Αυλαία με πρωταγωνιστές τα παιδιά στο 21o Golden Cup

Αυλαία με πρωταγωνιστές τα παιδιά στο 21o Golden Cup

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024 με απόλυτη οργανωτική επιτυχία στο αθλητικό κέντρο Planet FC της Θεσσαλονίκης, ένα εντυπωσιακό τριήμερο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου. Συμμετείχαν περισσότερα από 500 παιδιά γεμάτα πάθος και αγωνιστικό πνεύμα από 15 συλλόγους που εκπροσώπησαν 7 ΕΠΣ της χώρας και… το έζησαν με την ψυχή τους!

Εδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας πολλά γκολ και εντυπωσιάζοντας το πολυπληθές κοινό με τις δεξιότητές τους. Ο ΟΑΣΠΕ, ως διοργανωτής, πρόσφερε ένα πραγματικό θέαμα, προωθώντας τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό και ενισχύοντας την αγάπη των νέων για το άθλημα.

Εκτός από την εντυπωσιακή απόδοση των παιδιών, αξίζει να τονιστεί η άψογη συμπεριφορά των γονέων καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Η υποστήριξη και ο ενθουσιασμός τους φόρτισαν το Golden Cup με θετική ενέργεια, δημιουργώντας μια εξαιρετική ατμόσφαιρα άξια συγχαρητηρίων.

Οι προπονητές, από την πλευρά τους, επέδειξαν επαγγελματισμό και σωστή στάση, καθοδηγώντας τα παιδιά με ενθάρρυνση και υποστήριξη. Η ανάδειξη του ταλέντου και η ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος αποτέλεσαν κεντρικά στοιχεία του τουρνουά.

Το σχεδόν ανοιξιάτικο σκηνικό συνέβαλε επίσης στη δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος, με τον καλό καιρό να συνεχίζει να χαρίζει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους συμμετέχοντες.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την αφοσίωσή τους, στους γονείς για την υποστήριξή τους, και στους προπονητές για τον επαγγελματισμό τους», έδωσε η πρόεδρος του ΟΑΣΠΕ κ. Δώρα Ιωακειμίδου κατά τις απονομές και μεταξύ άλλων ανέφερε:

Ήταν ένα ταξίδι γεμάτο χαρά, μάθηση και ανάπτυξη, όπου το κοινό, οι γονείς, οι προπονητές και, πάνω από όλα, οι ποδοσφαιριστές, συνέβαλαν στη δημιουργία ενός αξέχαστου τριημέρου όπου οι αναμνήσεις θα τους γεμίζουν χαρά και νοσταλγία.

Η επιτυχία ενός παιδικού ποδοσφαιρικού τουρνουά, όπως το Golden Cup δεν μετριέται μόνο από τα γκολ που σημειώθηκαν, αλλά από το κλίμα και την εμπειρία που δημιουργείται γύρω από αυτό. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς και στην 21η διοργάνωση η αίσθηση της κοινότητας ενισχύθηκε, καθώς οι συμμετέχοντες κατάφεραν να αντλήσουν έμπνευση από τον αθλητισμό και να διαμορφώσουν θετικές σχέσεις. Το παιδικό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο ένας αθλητικός αγώνας, αλλά μια πλατφόρμα για την ανάπτυξη χαρακτήρα, κοινωνικών δεξιοτήτων και αθλητικής ηθικής. Οι μικροί αθλητές μαθαίνουν όχι μόνο πώς να νικούν, αλλά και πώς να αντιμετωπίζουν τις ήττες, πώς να συνεργάζονται και να απολαμβάνουν τη διαδικασία της βελτίωσης».

Στην πρωτοχρονιάτικη διοργάνωση συμμετείχαν 32 τμήματα, τα συγκρότησαν περισσότερα από 500 παιδιά γεννημένα τα έτη 2010 ως και 2017!

Από τον Εβρο η Ακαδημία Alana SA, από την Κέρκυρα οι ακαδημίες Θιναλιακός και Όλυμπος, από τη Δράμα η ακαδημία Ακρίτας Νευροκοπίου Δράμας, από τη Λάρισα οι ακαδημίες του Απόλλωνα Λάρισας και Baraze, από την Πέλλα η ακαδημία της Σκύδρας, από τη Χαλκιδική ο Διγενής Λακκώματος, από τη Θεσσαλονίκη οι ακαδημίες των ΠΑΟΚ Σταυρού, ΓΣ Ηρακλής, Απόλλων Καλαμαριάς, Αναγέννηση Πανοράματος, Ήφαιστος Θέρμης, Bebides 2000, Joga Bonito.

Η διοργάνωση Golden Cup τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, κι ασφαλώς έχει την έγκριση της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στη φιλοσοφία των Golden Cup είναι η μη κοινοποίηση των αποτελεσμάτων καθώς οι άνθρωποι του ΟΑΣΠΕ πιστεύουν ότι δεν έχει να προσφέρει τίποτα περισσότερο από την ενίσχυση του ανταγωνισμού. Τα συμπεράσματα ανήκουν στους προπονητές και στους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης.

Για την ιστορία αναφέρουμε τις ομάδες που διακρίθηκαν:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ K8

1η Ακαδημία Σκύδρας

2η Alana Αλεξανδρούπολης

3η Ήφαιστος Θέρμης

4η Joga Bonito

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ K10

1η Ακαδημία Σκύδρας

2η Απόλλων Λάρισας

3η Alana Αλεξανδρούπολης

4η Αναγέννηση Πανοράματος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ K12

1η Απόλλων Λάρισας

2η Ακαδημία Σκύδρας

3η Αναγέννηση Πανοράματος

·4η Alana Αλεξανδρούπολης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ K14

1η Αναγέννηση Πανοράματος

2η ΠΑΟΚ Σταυρού

3η Θιναλιακός Κέρκυρας

4η Ηρακλής Θεσσαλονίκης

Συγχαρητήρια σε όλους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους και συνεργάτες προπονητές, τους ιδιοκτήτες των Planet FC και κυρίως τον κ. Νίκο Τσιόγκα, τον Παύλο Σαμπανίδη και Παναγιώτη Φαρμάκη, τους γιατρούς, τους διαιτητές, τη διοίκηση της Αναγέννησης Πανοράματος για την άψογη φιλοξενία των φιλικών αγώνων Κ16 στο ΔΑΚ Πανοράματος, την κ. Νατάσα Μηνάκη για τη συμβολή της στους τελικούς, τους οδηγούς που μετέφεραν με ασφάλεια τις ομάδες στα γήπεδα, τους γονείς και κυρίως τα υπέροχα παιδιά που έκλεψαν καρδιές!

Έρχεται το Πάσχα ( 7-9 Μαΐου 2024) μια ακόμη άρτια διοργάνωση του ΟΑΣΠΕ!
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν και πάλι τη μαγεία του υγιούς ανταγωνισμού, σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές δραστηριότητες για νέους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα.


Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...