Χρυσό μετάλλιο στο Salonica Open για τον ΑΟΡΓ!

Χρυσό μετάλλιο στο Salonica Open για τον ΑΟΡΓ!

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο ΑΟΡΓ Βέροιας στους 7ους διεθνείς χορευτικούς αγώνες «SALONICA OPEN» που πραγματοποιήθηκαν στις 29-30 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΑΟΚ (Παλατάκι) και πήραν μέρος περίπου 3.000 αθλητές και αθλήτριες. Η χορευτική ομάδα του ΑΟΡΓ, που προπονεί η Κική Χωματά και ξεκίνησε φέτος τα μαθήματα, ενισχυόμενη και από τρεις αθλήτριες του συλλόγου (Χωματά Ελισάβετ, Γεωργιάδου Μαρία και Τσιότρα Μαρία) εντυπωσίασε πραγματικά όλους.

Από τις δεκατρείς ομάδες προκρίθηκε στον τελικό μαζί με άλλες πέντε. Ακόμη και πρόκριση θεωρούνταν επιτυχία, αφού ήταν η πρώτη εμφάνιση αυτής της ομάδας σε τέτοιους αγώνες υψηλού επιπέδου. Βλέποντας όμως τις εξαιρετικές ικανότητες των παιδιών και τη σωστή δουλειά που έγινε, ιδιαίτερα τους δύο τελευταίους μήνες, αλλά και την εμφάνιση των άλλων ομάδων, όλοι έλεγαν ότι ο ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ θα είναι μέσα στα μετάλλια. Τελικά η βαθμολογία έβγαλε πρώτες ισόβαθμες δύο ομάδες, την Κομοτηνή και τον ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Ο κανονισμός του αγώνα προέβλεπε ότι πρέπει να γίνει αγώνας μπαράζ. Η εμφάνιση του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ στον τελικό ήταν εξαιρετική και καταχειροκροτήθηκε απ’ όλο τον κόσμο που εντυπωσιάστηκε με τον συγχρονισμό και την έκφραση των κοριτσιών, αλλά και την ποικιλία της σύνθεσης  του χορευτικού που εμπνεύστηκε  και επιμελήθηκε η Κική Χωματά, φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ και πτυχιούχος διεθνούς πτυχίου «Ι.D.T.A.» στο hip-hop, απόφοιτος της σχολής « all star dance».

Τα συγχαρητήρια ήταν πάρα πολλά και η  «όρεξη άνοιξε»  για τους επόμενους αγώνες. Ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο, μία ακόμη επιτυχία ήρθε στην πόλη μας από τον ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Τα κορίτσια που πήραν μέρος στον αγώνα  και έγιναν χρυσές νικήτριες εκτός από τις τρεις αθλήτριες που αναφέρθηκαν παραπάνω ήταν: Μαρκαναστασάκη Φανή, Ανθούλα Μαρία, Μοτσιοπούλου Μαρία, Χαμαλή Βασιλική, Μπρανιώτη Ηλιάνα, Κατσάνου Νικολέτα, Κακούλη Στεφανία, Σαμανίδου Ελενα και Νίκου Χριστίνα. 

Δήλωση της προπονήτριας Κικής Χωματά: «Νιώθω περήφανη για τα κορίτσια της ομάδας μας «unique» που χάρη σ’ αυτές ο ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ ξαναέζησε μεγάλες στιγμές, σε ένα νέο κομμάτι αυτή τη φορά, χαρίζοντας στη χρυσή συλλογή του ένα ακόμη κύπελλο. Για τις περισσότερες ήταν η πρώτη φορά που αγωνίζονταν. Δούλεψαν όμως πολύ σκληρά για να βγει ένα άρτιο ομαδικό αποτέλεσμα. Θέλω να τις συγχαρώ όχι μόνο για τη θέληση που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχαν τη μεγάλη τους νίκη, αλλά και για τη θέλησή τους να προετοιμαστούν  σκληρά γι’ αυτό. Ευχαριστώ τους γονείς των παιδιών που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και τη μητέρα μου και τεχνική σύμβουλο του συλλόγου, Μαρία Μυλωνά, για τις συμβουλές της. Συνεχίζουμε με όπλα τη σκληρή δουλειά, με πολύ κέφι και χαρά στοχεύοντας σ’ ακόμη μία πρωτιά στο «Kavala open» στις 29-6-2014.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...