Εντός έδρας ήττα με παράπονα για την Αγία Μαρίνα από την Ευκαρπία

Εντός έδρας ήττα με παράπονα για την Αγία Μαρίνα από την Ευκαρπία

Την ήττα γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας στο γήπεδο του Διαβατού από τη Νίκη Ευκαρπίας με 2-1, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Ημαθίας, που αγωνίστηκε χωρίς τους Ράδη, Τότσκα, Καραγιάννη Τ., Νιογκάνα Σο, ενώ στην επανάληψη αποχώρησε με ενοχλήσεις και ο Τριανταφυλλίδης, πάλεψε το παιχνίδι και άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως βρήκε μπροστά της μια εχθρική διαιτησία που "έσπρωχνε" τους φιλοξενούμενους!

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με τρία τέρματα, χαμένο πέναλτι και αρκετές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε στο 35' με τον Μποζίδη (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για επιθετικό φάουλ στον Θεολόγου), ενώ λίγα λεπτά αργότερα κέρδισαν αμφισβητούμενο πέναλτι, το οποίο όμως απέκρουσε ο Μυλωνάς!

Στο 41' ο "Μέγας" έφτασε στην ισοφάριση, όταν οι Δημητρούσης και Β. Καραγιάννης έπαιξαν όμορφα το ένα-δύο και ο τελευταίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-1.

Στην επανάληψη η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, με την διαιτησία να βοηθάει όσο μπορεί τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο 65' εκμεταλλεύτηκαν μια στιγμή αδράνειας των "κυανόλευκων" και έκαναν το 1-2 με κεφαλιά του Πανυτσίδη.

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη πίεσε για την ισοφάριση, έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες, ενώ στο 85' δεν της δόθηκε "μαρς" πέναλτι σε ανατροπή του Κοσέογλου! Έτσι, το 1-2 έμεινε έως το φινάλε της αναμέτρησης.

Διαιτητής ήταν ο Μαγγιώρος από την Ήπειρο, με βοηθούς τους συντοπίτες του Ευαγγέλου και Διαμαντόπουλο.

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Παναγιωτίδης): Μυλωνάς, Θεολόγου, Δημητρούσης, Γαλόπουλος, Τριανταφυλλίδης Λ. (60’ λ.τρ. Κοσέογλου), Αντωνίου, Τζαλίλης, Λέκα, Τσολάκης, Καραγιάννης Β., Μουστάκας (75’ Σιδηρόπουλος).

ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ (Καμπουρίδης): Σοϊλεμέζογλου, Ανδρεάκος, Ιγνατίου (80’ Δημητρίου), Ιβανίδης, Γουνόπουλος, Ράνδζης, Ξιφιλίνος (60’ Μάρτος), Κώστας, Πανιτσίδης, Μποζίδης (85’ Ιωαννίδης), Ξανθόπουλος.

Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκ με Αλέξανδρο Ζούρκο στο ΝΠΣ Βέροια!

Σοκ με Αλέξανδρο Ζούρκο στο ΝΠΣ Βέροια!

Πολύ σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του Αλέξανδρου...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Τσαλουχίδης:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Τσαλουχίδης: "Δεν πρέπει να...

Μετά την λήξη του τελευταίου φετινού αγώνα στη Γ'...

Με εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου αποχαιρέτησε τη Γ’ Εθνική ο ΝΠΣ Βέροια

Με εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου αποχαιρέτησε τη...

Την εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου με σκορ 2-1,...

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...