Τα ζητήματα των ομόφυλων ζευγαριών, είναι ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Τα ζητήματα των ομόφυλων ζευγαριών, είναι ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Στην πρόταση Παλουκίδη στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας για τον Ν.Ε   ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, απαντά η Ν.Ε   ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας:

«Με αφορμή την πρόταση του κ. Παλουκίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας σε σχέση με το ζήτημα της ομόφυλων ζευγαριών.

Πρόκειται για ένα ζήτημα ανθρώπινων δικαιωμάτων και ως τέτοιο δε μπορεί παρά να έχει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά στη ΝΔ. Τελικά ο κ. Παλουκίδης όντας κομματικό στέλεχος της ΝΔ, ας μας ξεκαθαρίσει ποια είναι η θέση του κόμματός του. Θα ψηφίσουν ή όχι οι βουλευτές του νομού μας τη σχετική πρόταση νόμου της κυβέρνησής τους. 

Αν τελικά ο ίδιος, τα άλλα στελέχη της ΝΔ και οι βουλευτές του νομού μας ενδιαφέρονται πραγματικά για την τύχες του λαού της Ημαθίας, ας αναλάβουν πρωτοβουλίες για τα άλλα, απείρως ποιο καθοριστικά για της ζωές μας ζητήματα που μας ταλανίζουν. Λχ για τα προβλήματα της αγροτών, που αυτές τις μέρες βρίσκονται στους δρόμους, με την αγωνία της επιβίωσης.  

Προφανώς το ζήτημα των ομόφυλων ζευγαριών για τη ΝΔ είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον μας και να μην ασχολούμαστε με τα προβλήματα της καθημερινότητας. Προβλήματα στα οποία δε μπορεί και δε θέλει να δώσει λύσεις, για να μη θίξει τα κέρδη των λίγων αρεστών της σε βάρος του λαού».


Μαζί με τους αγρότες για την επιβίωση της αγροτικής παραγωγής

Με τους αγρότες του νομού μας αλλά και όλης της Ελλάδας και πάλι στους δρόμους, στην προσπάθεια τους να διασφαλίσουν όρους επιβίωσης, η κυβέρνηση ακολουθώντας την προσφιλή της τακτική μοιράζει υποσχέσεις και ευκαιριακές επιδοτήσεις, για να κάμψει την αντίδρασή τους.
Το αγροτικό πρόβλημα προφανώς δεν λύνεται με υποσχέσεις και πολύ περισσότερο με ευκαιριακές επιδοτήσεις. Απαιτούνται θεσμικές παρεμβάσεις που θα μειώνουν το κόστος της αγροτικής παραγωγής και θα τη διασφαλίζουν από τους κάθε είδους κινδύνους.
Είναι προφανές ότι απώτερος στόχος της κυβέρνησης είναι απομάκρυνση των αγροτών από τα χωράφια, για να περάσουν αυτά στη συνέχεια μεγάλες εταιρίες. Στόχος η μετεξέλιξη της αγροτικής παραγωγής σε βιομηχανικής κλίμακα δραστηριότητα, από μεγάλες εταιρείες. Είναι το μοντέλο που εφαρμόστηκε ήδη σε πολλούς κλάδους της οικονομίας, καταστρέφοντας εκατομμύρια μικρομεσαίους, είναι το μοντέλο που στην ουσία αντιμάχονται όλοι οι αγρότες στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 
Για το ΣΥΡΙΖΑ τα ζητήματα αυτά λυμένα. Μείωση του κόστους παραγωγής με συγκεκριμένα μέτρα και διασφάλιση της από κάθε είδους κινδύνους για να μείνουν οι αγρότες στα χωράφια, για να μη διαρραγεί ένας από τους βασικούς πυλώνες της εθνικής μας οικονομίας και της κοινωνικής μας συνοχής.
Γραφείο τύπου Ν.Ε 
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας

Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης – Υπόδησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης –...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι το Τμήμα Ένδυσης...

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  στον Δήμαρχο Νάουσας

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ στον Δήμαρχο...

 Μια πολύ ωραία επίσκεψη δέχθηκε το πρωί της...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ...

Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος Φιλόλογος Πλησιάζει...

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το 2024

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το...

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας, γνωστοποιεί στα μέλι του...

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,   Νίκος Παππάς, τη  Μ. Δευτέρα στην Βέροια

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος...

Εκδήλωση με τον διεθνή μπασκετμπολίστα και υποψήφιο...

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Του ιερέως Παναγιώτου Σ. ΧαλκιάΜία γενική θεώρηση της...

Έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Κων. Πατρίκας σε ηλικία 72 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Κων. Πατρίκας σε ηλικία 72...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Κυριακή 28 Απριλίου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...