Μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται να έχουν αποχωρήσει και τα τελευταία τρακτέρ από την εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, όπου παρέμειναν τις τελευταίες 53 μέρες, μετά από τις αποφάσεις που ελήφθησαν στις γενικές συνελεύσεις. Στο μπλόκο της Νίκαιας, η απόφαση της γενικής συνέλευσης ήταν να γίνει την Παρασκευή συντεταγμένη αποχώρηση από το σημείο, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο της προσεχούς διοργάνωσης συλλαλητηρίου στην Αθήνα, καθώς εμφανίζονται αρκετά απογοητευμένοι σε σχέση με τα αποτελέσματα της συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στο μπλόκο Μαλγάρων παραμένουν οι αγρότες μέχρι την Παρασκευή προκειμένου να προβούν σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, όπου θα δώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους και στη συνέχεια θα αποχωρήσουν από το μπλόκο, κρατώντας στάση αναμονής, ενώ στην Ημαθία, τα μπλόκα Νησελίου και Κουλούρας έχουν ήδη αποχωρήσει.
Σε κάθε περίπτωση, πολλοί είναι οι αγροκτηνοτρόφοι που αναφέρουν οτι μπορεί να έκλεισε αυτός ο πολυήμερος κύκλος των κινητοποιήσεων με την τόσο μεγάλη συμμετοχή, κρατούν όμως στάση αναμονής για το ενδεχόμενο να επανέλθουν με άλλες μορφές διαμαρτυρίας.