Τάσος Καραμπατζός από τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου: Διεκδικούμε τα επόμενα χρόνια για τον δήμο μας έργα 80.000.000 ευρώ.Φωτορεπορτάζ

Τάσος Καραμπατζός από τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου: Διεκδικούμε τα επόμενα χρόνια για τον δήμο μας έργα 80.000.000 ευρώ.Φωτορεπορτάζ

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση των φίλων της \\\"Δημοτικής Ανανέωσης\\\", στα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου, στην πλατεία Αγίου Μηνά Νάουσας, μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 30ης Απριλίου ο υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας κ. Τάσος Καραμπατζός. Τον προλόγισαν ο νεαρός αθλητής της Γ.Ε Νάουσας Παύλος Μπόφτσης και ο πρώην υπουργός κ. Σταύρος Μπένος. Την εγκαινιακή τελετή πραγματοποίησε ο Αιδεσιμολογιότατος π. Αθανάσιος Νίκου.

Ο κ. Καραμπατζός τόνισε ότι η παράταξη του εγκαινιάζει έναν τίμο και καθαρό αυτοδιοικητικό αγώνα, έχοντας στην πρώτη γραμμή νέους ανθρώπους με ήθος, διαφάνεια, εντιμότητα και αποτελεσματικότητα. Στάθηκε στην ολική ανανέωση της παράταξης του, αφού από τους συμβούλους του, που συμμετείχαν στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση του 2002 συμμετέχει μόνο ο νυν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Γκαρνέτας.

Απάντησε σε όσους προσπαθούν να μηδενίσουν το έργο της δημοτικής του αρχής, τονίζοντας ότι στην τετραετία 2010-2014 υλοποιούνται έργα ύψους 43.000.000 ευρώ, ενώ στόχο του έθεσε για την ερχόμενη προγραμματική περίοδο (ΣΕΣ) έργο ύψους 80.000.000 ευρώ.

Επιτέθηκε στον Κοινό Τόπου του κ. Νίκου Κουτσογιάννη, λέγοντας χαρακτηριστικά: \\\"Επικαλούνται το νέο, αλλά αναπαράγουν το παλιό. Αυτοαποκαλούνται προοδευτικοί, αλλά με τις πράξεις και το λόγο τους εκφράζουν τη συντήρηση.  Εκφράζουν τις διχαστικές νοοτροπίες που το 2010 όλοι μαζί νικήσαμε.  Γιατί, με το να αναφέρονται συνέχεια σε \\\"καθεστώς\\\" και σε \\\"απερχόμενο Δήμαρχο\\\" μας γυρίζουν σε άλλες εποχές του παρελθόντος, όπου άλλοι εκλέγονταν  και άλλοι διορίζονταν  δήμαρχοι.  Τους ενοχλεί \\\"το καλό παιδί\\\" κι όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, ένα είναι το επιχείρημά τους: \\\"Φτάνει πια με τον Καραμπατζό\\\". Εμείς όλοι εδώ σήμερα, τους απαντάμε \\\"Φτάνει πιοα , με το φτάνει πια\\\", ας μας πουν κάτι νέο\\\" 

Στάθηκε σε αρκετά σημεία που έχει η παράταξη του με την \\\"Κοινωνία Πολιτών\\\" και την ΛΑΣ, αλλά και έριξε γέφυρες επικοινωνίας με τον Κοινό Τόπο, λέγοντας ότι έχει αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Κλείνοντας δήλωσε αισιόδοξος ότι οι πολίτες της Νάουσας θα δώσουν και πάλι την εντολή στην \\\"Δημοτική Ανανέωση\\\" στις εκλογές της 18ης Μαΐου

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του κ. Καραμπατζού.

 

 

Συμπολίτισσες, συμπολίτες

 Με την αποψινή μεγάλη παρουσία σας, στέλνετε σε κάθε γωνιά του δήμου μας, το ΔΥΝΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, το ΔΥΝΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.  

