Στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ και στα Αστικά Βέροιας ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης

Στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ και στα Αστικά Βέροιας ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης

Συνάντηση με τα Δ.Σ. του Υπεραστικού ΚΤΕΛ και των Αστικών Βέροιας είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Καραπαναγιωτίδης.

 

Αρχικά ο κ. Καραπαναγιωτίδης συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του «Δύναμη Πολιτών» επισκέφτηκε τα γραφεία Διοίκησης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ημαθίας και είχε ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία με τον Πρόεδρο του Οργανισμού, Αναστάσιο Συμεωνίδη και μέλη του Δ.Σ.

Κατά τη συνομιλία τονίστηκαν ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του συγκοινωνιακού έργου του ΚΤΕΛ στα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στο αστικό κέντρο της Βέροιας. Επισημάνθηκε από τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ η σοβαρή δυσκολία προσπέλασης των οχημάτων, αλλά και οι κίνδυνοι που εγκυμονούν από λανθασμένες επιλογές στην εφαρμογή της αστικής ανάπλασης.

Μεταξύ του κ. Καραπαναγιωτίδη και του κ. Συμεωνίδη τονίστηκε η μέχρι τώρα πολύ καλή συνεργασία και το πνεύμα κατανόησης στα κατά καιρούς προβλήματα που προέκυψαν. Ανάλογο πνεύμα συνεργασίας θα υπάρχει και στη συνέχεια επ’ ωφελεία των δημοτών και του τόπου συνολικά.

Για το θέμα της μετεγκατάστασης του χώρου αφετηρίας των υπεραστικών λεωφορείων ο κ. Συμεωνίδης υπογράμμισε ότι το υπεραστικό ΚΤΕΛ είναι θετικό σε αυτή την προοπτική από τη στιγμή που θα τηρηθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις που αφορούν την χωροθέτηση, αλλά και τους όρους με τους οποίους θα πραγματοποιηθεί το σύνθετο αυτό εγχείρημα. Ο κ. Καραπαναγιωτίδης από την πλευρά του τόνισε ότι τίποτα δεν πρέπει και δεν μπορεί να γίνεται με προχειρότητα, όπως και στην προκειμένη περίπτωση απαιτείται μια ολοκληρωμένη μελέτη η οποία θα καλύπτει όλες τις παραμέτρους ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό.

Στα πλαίσια αυτά θα αναζητηθεί και η δυνατότητα ένταξης του σύνθετου αυτού ζητήματος σε πρόγραμμα.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης με ευχές για ανάλογη συνέχεια.

 

Στη συνέχεια ο κ. Καραπαναγιωτίδης επισκέφτηκε τα γραφεία Διοίκησης των Αστικών  Λεωφορείων Βέροιας όπου είχε συνεργασία με τον Πρόεδρο, Παύλο Παυλίδη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Η συνεργασία εξελίχθηκε σε ανάλογο κλίμα κατανόησης και πρόθεσης να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα της αστικής συγκοινωνίας ώστε να εξυπηρετείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το επιβατικό κοινό.

Και σε αυτή τη συνεργασία τονίστηκε από πλευράς του Προέδρου των Αστικών Λεωφορείων ο προβληματισμός για την κυκλοφοριακή δυσλειτουργία λόγω της μη ενδεδειγμένης αντιμετώπισης των κυκλοφοριακών ζητημάτων.

 

Ο κ. Καραπαναγιωτίδης υπογράμμισε ότι τόσο σοβαρά ζητήματα που αφορούν τη συνολική λειτουργία της Βέροιας δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται πρόχειρα, ευκαιριακά και ανακόλουθα και ότι απαιτείται μια, από μηδενική βάση, εξέταση του προβλήματος και λύσεις που θα έχουν ένα και μοναδικό στόχο: την εξυπηρέτηση όλων των δημοτών, πεζών και εποχούμενων, κάτι που αποτελεί χαρακτηριστικό κάθε  σύγχρονου αστικού περιβάλλοντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαβάστε αύριο στην εφημερίδα

Διαβάστε αύριο στην εφημερίδα "ΒΕΡΟΙΑ" (17/1/2022)

Διαβάστε αύριο στην εφημερίδα "ΒΕΡΟΙΑ" (17/1/2022)

Στο «κόκκινο» η εγκληματικότητα των ανηλίκων

Στο «κόκκινο» η εγκληματικότητα των ανηλίκων

«Εξαρθρώθηκε σπείρα ανηλίκων που λήστευε με ρόπαλα»....

Τελέστηκε το εξάμηνο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Κινσάσας κυρού Νικηφόρου στη χιονισμένη Παναγία Σουμελά

Τελέστηκε το εξάμηνο μνημόσυνο του μακαριστού...

Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος...

Απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών ο Λουκάς Λουκίδης

Απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών ο Λουκάς Λουκίδης

Απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών ο Λουκάς Λουκίδης. Η κηδεία...

Toν πολιούχο της Όσιο Αντώνιο τιμά η Βέροια την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον εορτασμό

Toν πολιούχο της Όσιο Αντώνιο τιμά η Βέροια την Δευτέρα...

Την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 ἡ Αγία μας Εκκλησία τιμά...

Rapid tests  σε Αλεξάνδρεια και Μελίκη την επόμενη εβδομάδα από Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ

Rapid tests σε Αλεξάνδρεια και Μελίκη την επόμενη εβδομάδα...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι την προηγούμενη...

Τελέστηκε η Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βέροιας

Τελέστηκε η Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό των Αγίων...

Την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου το βράδυ στον...

Με το πρόσχημα αγοράς φωτιστικών σε ηλεκτρονική αγγελία... του

Με το πρόσχημα αγοράς φωτιστικών σε ηλεκτρονική...

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε ...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο Σάββας Πέτρου Μαυρίδης. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, στις 2.30μμ, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου (κοιμητήρια) Βέροιας. Η ταφή θα γίνει στα κοιμητήρια του Αγίου...

Παρά τις μεγάλες και εκτεταμένες ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του Σελίου από την χιονόπτωση και τα πεσμένα δέντρα, οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ αποκατέστησαν τις βλάβες στο...

Συνάντηση Δημάρχου με τον Υφυπουργό Οικονομικών και Βουλευτές του νομού ΗμαθίαςΘέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και ζητήματα διαχείρισης σημαντικών διεκδικήσεων του Δήμου Βέροιας περιλάμβανε η ατζέντα της...

Η Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με την  επωνυμία «Ορεινός Τουρισμός ΙΚΕ», πλειοδότησε στη σημερινή ανοικτή διαδικασία (Δευτέρα 10.01.2022)  της δημοπρασίας εκμίσθωσης του Χιονοδρομικού Κέντρου «3 – 5...