Αγαθοεργός Αδελφότητα Κυριών Νάουσας - Αποχώρησε  η Αντιπρόεδρος, Γεωργία Ηλία μετά από 15 έτη προσφοράς και ζωής στο Φιλανθρωπικό Σωματείο

Αγαθοεργός Αδελφότητα Κυριών Νάουσας - Αποχώρησε η Αντιπρόεδρος, Γεωργία Ηλία μετά από 15 έτη προσφοράς και ζωής στο Φιλανθρωπικό Σωματείο

Αποχώρησε  η Αντιπρόεδρος  κυρία Γεωργία  Ηλία μετά από 15 έτη προσφοράς  και ζωής  στο Φιλανθρωπικό Σωματείο  της Αγαθοεργού Αδελφότητας Κυριών Νάουσας .

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, ολοκληρώνοντας την μακροχρόνια θητεία της ως Αντιπρόεδρος η  κυρία Γεωργία Ηλία αποχώρησε από το Φιλανθρωπικό Σωματείο της Αγαθοεργού Αδελφότητας Κυριών Νάουσας.

Πριν 15  έτη, ύστερα από  παρότρυνση της κυρίας Σούλας Μέσκου-Καραμπατζού, ξεκίνησε το ταξίδι της φιλανθρωπίας στο Σωματείο συμμετέχοντας  ενεργά δίπλα στην τότε πρόεδρο Κυρία Ευδοξία Μπέρσου, την ταμία Ελενίτσα Αποστόλου και τα τότε μέλη Βίκυ Σμυρλή, Μαρούλα Ιωσηφίδου, Σόνια Κουτσουπιά, Καίτη Μώκιου και Αμαλία Ιατρού. 

Ένα ταξίδι με ποικίλες δράσεις, αθόρυβες και ουσιώδεις για το κοινωνικό έργο του Σωματείου. Συνεδριάσεις, απογευματινά, καλλιτεχνικές και μουσικές εκδηλώσεις, στήριξη σε άπορες οικογένειες με χρήματα, ξύλα, πετρέλαιο, ρεύμα αλλά και ιατροφαρμακευτική  περίθαλψη σε ασθενείς. 

Η ανησυχία της όμως δεν περιορίστηκε στη φιλανθρωπία. Υπήρξε ενεργό μέλος για 15 συνεχόμενα έτη στο  Διοικητικό  Συμβούλιο του Λυκείου Ελληνίδων Νάουσας. 

Σε ηλικία μόλις 25 ετών συμμετείχε στο Δ.Σ. του Λυκείου Ελληνίδων Νάουσας με πρόεδρο την κ. Ανθούλα Πετρίδου, στη συνέχεια την κυρία  Καίτη  Τσίτση, με μέλη την κ.  Ελένη Κεφαλά, Μιμούλα Τσίτση-Παπαφιλίππου και την καθηγήτρια κ.  Αμοιρίδου. Ως υπεύθυνη χορευτικού συμμετείχε σε υπεραντλαντικά ταξίδια στην Βοστώνη και Νέα Υόρκη για την προβολή της  τοπικής κουλτούρας και  παράδοσης . Ταξίδια στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας και στο Παρίσι της Γαλλίας για την προβολή της Ναουσαίικης Παράδοσης. 

Για 10 έτη συμμετείχε στο Δ.Σ. του Οδηγισμού με πρόεδρο την κ.  Ευγενία Ζάλιου και μέλη τις κυρίες  Νόλκα, Χρυσούλα Βελή,  Λιάννα Κουρσουμπάκη και Ελευθερία Κουλτζή – Μπακαλιού. Εκπαίδευση στην Βάρη για την απόκτηση του ιστορικού τριφυλλιού στην εκπαίδευση των παιχνιδιών και την ιστορία του Οδηγισμού. Χρημάτισε και η ίδια Πρόεδρος του Οδηγισμού. 

Εμείς, όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αγαθοεργού Αδελφότητας, την ευχαριστούμε θερμά για την αρχοντική προσωπικότητα, την ήρεμη δύναμη και το σημαντικό έργο που απλόχερα πρόσφερε στο Σωματείου μας, ελπίζοντας να την έχουμε δίπλα μας ως φωτεινό άστρο και καθοδηγήτρια στο βαρυσήμαντο σκοπό του Συλλόγου.

1.Στην φωτογραφία 8-1-2012 συγκεντρωμένο το τότε Δ.Σ. καθώς και εκλεκτά μέλη του Συλλόγου στην οικία της τότε προέδρου Κυρίας Ευδοξίας Μπέρσου. Από αριστερά Σόνια Κουτσουπιά, Μαρούλα Πριμέντα, Αικατερίνη Μώκιου, Μαρούλα Ιωσηφίδου, Αφροδίτη Τασιούκα, Βίκυ Σμυρλή, Οικονόμου, Βασιλική Χριστοφόρου, Ελενίτσα Αποστόλου Ευδοξία Μπέρσου Γεωργία Ηλία, Αικατερίνη Χωνού, Αικατερίνη Δεληχρήστου (η μουσικός), Αμαλία Ιατρού.

2. Με την συγγραφέα – θεολόγο  Χάρις  Δημητρακούδη.

3. Στην καλλιτεχνική εκδήλωση : «Όλοι Μαζί Μπορούμε» 

4. Σε διάφορα απογευματινά του Σωματείου την ημέρα της Υπαπαντής του Κυρίου. 


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ΒΕΡΟΙΑ - ΚΕΡΚΙΔΑ (4/3/2024)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ΒΕΡΟΙΑ - ΚΕΡΚΙΔΑ (4/3/2024)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ΒΕΡΟΙΑ - ΚΕΡΚΙΔΑ (4/3/2024)

Έφυγε από τη ζωή ο Αθανάσιος Χαρίσης σε ηλικία 87 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Αθανάσιος Χαρίσης σε ηλικία 87 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024...

ΣΤΙΣ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ: Σπάω τη Σιωπή, Ενώνουμε τις φωνές μας κατά της Βίας - Δράση του Γυμνασίου Τρικάλων

ΣΤΙΣ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ: Σπάω τη Σιωπή, Ενώνουμε τις φωνές μας...

 Το Γυμνάσιο Τρικάλων Ημαθίας σε συνεργασία με το...

Έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Χατζηευστρατιάδου σε ηλικία 94 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Χατζηευστρατιάδου σε ηλικία...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024...

Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας, με 33 θέματα

Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο...

 Τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ...

Ενημέρωση της ΔΕΥΑ Νάουσας για την θολότητα του νερού

Ενημέρωση της ΔΕΥΑ Νάουσας για την θολότητα του νερού

Μετά από έντονη βροχόπτωση και λιώσιμο χιονιών ...

Σύλληψη 4 ανηλίκων για 4 κλοπές και 13 απόπειρες κλοπής στην Βέροια

Σύλληψη 4 ανηλίκων για 4 κλοπές και 13 απόπειρες κλοπής...

Συνελήφθησαν στις 1 Μαρτίου 2024 το μεσημέρι στην ...

Έφυγε από τη ζωή ο Παρασκευή Γιάννακα σε ηλικία 89 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Παρασκευή Γιάννακα σε ηλικία 89 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...