Ε Ι Σ Μ Ν Η Μ Η Ν

Ε Ι Σ Μ Ν Η Μ Η Ν

365 μέρες ενοχής,365 μέρες καί ακόμη δεν έγινε γνωστό ποιό ήταν το επικίνδυνο υλικό που μετέφερε παράνομα η εμπορική αμαξοστοιχία!

365 μέρες και οι ψυχές των 57 αθώων θυμάτων δεν ησυχάζουν που οι ένοχοι όχι μόνο δεν βρέθηκαν αλλά καλύπτονται συστημικά και επαγγελματικά ,όσο κι αν ο λαός το επιζητεί!

365 μέρες και δεν μάθαμε ποιός και γιατί εξαφάνισε δια της ταφής τα στοιχεία που θα έριχναν φως στην αποκάλυψη της αλήθειας .

365 μέρες και ο υπεύθυνος υπουργός που με την τουλάχιστον εγκληματική του αμελεια αν και ανέλαβε τις πολιτικές ευθυνες δεν του καταλογίζονται.

365 μέρες και η, γιά τα μάτια του κόσμου, ανακριτική επιτροπή της Βουλής ,που βουλή δεν εχει ,κλείνει γιατί τα βέλη ορισμένων μελών της και οι με το τσιγκέλι εξαχθείσες μαρτυρίες ,φθάνουν όλο και ποιό ψηλά!

365 μέρες και ουδείς δίνει εξήγηση όχι μόνο για το φορτίο της εμπορικής αλλα ούτε για την έλλειψη ειδικών προληπτικών μέτρων μεταφοράς του.

Και στην υποθετκή περίπτωση που ένας τρομοκράτης ,ένας τρελλός,ένας σαλταρισμένος μετακινήσει σκόπιμα την μπάρα κατεύθυνσης ,γιατί δεν υπήρχαν επιπλέον μέτρα ασφαλείας που προεβλέποντο και είχαν πληρωθεί !?

ΟΛΟΙ τραβάν την ουρά τους απέξω και κρύβουν το κεφάλι στην άμμο…ως πότε?!

Που είναι οι εισαγγελείς που στην περίπτωση του άμοιρου παλαιοχριστιανού Μανώλη έδρασαν αστραπιαία και πέραν κάθε αρμοδιότητας υποψιαζόμενοι [πόθεν?] αιμομιξία?!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά αλλά…ο λαός φορτώνει,ο λαός τα μαζεύει ,ο λαός θα δώσει την απάντηση …στους ενόχους του προαναγγελθέντος εγκλήματος

΄Λαός πολύτροπος εστίν όμιλος ,λαός τοι και ύδωρ και πυρ ακατάσχετα πάντα΄! Αμήν

Και η δική μας ευθύνη τεράστια…οι ταγοί της πολιτικής ,οι δικοί μας εκλεκτοί που είναι ? Τι έκαναν ? Ειτε από την πλευρά της συμπολίτευσης είτε της αντιπολίτευσης…Οποία η δράση τους…οποία η θέση τους στην ανακριτική…κι εμεις θα τους ανταμοίψουμε και πάλι με την ψήφο μας, δεν έγινε και τίποτε? 57 ψυχούλες …

Κι αν τα δικά μας παιδια είναι αύριο σε καποιο τραίνο η αεροπλάνο η λεωφορείο? Ουαί ημίν…με μία 2ωρη στάση εργασίας καθαρίσαμε?

Αργύρης Φουκαλάς

Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης – Υπόδησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης –...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι το Τμήμα Ένδυσης...

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  στον Δήμαρχο Νάουσας

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ στον Δήμαρχο...

 Μια πολύ ωραία επίσκεψη δέχθηκε το πρωί της...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ...

Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος Φιλόλογος Πλησιάζει...

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το 2024

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το...

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας, γνωστοποιεί στα μέλι του...

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,   Νίκος Παππάς, τη  Μ. Δευτέρα στην Βέροια

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος...

Εκδήλωση με τον διεθνή μπασκετμπολίστα και υποψήφιο...

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Του ιερέως Παναγιώτου Σ. ΧαλκιάΜία γενική θεώρηση της...

Έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Κων. Πατρίκας σε ηλικία 72 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Κων. Πατρίκας σε ηλικία 72...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Κυριακή 28 Απριλίου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...