Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την ΄Αλληλεγγύη, Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία΄ του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Ημαθία, ο κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την ΄Αλληλεγγύη, Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία΄ του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Ημαθία, ο κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης

 

Την  υποψηφιότητα του κ. Θεόφιλου Τεληγιαννίδη, με τον συνδυασμό  «Αλληλεγγύη: Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία» του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Ημαθία, ανακοίνωσε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Καλαϊτζίδης. Ο  κ. Καλαϊτζίδης, μετά την συνάντηση που είχε με τον κ. Τεληγιαννίδη είπε τα εξής:

 «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας τον φίλο Θεόφιλο Τεληγιαννίδη. Είμαι βέβαιος ότι ο καταξιωμένος ,ως πρώην πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας,  κ. Τεληγιαννίδης,ο οποίος βρίσκεται πάντα κοντά στον σύλλογο και βοηθά σημαντικά στην διάσωση και την ανάδειξη της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, της βιβλιοθήκης της Αργυρούπολης του Πόντου, θα προσφέρει τα μέγιστα στην κοινή μας προσπάθεια για το καλό της Ημαθίας».

Απαντώντας στο καλωσόρισμα του κ. Καλαϊτζίδη, ο κ. Τεληγιαννίδης είπε:

 

«Η τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση στη χώρα μας , έκανε τα τελευταία χρόνια παρά  την οικονομική κρίση , την εκχώρηση ευθυνών και τις πενιχρές ενισχύσεις , μεγάλα βήματα προόδου που όχι απλώς την καταξίωσαν ως θεσμό στην συνείδηση των πολιτών αλλά την έφεραν και στο προσκήνιο της επικαιρότητας με τις διάφορες  πρωτοβουλίες και τις καινοτόμες  δράσεις που ανέλαβε.

Στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος για την θέση αυτή κ. Απόστολος Τζιτζικώστας που τόλμησε να υπερβεί κατεστημένες λογικές και διαχειριστικές αντιλήψεις, μπαίνοντας μπροστά σε προσπάθειες που διαμόρφωσαν νέες καλύτερες προοπτικές σε πολλά επίπεδα ορισμένα εκ των οποίων είναι πρωτόγνωρα για την περιφέρεια και για το μέλλον του θεσμού στην χώρα μας, πετυχαίνοντας την απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ κατατάσσοντας την περιφέρεια μας μέσα στις πρώτες.

Επίσης γνωρίζω από κοντά τον κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, υποψήφιο με την παράταξη του κ. Τζιτζικώστα για την θέση του Αντιπεριφερειάρχη.

Μπορώ να καταθέσω ανεπιφύλακτα την άποψη ότι η παρουσία του ως περιφερειακός σύμβουλος στα τελευταία 3,5 χρόνια , συνοδεύτηκε  από μια σειρά σημαντικών έργων και πρωτοβουλιών , που έδωσαν μια άλλη διάσταση στην αναπτυξιακή προσπάθεια της περιφέρειας και ιδιαίτερα του νομού Ημαθίας, που αποτελεί μια σημαντικότατη και διαρκή παρακαταθήκη όχι μόνο για το σήμερα αλλά και για το αύριο της.

Αποδέχτηκα την πρόταση του να είμαι  υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος  με την παράταξη του ανεξάρτητου υποψήφιου περιφερειάρχη κ. Απόστολου Τζιτζικώστα και επιθυμώ να τους ευχαριστήσω για την τιμή και εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους, ιδιαίτερα όμως στις προσδοκίες του Ημαθιώτικου  λαού τον οποίο και υπόσχομαι να αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για να τον εκπροσωπήσω επάξια.

Το όραμα  που με συνδέει με την παράταξη ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ : ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι :

Η Ημαθία στο κέντρο της τοπικής περιφερειακής ανάπτυξης με πρόγραμμα ανασυγκρότησης , προτεραιότητα στου νέους, σεβασμός στον πολίτη , θρησκεία - παιδεία – πολιτισμός , ανάπτυξη του τουρισμού , δίπλα στον αγρότη , στον έμπορο και στον επιχειρηματία , μεγάλα έργα υποδομής και άλλα πολλά που δεν είναι του παρόντος .

Γι’ αυτούς και πολλούς άλλους λόγους κατέρχομαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και ζητάω την ψήφο των Ημαθιωτών για να κάνουμε πράξη όλα τα παραπάνω».   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοτικό συμβούλιο Νάουσας: Δεν ψηφίστηκε η μακροχρόνια μίσθωση των 3-5 Πηγαδιών - Κινδυνεύει να μείνει κλειστό για πρώτη φορά, το χιονοδρομικό Κέντρο;

Δημοτικό συμβούλιο Νάουσας: Δεν ψηφίστηκε η...

Δεν ψηφίστηκε το θέμα της μακροχρόνιας μίσθωσης των 3-5...

Ο γερανός της Τροχαίας Βέροιας στην πλημμυρισμένη Καρδίτσα

Ο γερανός της Τροχαίας Βέροιας στην πλημμυρισμένη...

Στην πλημμυρισμένη πόλης της Καρδίτσας βρέθηκε το...

Πέντε νέα κρούσματα στην Ημαθία

Πέντε νέα κρούσματα στην Ημαθία

Πέντε τα νέα κρούσματα στην Ημαθία,  εκ των οποίων 2...

800 νέες προσλήψεις συνοριακών φυλάκων! - Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.:  Η αποστολή μας αναγνωρίζεται και ο αγώνας μας δικαιώνεται

800 νέες προσλήψεις συνοριακών φυλάκων! - Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.: Η...

Για πολλά χρόνια οι συνοριακοί φύλακες στη χώρα μας...

Επαναληπτικός ψεκασμός στην Ν. Νικομήδεια για την αντιμετώπιση των κουνουπιών το βράδυ της Τετάρτης

Επαναληπτικός ψεκασμός στην Ν. Νικομήδεια για την...

Ανακοινώνεται από το Δήμο Βεροίας ότι θα...

Δήμος Νάουσας: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Π.Ε. Καρδίτσας

Δήμος Νάουσας: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για...

Ο Δήμος Νάουσας και το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας...

Οριστικοποίηση Εγγραφών στο ΙΕΚ Βέροιας

Οριστικοποίηση Εγγραφών στο ΙΕΚ Βέροιας

Παρακαλούνται οι επιτυχόντες των ηλεκτρονικών...

"Έπεσαν" οι υπογραφές για 22 επενδυτικά έργα με...

Ολοκληρώνεται πλέον η διαδικασία υπογραφής των...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Δεν ψηφίστηκε το θέμα της μακροχρόνιας μίσθωσης των 3-5 Πηγαδιών, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Κατά της εισήγησης ψήφισε ο ‘Κοινός Τόπος’, η ΛΑΣ...

Ολοκληρώνεται πλέον η διαδικασία υπογραφής των συμβάσεων με τους Τελικούς Δικαιούχους που εντάχθηκαν στο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER, κατά την 1η Πρόσκληση για έργα Ιδιωτικού χαρακτήρα. 22 επενδυτικά έργα, με...

Απεβίωσε σε ηλικία 48 ετών ο Διονύσης Σωτ. Βούλγαρης. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στις 12μ, στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Μακροχωρίου. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό στις 11.30πμ.

ουκέτο σε καταστήματα και πρόστιμα επιβλήθηκαν και χθες στο πλαίσιο των ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.@@ads-307@@Ειδικότερα,  πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 40.669 έλεγχοι και...