Το παραμύθι της  Μ.Α.μ.Α  παρουσιάστηκε στην Αθήνα...

Το παραμύθι της Μ.Α.μ.Α παρουσιάστηκε στην Αθήνα...

Στη κατάμεστη αίθουσα  εκδηλώσεων του εκδοτικού οίκου ΙΩΝ ,την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στις 6: 00μμ,  μαζί με πολλούς  φίλους, γονείς και ειδικούς του χώρου της ψυχολογίας,εκπαίδευσης και ψυχικής υγείας παρουσιάστηκε το παραμύθι του Συλλόγου μας , « Το Βάζο με τα Μοναχικά Μπισκοτάκια».

Το παραμύθι προσφέρθηκε στο σύλλογο από μια ομάδα φίλων του συλλόγου, οι οποίοι είναι και Βεροιώτες και  αυτό έχει τη σημασία του. Πρόκειται για ένα παραμύθι για την αποδοχή και τη διαφορετικότητα.Η σύλληψη της ιδέας ανήκει στη συγγραφέα του βιβλίου  ιδρυτικό μέλος και εθελόντρια επιστημονική σύμβουλος  του συλλόγου, Δρ. Ειρήνη Αναγνώστου Κελεπούρη.

 Η εικονογράφηση έγινε από τη  φίλη του συλλόγου και εικαστικό, Κατερίνα Αναστασίου και η επιμέλεια από το φίλο και Πρεσβευτή του συλλόγου Γιώργο Καραμίχο, Ηθοποιό.  Η έκδοση  του βιβλίου είναι μια ευγενική χορηγία  της Μαρίας Παρίκου, εκδότρια.Όλοι μαζί με σεβασμό και ευαισθησία δούλεψαν εθελοντικά και χάρισαν απλόχερα το παραμύθι αυτό στο σύλλογό μας και συγκεκριμένα ΟΛΑ τα έσοδα των πωλήσεων.

Ο παρουσιαστής και συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος με  μεγάλη εμπειρία και το ιδιαίτερο χιούμορ  συντόνισε την εκδήλωση, προσφέροντας χρόνο στους δημιουργούς του παραμυθιού να μοιραστούν με τον  κόσμο τί ήταν αυτό που τους οδήγησε να προσφέρουν απλόχερα  αυτό το παραμύθι στη Μ.Α.μ.Α…Όλοι τους λοιπόν με αγάπη,σεβασμό και ανιδιοτέλεια προσέφεραν το παραμύθι σαν δώρο προς τα παιδιά μας και τις οικογένειές τους.

Η Πρόεδρος του Μ.Α.μ.Α Ελένη Γεωργιάδου Στεφανάκη, ως οικοδέσποινα της εκδήλωσης ενημέρωσε το κοινό για το όραμα και το  έργο  του συλλόγου. Επίσης μίλησε και για το ταξίδι του παραμυθιού και τα βαθιά μηνύματα που μοιράζεται με τους αναγνώστες από τη θέση του γονέα.

Μετά από την παρουσίαση όλοι απολαύσαμε τα γευστικά εδέσματα που πρόσφεραν οι φίλοι του συλλόγου, Ηλίας και Ελένη Πετροπούλου, ιδιοκτήτες της γνωστής επιχείρησης- The Bread Factory και παράλληλα αναπτύχθηκαν πηγαδάκια συζητήσεων . Τα βλέμματα και τα μηνύματα ήταν πολλαπλά και βαθιά συγκινητικά.

Με ιδιαίτερη αγάπη θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολλούς φίλους που μας τίμησαν  με τη παρουσία τους όπως τη δημοσιογράφο  Ζήνα Κουτσελίνη για την αμέριστη και συνεχή υποστήριξη που προσφέρει στη Μ.Α.μ.Α,   τον Ανδρέα Λαγό Σεφ,την Ελισάβετ Χατζηνικολάου,παραγωγός ταινιών της ΕΡΤ , το Γιώργο  Χρανιώτη ηθοποιό.

Ευχαριστούμε την ΕΡΤ για τη κάλυψη της εκδήλωσης και την εκπομπή’ Δύο στις 10’ για το όμορφο αφιέρωμα .

Το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που στάθηκαν δίπλα σε αυτή την τόσο σημαντική εκδήλωση όπως και σε όλους που συνεχίζουν να είναι δίπλα μας… είστε πολλοί  και το νιώθουμε… γι  αυτό, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.

Θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις του παραμυθιού στη Βέροια ,στη Νάουσα και τη Θεσσαλονίκη.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το παραμύθι από τις εκδόσεις ΙΩΝ www.iwn.gr αλλά και σε όλα τα βιβλιοπωλεία στην   Ελλάδα και στη Κύπρο.Στη Βέροια διατίθεται στις διοικητικές υπηρεσίες του συλλόγου μας στη Μητροπόλεως 32 ,στο 1ο Όροφο τηλ παραγγελιών: 2331304180-6974484968

Τιμή :10ευρώ ΟΛΑ τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τις λειτουργικές ανάγκες των δομών μας που φιλοξενούν 70 άτομα στο φάσμα του αυτισμού με σύνοδες αναπηρίες.

ΤΟ ΔΣ 

Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης – Υπόδησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης –...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι το Τμήμα Ένδυσης...

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  στον Δήμαρχο Νάουσας

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ στον Δήμαρχο...

 Μια πολύ ωραία επίσκεψη δέχθηκε το πρωί της...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ...

Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος Φιλόλογος Πλησιάζει...

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το 2024

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το...

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας, γνωστοποιεί στα μέλι του...

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,   Νίκος Παππάς, τη  Μ. Δευτέρα στην Βέροια

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος...

Εκδήλωση με τον διεθνή μπασκετμπολίστα και υποψήφιο...

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Του ιερέως Παναγιώτου Σ. ΧαλκιάΜία γενική θεώρηση της...

Έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Κων. Πατρίκας σε ηλικία 72 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Κων. Πατρίκας σε ηλικία 72...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Κυριακή 28 Απριλίου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...