Δυναμώνετε τον αγώνα μας στην τελική ευθεία για τις κρίσιμες δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου. Όλα τα μηνύματα / απ\\\' όλο το Δήμο μας / είναι θετικότατα. 

Είμαστε ΜΠΡΟΣΤΑ. 

 Ένα μεγάλο, μεγάλο ευχαριστώ.     

 Απόψε, εγκαινιάζουμε το Εκλογικό μας Κέντρο και μαζί εγκαινιάζουμε την έναρξη ενός τίμιου και καθαρού ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ, με όλους τους πολίτες. Στην πρώτη γραμμή αυτής της προσπάθειας έχουμε τους νέους, τα παιδιά μας, με:   ΗΘΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Είναι οι αδιαπραγμάτευτες αξίες της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής μας παράταξης. Παίρνουμε ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ, από όλους εσάς. Κι αυτή τη δύναμη οφείλουμε να σας την ανταποδώσουμε με έργα και προσφορά.Πριν από 20 ημέρες, στο \\\"Κιόσκι\\\", παρουσιάσαμε το πρόγραμμά μας για τη νέα περίοδο 2015-2019, και σχεδόν όλο το Ψηφοδέλτιο. 

Αυτό λοιπόν, το ψηφοδέλτιο της \\\"Δημοτικής Ανανέωσης\\\" είναι πλέον ολοκληρωμένο, με υποψηφίους Δημοτικούς Σύμβουλους στις τρείς εκλογικές ενότητες του δήμου μας, και με όλους τους υποψηφίους συμβούλους για τη Δημοτική Κοινότητα και τις Τοπικές Κοινότητες.

Είναι το ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ με άξιους, ικανούς, έντιμους και έμπειρους υποψηφίους, γυναίκες και άνδρες από τα Ανθέμια, την Ειρηνούπολη, τη Νάουσα. Υποψήφιοι που αντιπροσωπεύουν την ηλικιακή, επαγγελματική και κοινωνική διαστρωμάτωση της περιοχής μας. Γιατί έτσι πρέπει. Ένας συνδυασμός Νίκης πρέπει να τους περιλαμβάνει ΟΛΟΥΣ. 

Το ψηφοδέλτιο της \\\"Δημοτικής Ανανέωσης\\\"  συγκροτήθηκε με βάση τις αρχές και τις θέσεις του συνδυασμού μας.  

Στηρίζεται στα εξής: ΟΡΑΜΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ, ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

Φίλες και φίλοι, Η \\\"Δημοτική Ανανέωση\\\" έχει ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ σχεδόν στο σύνολό της. Ενδεικτικό, είναι ότι από τους υποψηφίους που ιδρύσαμε την παράταξη στις 7 Ιουνίου του 2002, μόνο εγώ ως υποψήφιος Δήμαρχος και ο νυν Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου, κ. Γιάννης Γκαρνέτας, ως δημοτικός σύμβουλος είμαστε εκ νέου υποψήφιοι.

Επομένως τα όσα λέγονται και γράφονται για δήθεν \\\"γερασμένη παράταξη\\\" εξυπηρετούν μόνο μικροπολιτικές σκοπιμότητες και τίποτα άλλο. 

Βλέπετε όμως δίπλα μου, και δίπλα σας είναι όλα τα παλιά στελέχη που χρημάτισαν κοντά μας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Έχουμε πάρα πολλούς νέους υποψηφίους, που δίνουν ΝΕΑ ΠΝΟΗ και ΔΥΝΑΜΗ στο συνδυασμό μας. 

Έχουμε υποψήφιους που είναι στελέχη έμπειρα, τα οποία έχουν δοκιμαστεί στη διοίκηση του Δήμου. Ο καθένας και η καθεμία, πρόσφεραν τα μέγιστα στον τομέα που ανέλαβαν. Συνέβαλλαν στη συνολική προσπάθεια και το έργο μας ως Δημοτική Αρχή, αυτά τα τρεισήμισι χρόνια (2011-2014) στην πρώτη και ιδιαίτερα δύσκολη θητεία μας στο νέο \\\"Καλλικρατικό\\\" Δήμο Νάουσας.   

 

ΓΙ\\\' ΑΥΤΟ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΪΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ \\\"ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ\\\" ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. 

  Γιατί ΔΥΝΑΜΗ είναι η ΕΜΠΕΙΡΙΑ και ΕΓΓΥΗΣΗ είναι το ΕΡΓΟ μας. 

Δεσμευθήκαμε να δώσουμε τον προεκλογικό αγώνα μας με ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. 

Αυτή τη δέσμευση την τηρούμε, μιλώντας τη γλώσσα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και της ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ.       

Σε μία δύσκολη περίοδο, καταφέραμε οι συνεργάτες μου κι εγώ να κρατήσουμε τον Δήμο μας ΟΡΘΙΟ, και σήμερα να είναι από τους πιο υγιείς οικονομικά δήμους της χώρας. 

Όπως έχουμε πει: Εντάξαμε την περίοδο 2011-2014, 31 έργα στο ΕΣΠΑ συνολικού προϋπολογισμού 43.300.000 €, από τα οποία πολλά έχουμε ολοκληρώσει και άλλα τελειώνουν.

Στηρίξαμε την κοινωνική αλληλεγγύη με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και πράξεις. 

 Το πρόγραμμά μας 2015-2019, είναι ολοκληρωμένο (το βλέπετε...), κοστολογημένο και έχει ήδη δημοσιοποιηθεί. 

 Με όχημα λοιπόν, την εμπειρία των έργων μας και προορισμό το μέλλον, διεκδικούμε να φέρουμε τα επόμενα χρόνια στο Δήμο μας, έργα προϋπολογισμού πάνω από 80.000.000 Ευρώ, αξιοποιώντας τα κονδύλια και προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ (ΣΕΣ 2014-2020). 

Θέλουμε να κάνουμε τον τόπο μας, τον Δήμο μας ΠΡΟΤΥΠΟ. Μία ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΛΗ, με ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, με ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις νέες τεχνολογίες.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 43.300.000 € ΕΡΓΑ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ

    Φίλες και φίλοι, 

 Είμαστε η μόνη από τις δημοτικές παρατάξεις που (ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ) αγωνίστηκε και πέτυχε να γίνει ΕΝΙΑΙΟΣ ο Δήμος μας και ΕΝΙΑΙΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ, και γι\\\' αυτό έχουμε την ιστορική ευθύνη να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε στην πρώτη θητεία μας, βάζοντας τα θεμέλια του νέου Δήμου. 

Άρα, είναι η δεύτερη θητεία, που ζητούμε την ΕΝΤΟΛΗ του ΛΑΟΥ, για να θεμελιώσουμε ακόμη καλύτερα την ΕΝΟΤΗΤΑ, την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ και τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ μέσα στο μεγάλο Δήμο.  

Όμως, με λύπη μου διαπιστώνω από ορισμένους να προσπαθούν να ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ το ΕΡΓΟ μας. 

Στην αρχή μιλούσαν για απραξία, στασιμότητα και οπισθοδρόμηση του δήμου μας. Όταν τους απαντήσαμε με τα έργα που υλοποιήσαμε  τα τελευταία χρόνια και τις πρωτοβουλίες που αναλάβαμε σε όλους τους τομείς, τότε, είπαν ότι \\\"ο δήμαρχος ζει σε εικονική πραγματικότητα\\\", \\\"Για έργα αποσπασματικά\\\" και άλλα απαξιωτικά και μηδενιστικά σχόλια.

 Την καλύτερη απάντηση σε όλα αυτά την πήραν και προχθές στο Ολοκαύτωμα με τα εγκαίνια του Πολυχώρου Πολιτισμού της \\\"Βέτλανς\\\", που ήδη λειτουργεί με τη νέα Δημοτική Βιβλιοθήκη, και τους άλλους σύγχρονους χώρους Εικαστικών Εργαστηρίων, Συνεδριακή Αίθουσα κλπ. 

Ήδη το Σάββατο 3 Μαΐου και τη Δευτέρα 5 Μαΐου έχουμε προγραμματίσει τις πρώτες δύο αξιόλογες εκδηλώσεις (ημερίδα για την ιστορία και παρουσίαση βιβλίου) και έπονται και άλλες πολλές.  

Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο πολιτισμού που έγινε στη Νάουσα σε συνδυασμό και με το έργο επανάχρησης στην \\\"ΕΡΙΑ\\\".  

Απόψε ΛΟΙΠΟΝ, τους στέλνω ένα μήνυμα: Η \\\"Δημοτική Ανανέωση\\\" κι ο Δήμαρχος απαντούν με ΕΡΓΑ. 

  Φίλες και φίλοι,  θάλεγα ότι αυτοί μάλλον ζουν στη δική τους εικονική πραγματικότητα. Καλό είναι να συνέλθουν. Όσο γρηγορότερα τόσο το καλύτερα για τους ίδιους, κυρίως όμως για τον τόπο. 

 Σε όλους αυτούς που ξαφνικά ενώθηκαν, πρόσφατα και πρόσκαιρα, με ένα και μόνο στόχο, να χτυπήσουν τον Καραμπατζό, χρησιμοποιώντας με θράσος και παλαιοκομματικές πρακτικές και νοοτροπίες του  χθες, τους απαντώ: Καθοδηγούν ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ σε επικίνδυνα μονοπάτια, κι αυτό είναι προσβλητικό για τους δημοκρατικούς μας θεσμούς. 

Τους καλώ λοιπόν να αναλογιστούν αυτό που οι αρχαίοι φιλόσοφοι έλεγαν: \\\"Το θράσος αποκτάται εύκολα, το μέτρο όμως πολύ δύσκολα\\\". 

Επικαλούνται το ΝΕΟ, αλλά αναπαράγουν το ΠΑΛΙΟ. Αυτοαποκαλούνται ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ, αλλά με τις πράξεις και το λόγο τους εκφράζουν τη ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.  Εκφράζουν τις διχαστικές νοοτροπίες που το 2010 όλοι μαζί νικήσαμε. 

Γιατί, με το να αναφέρονται συνέχεια σε \\\"καθεστώς\\\" και σε \\\"απερχόμενο Δήμαρχο\\\" μάς γυρίζουν σε άλλες εποχές του παρελθόντος, όπου ΑΛΛΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΝ και ΑΛΛΟΙ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΝ Δήμαρχοι. 

 Τους ενοχλεί \\\"το ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ\\\" κι όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, ένα είναι το επιχείρημά τους: \\\"ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΟ\\\". 

Εμείς όλοι εδώ σήμερα, τους απαντάμε \\\"ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, με το ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ\\\", ας μας πουν κάτι νέο!\\\" 

 ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΪΟΥ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ.   

(Δεν θα πω περισσότερα πάνω σ\\\' αυτό, εκτός αν προκληθώ).

 Συμπολίτισσες και συμπολίτες

Πιστεύουμε στο ΔΙΑΛΟΓΟ και τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Αυτό το αποδείξαμε στην πράξη διοικώντας τον Δήμο μας. 

 Με την \\\"Κοινωνία Πολιτών\\\" του Τάκη Ρίζου και τη \\\"Λαϊκή Συσπείρωση\\\" του  Γιώργου Καρτσιούνη, έχουμε πολλά σημεία που συμφωνούμε, ειδικότερα σε ό,τι αφορά τον κοινωνικό-δημόσιο χαρακτήρα της Υγείας, της Παιδείας, της κοινωνικής αλληλεγγύης και την στήριξη της Κοινωνικής Συνοχής. Βεβαίως υπάρχουν και ζητήματα στα οποία διαφέρουμε απόψεις. Αλλά αυτή είναι κι έννοια της δημοκρατίας. 

