Βροχή… προτάσεων για τον Μοχάμεντ Μπεν. Γι΄ άλλους... Μπεν ψάχνει η Βέροια!

Βροχή… προτάσεων για τον Μοχάμεντ Μπεν. Γι΄ άλλους... Μπεν ψάχνει η Βέροια!

Πολύ καλές οι εμφανίσεις του Μοχάμεντ Μπεν. Πέτυχε 15 γκολ, δίνοντας το δικαίωμα στην ομάδα να πάρει πολύτιμους βαθμούς που τελικά την οδήγησαν στη σωτηρία. Αυτός λοιπόν ο παίκτης που ήταν αποκάλυψη στο πρωτάθλημα που μόλις τελείωσε, μπήκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων από την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα ο μάνατζερ του παίκτη δέχθηκε προτάσεις απο ομάδες της Ρωσίας, Αγγλίας και Ιταλίας, ενώ από τον ελληνικό χώρο η πρώτη και καλύτερη κρούση έγινε από τον Ολυμπιακό, καθώς και από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης.

Για λογαριασμό του ΠΑΟΚ τον Μπεν παρακολουθούσε ο Γιώργος Κωστίκος που τον έχει ως πρώτο υποψήφιο να πάει στον Δικέφαλο θέλοντας να πάρει τη θέση του Δημήτρη Σαλλπιγγίδη.

Απο την πλευρά της η Διοίκηση και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια Γιώργος Αρβανιτίδης απ\\\' ότι φαίνεται δεν θα σταθούν εμπόδιο στη μετακίνηση του παίκτη, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά, μιας και ο παίκτης έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο και χρειάζεται τη συγκατάθεση της ομάδας που τον ανέδειξε και τον πρόβαλε με τη συμμετοχή του στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Σημαντική ενίσχυση της ομάδας

Μπορεί η Διοίκηση να είναι θετική στην παραχώρηση του κορυφαίου και πρώτου σκόρερ της ομάδας του Μοχάμεντ Μπεν, παράλληλα όμως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έχει ρίξει τα δίκτυα της να ανακαλύψει και άλλους... Μπεν, ερχόμενη σε επαφή με κορυφαίους μάνατζερ και δεν θα αποκτήσει παίκτες της τελευταίας στιγμής.

Ο πρόεδρος της ομάδας διεμήνυσε πως η Βέροια θα αποκτήσει για τη νέα περίοδο παίκτες εγνωσμένης αξίας, ξοδεύοντας για τον σκοπό αυτό. 

Ήδη ξεκίνησε ο προγραμματισμός και πολύ σύντομα, αφού θα έχει κλείσει πρώτα το θέμα του προπονητή, ο οποίος θα έχει άποψη για όλα, θα ανακοινωθούν και οι στόχοι της ομάδας. 

Δεν βιάζονται πάντως ακόμη αφού υπάρχει χρόνος να σκεφτούν και να αποφασίσουν με σιγουριά.

Η ομάδα θα προπονείται σχεδόν και όλο τον Μάιο, θα κλειστούν και άλλα φιλικά ώστε να δοθεί η ευκαιρία να δει ο προπονητής και κάποιους άλλους παίκτες από την Κ-20 και την Κ-17.

 

Αύριο το πρώτο φιλικό στα Γιάννενα 

Λόγω του τελικού Κυπέλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο μεταξύ ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, ο φιλικός αγώνας του ΠΑΣ Γιάννενα και της Βέροιας θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ στις 5.30μμ.

Στην αποστολή της Βέροιας θα μετάσχουν όλοι οι παίκτες και αρκετοί από την ομάδα της Κ-20.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας  για το World Boccia Challenger - Θα αγωνιστεί στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί”...

 Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο...

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Η Ομοσπονδία διαιτητών ανακοινώνει το πρόγραμμα της...

"Σφράγισαν" την πρώτη θέση τα κορίτσια του...

Ένατη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ποσειδώνα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...