Αφιερωμένος στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, είναι ο Οκτώβριος και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Βέροιας – Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος», ο Δήμος Βέροιας και ο Εμπορικός Σύλλογος, με κοινή δράση, μας θύμισαν την σπουδαιότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, δηλώνοντας δημόσια την στήριξή τους σε όλες τις γυναίκες που παλεύουν με τον καρκίνο.
Έτσι, χθες Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2025, το πρωί, μέλη των κοινωνικών συλλόγων που συμμετείχαν στη δράση των συλλόγου καρκινοπαθών, κρέμασαν τις χαρακτηριστικές ροζ κορδέλες με τον γνωστό συμβολισμό, στα δέντρα μπροστά από το Δημαρχείο της Βέροιας, ενώ δεν έλειπαν και τα ροζ μπαλόνια που αφέθηκαν ελεύθερα στον ουρανό της Βέροιας, μεταφέροντας το μήνυμα της πρόληψης που σώζει ζωές.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, το δημαρχείο θα φωταγωγηθεί με προβολείς σε ροζ χρώμα, στις 27 Οκτωβρίου, συμμετέχοντας στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού.
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ… στις 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ελλάδα:• 1837: Ιδρύεται η Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα,...