Ήττα από την ΑΕΚ για τον Ζαφειράκη - Υποδέχεται το Σάββατο τον “Δούκα” στη Νάουσα

Ήττα από την ΑΕΚ για τον Ζαφειράκη - Υποδέχεται το Σάββατο τον “Δούκα” στη Νάουσα

Αναμενόμενη, αλλά “βαριά”, ήττα δέχθηκε από την ΑΕΚ στην Αθήνα ο Ζαφειράκης Νάουσας, με τελικό σκορ 36-20.

Παρά το γεγονός πως η ομάδα της πόλης μας “κατέβηκε” στην Αθήνα χωρίς ιδιαίτερες αξιώσεις, φάνηκε πως η έλλειψη βασικών παικτών, λόγω τραυματισμού, της στοίχισε και δεν παρουσίασε ιδιαίτερα καλή εικόνα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ειδικότερα, από το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε η διάθεση της ΑΕΚ να “καθαρίσει” το παιχνίδι από την αρχή του. Ξεκίνησε πολύ συγκροτημένα, γνωρίζοντας ότι ο Ζαφειράκης αποτελεί μια επικίνδυνη ομάδα φέτος, και κατάφερε στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα να ανοίξει πολύ την ψαλίδα του σκορ, με τους Ναουσαίους να προσπαθούν να ακολουθήσουν. Η πολύ δυνατή της άμυνα σε συνδυασμό με τις εύστοχες επιθετικές προσπάθειες των έμεπιρων αθλητών της, την οδήγησαν στα αποδυτήρια στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με το ευρύ 18-7.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ζαφειράκης εμφανίστηκε με σαφώς βελτιωμένη εικόνα, που ωστόσο δεν του έδωσε σε κανένα σημείου του αγώνα την ευκαιρία να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν εμφανής, με δεδομένη και την διαφορά στόχων των δύο ομάδων, καθώς από τη μία η ΑΕΚ είναι εκ των βασικών διεκδικητών του τίτλου της πρωταθλήτριας Ελλάδος, ενώ από την άλλη ο Ζαφειράκης έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς ως βασικό του στόχο την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Το δεύτερο ημίχρονο έληξε με τελικό σκορ 36-20, γεγονόςωπου από μόνο του δείχνει και τη διαφορά της δυναμικότητας των ομάδων.

Το ερχόμενο Σάββατο 25/11, στις 18:00, η ομάδα μας υποδέχεται στη Νάουσα την πολύ δυνατή ομάδα του των Εκαπιδευτηρίων “Δούκα”, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της κορυφαίας κατηγορίας χάντμπολ της ΄χωρας. Ας είμαστε όλοι εκεί!

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 5-1, 10-1, 13-4, 15-5, 18-7 (Ημ.), 20-8, 23-10, 26-12, 29-15, 32-17, 36-20.

ΑΕΚ (Ντράγκαν Τζούκιτς): Μάτσκεβιτς 1, Αραμπατζής, Ζάμπιτς, Κρητικός 4, Γιόνσον 7, Μαντάλινιτς, Μάλλιος 2, Ηλιόπουλος 3, Ρασπίτσος, Τόμε 6, Παπαδιονυσίου 3, Λιάπης 4, Μαρτίνοβιτς, Σόκολιτς 3, Λέμος 1, Κεδέρης 2.

Ζαφειράκης Νάουσας (Δεληγιάννης Κωνσταντίνος): Μπόλας, Τσαγκεράς, Θεοδωρόπουλος 3, Μπουμπουλέντρας, Μπάρμπας, Ρότζιος 2, Μισαϊλίδης 3. Μπιλιούρης, Αθανασιάδης 6, Αποστολίδης 2, Πινακούδης, Σαράφης 3, Δεληγιάννης, Τσάτσας 1, Φερλαχίδης, Λόλας.

Διαιτητές: Τόλιος-Φωκίτης. Δίλεπτα: 4-4. Πέναλτι: 1/1-4/6.

