Πολλά ΄γνήσια΄ μετάλλια από τον ΑΟΡΓ στο διεθνές μίτινγκ Armonia Cup 2014

Πολλά ΄γνήσια΄ μετάλλια από τον ΑΟΡΓ στο διεθνές μίτινγκ Armonia Cup 2014

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 25-26 Απριλίου στη Σίνδο το 1ο Διεθνές μίτινγκ ρυθμικής γυμναστικής «ARMONIA CUP 2014».

 

Σ’ ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, όπως ταιριάζει στα όμορφα κορίτσια της ρυθμικής πήραν μέρος περίπου 140 αθλήτριες και 35 προαγωνιστικά κοριτσάκια από την Ελλάδα, τη Ρωσία, τη Βουλγαρία και τη Μολδαβία.

Οι διοργανωτές έδωσαν στις κατηγορίες παγκορασίδων και κορασίδων τη δυνατότητα δύο επιλογών ένταξης των αθλητριών. Έτσι οι προπονήτριες μπορούσαν να επιλέξουν σε ποιο επίπεδο θ’ αγωνίζονταν οι αθλήτριές τους, με βάση φυσικά τις δυνατότητές τους. Υπήρχε δηλαδή Α’ και Β’ επίπεδο αξιολόγησης  και με βάση αυτό γινόταν και οι απονομές των μεταλλίων.

Αυτό μπορεί να θεωρηθεί θετικό, αφού δόθηκαν περισσότερα μετάλλια σε αθλήτριες. Όλα όμως τα μετάλλια δεν είχαν την ίδια αξία. Οι αθλήτριες του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ, του συλλόγου που την περσινή περίοδο ήταν ο καλύτερος σύλλογος της Βορείου Ελλάδος, ο δεύτερος καλύτερος σύλλογος στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και τέταρτος καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και που κατέκτησε 6 ομαδικά και 20 ατομικά μετάλλια, όπως ήταν φυσικό, πήραν μέρος όλες στις καλές κατηγορίες, εκεί που υπήρχαν οι καλύτερες αθλήτριες και ο συναγωνισμός ήταν πολύ δυνατός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πόλη μας μόνο οι αθλήτριες του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ αγωνίστηκαν όλες στις καλές κατηγορίες και μάλιστα εντυπωσίασα για μια ακόμη φορά παίρνοντας συνολικά 9 μετάλλια.

Τέσσερα μετάλλια πήρε η Ολυμπία Σαλασίδου και ήταν όλα ασημένια, αποδεικνύοντας ότι και φέτος βρίσκεται μέσα στις καλύτερες νεάνιδες της χώρας μας. Σίγουρα θα πρέπει να προσεχθεί την επόμενη χρονιά που γίνεται γυναίκα  στις επιλογές των αθλητριών για την εθνική ομάδα ανσάμπλ της χώρας μας.

Η Ελισάβετ Χωματά, αν και αγωνίστηκε με πυρετό, κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια, πραγματοποιώντας για μια ακόμη φορά θαυμάσια εμφάνιση στο πρόγραμμα χωρίς όργανο και στη μπάλα. Πολύ καλή εμφάνιση και από τις Μαρία Γεωργιάδου στις κορίνες που πήρε το ασημένιο μετάλλιο, τη Μαρία Τσιότρα στη μπάλα που πήρε το χάλκινο μετάλλιο και την Αλεξάνδρα Κοτζαερίδου στο  στεφάνι που πήρε το ασημένιο μετάλλιο.

Δεν μπόρεσαν πάρουν μετάλλια, αλλά είχαν πολύ καλά πλασαρίσματα στις οκτάδες οι αθλήτριες που πήραν μέρος σε αγώνες για πρώτη φορά Δήμητρα Κοτζαερίδου και Στεργιάνα Μουστακοπούλου. Η τελευταία μάλιστα αγωνίστηκε ενώ απείχε από τις προπονήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού.

Η Βασούλα Τηλιοπούλου δεν κατάφερε να πάρει μετάλλιο αυτή τη φορά, είχε όμως καλό πλασάρισμα στην οκτάδα στην κορδέλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δόθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα βραβείο καλύτερης χορογραφίας. Το βραβείο το πήρε η προπονήτρια του ΑΟΡΓ Βέροιας ΜΑΡΙΑ ΙΛΙΕΒΑ μαζί με την αθλήτριά της Ολυμπία Σαλασίδου στο πρόγραμμα με κορίνες.

 

Ο επόμενος αγώνας των αθλητριών του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ θα είναι στη Λάρισα στις 10-11 Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας  για το World Boccia Challenger - Θα αγωνιστεί στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί”...

 Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...