Σύντομα και μικρά από το δευτεριάτικο  δημοτικό συμβούλιο Βέροιας

Σύντομα και μικρά από το δευτεριάτικο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας

-Ευχές για τα γενέθλιά της δέχθηκε η Γεωργία Μπατσαρά, η οποία κέρασε τους συναδέλφους της, ενώ παράλληλα συγχάρηκε όσους εκλέχθηκαν στις εκλογές αλλά και τον δήμαρχο για το υψηλό ποσοστό, ευχόμενη καλή θητεία στο νέο συμβούλιο.


-Γιατί δεν έχει συχνά νερό η Αγία Βαρβάρα, ρώτησε ο κ. Μελιόπουλος. Δεν έχει κανένα πρόβλημα το χωριό, πρέπει να αλλάξουμε το δίκτυο, όπως και σ όλα τα χωριά και έχουμε καταθέσει σχετική πρόταση, απάντησε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ, Στέργιος Διαμάντης.


-«Όταν θέλεις να βάλεις όρους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, πρώτα την ακούς… Η κυβέρνηση ακόμα δεν άρχισε να ακούει… απλά επιβάλλει με τον τρόπο που θέλει… Πού βρίσκονται οι προσλήψεις στους δήμους;», σχολίασε ο Βασίλης Παπαδόπουλος.-Για επίθεση στους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους σε σχέση με την πάταξη της φοροδιαφυγής έκανε λόγο ο Γιάννης Τσαναξίδης, τονίζοντας ότι και πάλι μένει στο απυρόβλητο το μεγάλο εισόδημα και στο στόχαστρο η…μαρίδα». Το χαράτσι της κυβέρνησης το συνεχίζει και ο δήμος» πρόσθεσε ο κ. Μελιόπουλος με αφορμή τα περί αύξησης των δημοτικών τελών.

- Απολογισμό 37ετίας στην τοπική αυτοδιοίκηση έκανε ο Χρήστος Τσιούντας, με μια σύντομη αναδρομή από το 1986 μέχρι και σήμερα.

-Τα εύσημα για την πρόοδο και την λειτουργία του Κυνοκομείου, όπως διαπίστωσε σε πρόσφατη επίσκεψή του για υιοθεσία σκυλιού, έδωσε ο κ. Γουλτίδης στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ηλία Τσιφλίδη.

-Την συνεδρίαση παρακολούθησε και ο βουλευτής Ημαθίας Βασίλης Κοτίδης, που συμμετείχε πρώτη φορά, ως νέος βουλευτή, στην διαδικασία.

-Ενημέρωση για τα συμπεράσματα από την συνεδρίαση της Ένωσης των ΦΟΔΣΑ που έγινε στην Καλαμάτα ζήτησε ο Θόδωρος Θεοδωρίδης και όπως του απάντησε ο κ. Παπαδόπουλος, όταν συνεδριάσει ο ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας προς ενημέρωση των δήμων, θα παραβρεθεί με τον κ. Διαμάντη και θα ενημερώσει αμέσως μετά, το δημοτικό συμβούλιο.

-Στα πεπραγμένα του ΚΑΠΑ αναφέρθηκε ο κ. Δέλλας, απαριθμώντας τις δράσεις που διοργανώθηκαν πρόσφατα στη Βέροια, όπως το 26ο ράλι Φίλιππος, το πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε κάτω των 21 ετών. αλλά και σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων στα ΚΑΠΗ.


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ήδη 5.300 εργαζόμενοι-συνταξιούχοι δήλωσαν την απασχόλησή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα

Ήδη 5.300 εργαζόμενοι-συνταξιούχοι δήλωσαν την...

Συνολικά 5.300 εργαζόμενοι συνταξιούχοι έχουν ήδη...

27 Φεβρουαρίου 1991: H Παπαρήγα νίκησε τον Δραγασάκη και έγινε η πρώτη γυναίκα Γ.Γ. του ΚΚΕ

27 Φεβρουαρίου 1991: H Παπαρήγα νίκησε τον Δραγασάκη και...

Η χθεσινή ημέρα (27 Φεβρουαρίου) είναι μια σημαντική...

Τι είναι το smishing και πώς να προστατευτείτε από υποκλοπή στοιχείων

Τι είναι το smishing και πώς να προστατευτείτε από...

Η ΑΑΔΕ συστήνει προσοχή στα παραπλανητικά μηνύματα...

Παράσυρση ηλικιωμένης από μηχανάκι σε κεντρικό σημείο της Βέροιας

Παράσυρση ηλικιωμένης από μηχανάκι σε κεντρικό σημείο...

Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση ηλικιωμένης γυναίκας...

57 φορές θα χτυπήσουν πένθιμα σήμερα οι καμπάνες, για τα θύματα στα Τέμπη

57 φορές θα χτυπήσουν πένθιμα σήμερα οι καμπάνες, για τα...

Μαύρη μέρα σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, ημερομηνία...

Την τρίτη μέρα του Πάσχα (7 Μαΐου) μετατίθεται η αργία της Πρωτομαγιάς

Την τρίτη μέρα του Πάσχα (7 Μαΐου) μετατίθεται η αργία...

Για την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, μετατίθεται η υποχρεωτική...

Η Ελλάδα με την φρεγάτα «ΥΔΡΑ» εμπλέκεται επίσημα στην επιχείρηση κατά των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα

Η Ελλάδα με την φρεγάτα «ΥΔΡΑ» εμπλέκεται επίσημα στην...

Με την χθεσινή συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ στο Μέγαρο...

Εντυπωσιακό καρχαριοειδές 200 κιλών στο ψαράδικο Τσιλιγκερίδη της πλατείας Ωρολογίου

Εντυπωσιακό καρχαριοειδές 200 κιλών στο ψαράδικο...

Τα δευτεριάτικα πρωινά είναι ημέρες που υπάρχει ως...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Για πρώτη φορά στη Βέροια, δύο λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αναρωτήθηκαν πως θα ήταν να έπαιζαν το δικό τους βίντεοπαιχνιδι!! Έτσι και αποφάσισαν να περάσουν στην πράξη και δημιουργήθηκε μια...

«Τρανό παράδειγμα στην δυσλειτουργία ανάμεσα στο υπουργείο υγείας και στους γιατρούς που θα κληθούν να εφαρμόσουν το οποιοδήποτε νομοθέτημα, είναι ο νόμος για το προσωπικό γιατρό για τον οποίο και πάλι δεν...

Για μια ακόμη χρονιά, οι "Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Βέροιας" βγάλανε τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες στην στολισμένη πλατεία Ελιάς στο κέντρο της Βέροιας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος...

Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια, στις 8 Δεκεμβρίου 2002, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Πλατείας Δημαρχείου και του υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων(πάρκινγκ) επί δημαρχίας Γιάννη Χασιώτη. Την «κορδέλα» είχε κόψει...