Σοβαρός τραυματισμός Βαφείδη – Φόβοι για τον Λόλα

Στον αγώνα με την ΑΕΚ ο Ζαφειράκης στερήθηκε τις “υπηρεσίες” των αθλητών του Λόλα Θωμά και Βαφείδη Πέτρου.

Μια ενόχληση στο γόνατο, την περασμένη εβδομάδα κράτησε τον αθλητή Πέτρο Βαφείδη εκτός προπονήσεων, μέχρι η κατάσταση του να εκτιμηθεί. Ωστόσο, οι φόβοι του ιατρικού team του Ζαφειράκη επιβεβαιώθηκαν, όσον αφορά το γόνατο του Εδεσσαίου αθλητή, ο οποίος έπειτα από τις διαγνωστικές εξετάσεις που έγιναν διεγνώσθη με ρίξη χιαστού. Λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του, χάνει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να δρομολογηθεί και η χειρουργική αποκατάσταση του τραυματισμού του, από την έμπειρη χειρουργική ομάδα της ορθοπεδικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Νάουσας.

Παράλληλα, ο Αθηναίος αθλητής του Ζαφειράκη Θωμάς Λόλας, το τελευταίο διάστημα απέχει από τις προπονητικές και αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, καθώς αυτό κρίθηκε απαραίτητο έπειτα από έντονες ενοχλήσεις κοντά στον αχίλλειο τένοντα του ποδιού του. Αυτές τις μέρες ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, σύμφωνα με τις οδηγίες του φυσικοθεραπευτή της ομάδας χάντμπολ της πόλης μας.

Να ευχηθούμε και στους δύο περαστικά!

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Μιχάλης Τζαφερόπουλος σφυρίζει την Μ. Τρίτη ευρωπαϊκό ματς στη Λισαβώνα

Ο Μιχάλης Τζαφερόπουλος σφυρίζει την Μ. Τρίτη...

Ο βεροιώτης διεθνής διαιτητής και αντιδήμαρχος...

Στις Συκιές ο Φέρωνας, στην Κοζάνη τα κορίτσια του Φιλίππου

Στις Συκιές ο Φέρωνας, στην Κοζάνη τα κορίτσια του...

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της ερχόμενης αγωνιστικής,...

Χάντμπολ: Όμιλοι και Πρόγραμμα τελικών φάσεων Εφήβων - Νεανίδων

Χάντμπολ: Όμιλοι και Πρόγραμμα τελικών φάσεων Εφήβων -...

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ανακοινωσε τους ομίλους...

Έχασε στο

Έχασε στο "Φιλίππειο" από τον Φοίβο ο Φέρωνας -...

Στις Συκιές Θεσσαλονίκης θα κριθεί το ερχόμενο...

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις Εφήβων-Νεανίδων στα Final-8 Βύρωνα και Βέροιας

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις...

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ενημερώνει τα κάτωθι...

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας -

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας - "Έσπασε" την έδρα...

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Φέρωνας Βέροιας στην Θεσσαλονίκη...

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου...

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, τα κορίτσια του...

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης Νάουσας

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης...

Νικηφόρα έκλεισε την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, Γιώργου Φύκατα στην επίσημη σελίδα του Φιλίππου  στο facebook:Στο ίδιο έργο θεατές!!!!Δυστυχώς για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει ότι...

Εύκολη νίκη πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας στην έδρα του απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης καθώς επικράτησε με 33-24 και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι...

Handball Premier (19η-20η αγωνιστική) Σάββατο 17 Μαρτίου 2018Handball Premier (19η αγωνιστική)Δαϊς 14:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Πατιός- Τσιάνας, Αντωνόπουλος)Σπίτι του Χάντμπολ 17:00 (ΕΡΤ3), ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- AEK (Μπέτμαν-...

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών πήρε ο Α.Σ Βέροιας 2017 καθώς επικράτησε στην Κέρκυρα επι του Φαίακα με 22-13.Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το πρώτο ημίχρονο ένα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο...