Του Γιάννη Βελέντζα
Διπλ. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού
Μετά από 15 χρόνια συνδικαλιστικής περιήγησης, 28 χρόνια γάμου, και 30 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας, κατέληξα: να ντύνομαι στη μπουτίκ «μαμά», να τρώω από το μάρκετ «πεθερά» και να σας «πολεμώ» με το πληκτρολόγιό μου!
Φίλοι μου, καλή σας μέρα,
ξεκινώντας σας καλώ να απομονώσετε συγκεκριμένα τηλεοπτικά κανάλια από τη ζωή σας.
Δεν χρειάζεται να τα παρακολουθείτε, μόνο κακό σας κάνουν, σας ρυπαίνουν, όπως είναι αναμενόμενο, αφού πρόκειται για σκουπίδια.
Και εσείς οι υποψήφιοι - υποψήφιες που έχτε πάρει αμπάριζα όλες τις εκκλησιές και τα πανηγύρια, σας παρακαλώ να ανάβετε κεράκι και να εύχεστε πως θα απαλλαγούμε από τη μπόχα, τη βρώμα, τη δυσωδία, που απλόχερα μας προσφέρουν οι διάφοροι σαλταρισμένοι από το Πόρτο!
Να ανάβετε κεράκι και να εύχεστε, πως θα ξεκουμπιστεί η χειρότερη κυβέρνηση, που ειδικεύεται όχι στην αριστεία, αλλά στην αλητεία!
Δεν πρόκειται απλά για ένα πανί ηλίθιε, ούτε για μία πατσαβούρα, πρόκειται για ένα σύμβολο αγώνα, από ένα λαό που δοκιμάζεται συνεχώς.
Τη στιγμή που εσύ εγκάθετε μιλάς για πατσαβούρια, κάποια μάνα κουβαλά νεκρό το παιδί της, καραγκιοζάκο!
Πρόκειται για, σύμβολο δημοκρατίας, σύμβολο ελευθερίας, σύμβολο ανεξαρτησίας, σύμβολο αίματος!
Είναι τεράστια προσβολή προς έναν ολόκληρο λαό που αγωνίζεται δεκαετίες για ελευθερία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια.
Όταν δεν σέβεσαι τους πόνους, τα δάκρυα, τους λυγμούς ενός λαού, όταν δεν σέβεσαι τα όνειρά του, τότε ναι, μιλάμε ότι την ελληνική κοινή γνώμη την καθορίζουν απλά δίποδα, που πάνω από όλα τοποθετούν το κομματικό συμφέρον, τα επιχειρηματικά συμφέροντα!
Ντροπή και αίσχος!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!