεί, υπογραμμίζοντας την αποφασιστικότητα του ιδίου και του Απ. Τζιτζικώστα να ολοκληρώσουν αυτό το «προβληματικό» έργο. 

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την εξωστρέφεια της περιοχής μας, ο αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε την εξαιρετική συνεργασία που έχει με τους δήμους σε εκδηλώσεις, εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, που θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές ασχέτως ποιος θα εκλεγεί. 

Ο αντιπεριφερειάρχης δεν δίστασε να απαντήσει για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει και μάλιστα με περίσσια δύναμη και αξιοπρέπεια μίλησε για ένα θαύμα που βιώνει, αφού όλο αυτό το διάστημα εξακολουθούν οι θεραπείες του, ωστόσο αυτή η κατάσταση τον δυναμώνει ακόμη περισσότερο και αισθάνεται υπέροχα να περιοδεύει σε όλη την Ημαθία και να εισπράττει την αγάπη του κόσμου. Ωστόσο, μετά τις εκλογές είπε ότι θα μιλήσει εκτενώς γι΄αυτό το θέμα, γιατί στην παρούσα προεκλογική φάση δεν θέλει να αισθάνεται ότι προκαλεί την λύπηση, αντιθέτως ο κόσμος να γνωρίζει ότι παραμένει ισχυρός και έτοιμος να αγωνιστεί για την Ημαθία. 

Στο κλείσιμο της συνέντευξης ο Κώστας Καλαϊτζίδης απευθυνόμενος προς τους ημαθιώτες εξέφρασε την βεβαιότητα ότι όπως και στις προηγούμενες εκλογές θα τον τιμήσουν με τον σταυρό προτίμησής τους, γνωρίζοντας ότι παραμένει ίδιος και ίσος μαζί τους, ανοιχτός πάντα να ακούει και να προσπαθεί να λύσει τα προβλήματά τους. 

Δείτε το βίντεο

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης – Υπόδησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης –...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι το Τμήμα Ένδυσης...

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  στον Δήμαρχο Νάουσας

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ στον Δήμαρχο...

 Μια πολύ ωραία επίσκεψη δέχθηκε το πρωί της...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ...

Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος Φιλόλογος Πλησιάζει...

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το 2024

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το...

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας, γνωστοποιεί στα μέλι του...

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,   Νίκος Παππάς, τη  Μ. Δευτέρα στην Βέροια

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος...

Εκδήλωση με τον διεθνή μπασκετμπολίστα και υποψήφιο...

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Του ιερέως Παναγιώτου Σ. ΧαλκιάΜία γενική θεώρηση της...

Έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Κων. Πατρίκας σε ηλικία 72 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Κων. Πατρίκας σε ηλικία 72...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Κυριακή 28 Απριλίου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...