Στη Θεσσαλία, με κλιμάκιο της ΝΔ ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης για τη στήριξη του Κώστα Αγοραστού

Στη Θεσσαλία, με κλιμάκιο της ΝΔ ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης για τη στήριξη του Κώστα Αγοραστού

Τη Θεσσαλία που αγωνίζεται υπερήφανα να επιστρέψει στην κανονικότητα, επισκέφθηκε ο Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης ως μέλος κλιμακίου της ΝΔ για τη στήριξη της επανεκλογής του Κώστα Αγοραστού στη θέση του Περιφερειάρχη.

Συνοδευόμενος από τη Βουλευτή Μαγνησίας κα Ζέττα Μακρή, τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΕΠ Θεσσαλίας κ. Κώστα Πολύζο και τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Βόλου κ. Γιάννη Κατσίβελο, ο κ. Τσαβδαρίδης είχε συναντήσεις με φορείς στο Δημαρχείο Ζαγοράς και επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του κ. Αγοραστού καθώς και τα γραφεία της ΔΕΕΠ Θεσσαλίας.

Στον χαιρετισμό του, τόνισε ότι η ΝΔ νιώθει ευγνωμοσύνη, που και η Θεσσαλία - μαζί με όλη την υπόλοιπη χώρα - συνεχίζει να περιβάλλει με εμπιστοσύνη τις πολιτικές της Κυβέρνησης για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας και το αποτυπώνει για ακόμη μία φορά στις κάλπες.


«Αυτή την εμπιστοσύνη, θα κάνουμε τα πάντα για να την τιμούμε κάθε μέρα, ειδικά σε μία εποχή που δοκιμάστηκε έντονα από μία πρωτόγνωρη θεομηνία και άφησε βαθύ το στίγμα της στο σύνολο της οικονομικής, πολιτικής, κοινωνικής ζωής της ευρύτερης περιοχής» επισήμανε χαρακτηριστικά.

Όπως υπογράμμισε, οι κάτοικοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας, παρότι σωματικά εξουθενωμένοι, παρότι ηθικά πληγωμένοι, παρότι δικαίως θυμωμένοι απέδειξαν και στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές ότι παρέμειναν υπέρμαχοι της πολιτικής ωριμότητας, κρατώντας στην πρώτη θέση, με διακριτή μάλιστα διαφορά από τον δεύτερο υποψήφιο, τον νυν Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό.

Σημείωσε επιπροσθέτως ότι η στήριξη της ΝΔ στον Κώστα Αγοραστό, είναι δεδομένη. Γιατί την ώρα της καταστροφής, το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να κάνει δουλειά και όχι επικοινωνιακή διαχείριση. Γιατί η Θεσσαλία έχει ανάγκη από έναν Περιφερειάρχη που μετά την καταγραφή των ζημιών που ήδη προχωράει ταχύτατα, θα προχωρήσει σε τολμηρούς επανασχεδιασμούς στην ευρύτερη περιοχή, στη βάση της ανθεκτικότητας, της βιωσιμότητας, της επιστημοσύνης.

Κατέληξε δε ότι ο Κώστας Αγοραστός έχει αποδείξει όλα τα προηγούμενα χρόνια πως έχει την εμπειρία, την αποφασιστικότητα αλλά και το ευρύ πνεύμα να διαχειριστεί λελογισμένα και ουσιαστικά τα μεγάλα πακέτα στήριξης που η Κυβέρνηση της ΝΔ ήδη κλείδωσε για τη Θεσσαλία. Όπως την Ευρωπαϊκή στήριξη ύψους 2,25 δις ευρώ για την αντιμετώπιση των συνεπειών των πλημμυρικών φαινομένων στη Θεσσαλία, που ήδη σε χρόνο ρεκόρ επέτυχε ο Πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και τα αλλεπάλληλα μέτρα, που ξεκινούν από τις προκαταβολές της Κρατικής Αρωγής, τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, αλλά και τα πρόσθετα μέτρα στήριξης του ΥπΑΑΤ.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας συγχαίρει τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεώργιο

Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας συγχαίρει τον Σεβασμιώτατο...

Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας με...

Εκ νέου Πρόεδρος ο Απόστολος Μούρτης στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Ημαθίας

Εκ νέου Πρόεδρος ο Απόστολος Μούρτης στο διοικητικό...

Χθες 26 Απριλίου 2024, διενεργήθηκαν εκλογές στην...

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος σε ηλικία 46 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος σε ηλικία...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Κυριακή 28 Απριλίου...

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης – Υπόδησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης –...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι το Τμήμα Ένδυσης...

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  στον Δήμαρχο Νάουσας

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ στον Δήμαρχο...

 Μια πολύ ωραία επίσκεψη δέχθηκε το πρωί της...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ...

Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος Φιλόλογος Πλησιάζει...

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το 2024

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το...

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας, γνωστοποιεί στα μέλι του...

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...