 Εμείς πιστεύουμε στη σύνθεση των θέσεων μέσα από το διάλογο, τη συναίνεση και τις δημοκρατικές διαδικασίες. Επίσης, υπάρχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις και στον \\\"Κοινό Τόπο\\\" του κ. Νίκου Κουτσουγιάννη. 

Στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, λοιπόν, δεσμευόμαστε να υλοποιήσουμε προτάσεις και των άλλων παρατάξεων, οι οποίες να είναι εφικτές και μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τόπου μας. 

Θέλω επίσης από τώρα να τονίσω, γιατί πραγματικά αυτό αισθάνομαι, ότι την επόμενη ημέρα των εκλογών δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι

ΝΙΚΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. 

Θα είναι ΝΙΚΗ της ΕΛΠΙΔΑΣ για το μέλλον και τη νέα γενιά. Πρέπει να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και θα είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Οι συνεργάτες μου - υποψήφιοι της «Δημοτικής Ανανέωσης» όλα παιδιά δικά σας, συνεχίζουμε να  δίνουμε τον αγώνα μας, κάθε μέρα σε όλο το δήμο ΕΝΤΙΜΑ, με ΗΘΟΣ και με ΣΕΒΑΣΜΟ στον πολίτη.  

      Εμείς παλέψαμε το 2010 να ενώσουμε τον ΤΟΠΟ μας και το πετύχαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. 

     Και συνεχίζουμε να παλεύουμε για να ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ, έξω από κόμματα και αγκυλώσεις. 

     Και ειλικρινά, ο αγώνας μας, η προσπάθειά μας, γίνονται για τις επόμενες γενιές και όχι για τις επόμενες εκλογές. 

 

 

Πάμε λοιπόν, ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. 

ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.(ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΨΕ) 

ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ  ΠΟΥ ΑΝΤΑΜΑ  ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΟ 2002, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΙΩΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΑΜΑ  ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ

ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ, ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο νηπιαγωγείο του Διαβατού Ημαθίας

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο νηπιαγωγείο του...

Στα πλαίσια της δράσης μας "Το Λ.Ε.Β ντύνει τα νιάτα...

Τo Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας  στο Νηπιαγωγείο Ασωμάτων

Τo Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο Νηπιαγωγείο...

Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024, μέλη του Δ.Σ. του Λυκείου των...

Η  ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ  ΤΟΥΣ  ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ

Η ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ

Με μεγάλη μας χαρά, υποδεχτήκαμε και φέτος, τους...

ΜΑμΑ: Ένας αγώνας για καλό σκοπό!

ΜΑμΑ: Ένας αγώνας για καλό σκοπό!

Την  Κυριακή 24 Μαρτίου στο  Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο...

Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης με έμφαση στην πράσινη οικονομία και τις γυναίκες  -Για κάθε θέση εργασίας η επιχορήγηση ανέρχεται σε 12.264 ευρώ

Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα...

Την Παρασκευή 5 Απριλίου, λήγει η προθεσμία υποβολής...

Παρά τις παρεμβάσεις,  συνεχίζονται εσπευσμένα  και ανεξέλεγκτα οι εργασίες στον χώρο της Παλιάς Μητρόπολης Βέροιας

Παρά τις παρεμβάσεις, συνεχίζονται εσπευσμένα και...

Από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας ανακοινώνονται...

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Επίσκεψη κλιμακίου της  Γ.Σ.Ε.Ε. στη Βέροια, ενόψει της Γενικής  Απεργίας στις 17 Απριλίου 2024

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Επίσκεψη κλιμακίου...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη κλιμακίου της...

Στις 29 και 30 Μαρτίου: Εκπαιδευτική Διημερίδα Εσωτερικής Παθολογίας στη Βέροια

Στις 29 και 30 Μαρτίου: Εκπαιδευτική Διημερίδα...

Εκπαιδευτική Διημερίδα Εσωτερικής Παθολογίας,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...