Νίκος Κουτσογιάννης στην συγκέντρωση του Κοινού Τόπου στην πλατεία Καρατάσου:Αυτήν την Κυριακή θα αλλάξουμε την ιστορία!

Νίκος Κουτσογιάννης στην συγκέντρωση του Κοινού Τόπου στην πλατεία Καρατάσου:Αυτήν την Κυριακή θα αλλάξουμε την ιστορία!

Δείτε την ομιλία του επικεφαλής του Κοινού Τόπου κ. Νίκου Κουτσογιάννη, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 23 Μαΐου, στην πλατεία Καρατάσου της Νάουσας.

 

 

\"Aκριβώς μια βδομάδα πριν, εδώ σ’αυτήν την πλατεία, μπροστά σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση σαν τη σημερινή, σας είχα πει ότι έρχεται η ώρα του Κοινού Τόπου! 

Το νιώθαμε όλοι ότι είχαμε κάνει μια υπέροχη προσπάθεια, ότι είχαμε το δίκιο με το μέρος μας, ότι είχαμε το μέλλον με το μέρος μας! Αυτό που δεν ξέραμε ήταν το πόσο θα μας αγκαλιάσουν οι άνθρωποι του Δήμου Νάουσας! Δεν ξέραμε μέχρι που θα φτάσει το μήνυμά μας.

Την προηγούμενη Κυριακή το μάθαμε!

Την προηγούμενη Κυριακή, αγαπητοί φίλοι και φίλες, ο Κοινός Τόπος έγραψε ιστορία! 

40%! Μια καθαρή, μια ισχυρή πλειοψηφία! Η πρώτη δύναμη στο Δήμο Νάουσας! 

Ναι, φίλες και φίλοι, γράψαμε ιστορία! Κάναμε κάτι αναπάντεχο και υπέροχο. 

Κάναμε το πρώτο βήμα. Ένα μεγάλο βήμα! 

Και αυτή την Κυριακή θα κάνουμε και το επόμενο βήμα! 

Αυτήν την Κυριακή θα αλλάξουμε την ιστορία!

Αυτήν την Κυριακή, αγαπητοί μου συνδημότες, ο Κοινός Τόπος θα γίνει το σύμβολο της δύναμης αυτής της κοινωνίας να αλλάζει, να βαδίζει μπροστά, να δημιουργεί, να ελπίζει. 

 

 

Θέλω να το δείτε όλοι, θέλω να το δούν όλοι οι δημότες αυτού το τόπου. Θέλω να το γράψουν οι εφημερίδες και να το πουν τα κανάλια όλης της Ελλάδας. Η Νάουσα πάει μπροστά! 

Αυτός ο δήμος, αυτή η κοινωνία δεν σαπίζει ακίνητη και αμήχανη μπροστά στην κρίση και την ανικανότητα των παλιών πολιτικών. 

Αυτός ο τόπος έχει την τόλμη να δοκιμάζει, έχει τη δύναμη να αλλάζει, έχει την θέληση να ζήσει! 

Και θα το πετύχει!

Ο Δήμος Νάουσας μεθαύριο πρέπει να αλλάξει σελίδα. Ο Κοινός Τόπος ως δημοτική αρχή θα σιγουρέψει αυτήν την αλλαγή. Θα γίνει η εγγύηση αυτής της αλλαγής. Από εδώ και στο εξής,  όλη η δημιουργικότητα, όλες οι νέες ιδέες, όλη η διάθεση προσφοράς του καθενός και της καθεμιάς σ’αυτόν το Δήμο θα γίνει η κοινή μας δύναμη. Μια νέα εποχή ανάπτυξης ξεκινάει με επίκεντρο τον άνθρωπο. Μια νέα εποχή ευημερίας και προόδου. Μια νέα εποχή αλληλεγγύης, σεβασμού και κοινωνικής δικαιοσύνης. 

Από μεθαύριο δεν έχει διαχωρισμούς σε ημέτερους και εχθρούς. Από μεθαύριο χαράζουμε μαζί την νέα πορεία του Δήμου. Όλοι μαζί! Σε ανοιχτές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, σε ανοιχτές συνελεύσεις κατοίκων, με διαφάνεια, με ουσιαστικές εισηγήσεις και ουσιαστικό διάλογο. 

Από μεθαύριο ανοίγουμε νέους δρόμους, ξεκολλάμε από την εσωστρέφεια και τις δικαιολογίες της απραξίας. 

Από μεθαύριο έχουν λόγο και όσοι δεν έχουν σχέσεις με την εξουσία... οι άνθρωποι της καθημερινής πράξης και κυρίως οι νέοι!

Φίλες και φίλοι, ο επόμενος Δήμαρχος θα είναι 33 χρόνων κι αυτό λέει πολλά! Αλλά δεν είναι το μόνο! Η επόμενη δημοτική αρχή θα είναι πραγματικά και απόλυτα έξω από την λογική των κομμάτων και των απαρχαιωμένων πολιτικών. Τι νόημα έχει να είσαι ο προοδευτικότερος των προοδευτικών αν δεν έχεις μια πρόταση για την πρόοδο; Τί νόημα έχει να δηλώνεις δημοκράτης όταν δεν ασκείς τη δημοκρατία στην πράξη; Ti νόημα έχει να δηλώνεις ανεξάρτητος όταν δεν έχεις ανεξάρτητη, δική σου σκέψη;

Aς το ξεκαθαρίσουμε άλλη μια φορά, εδώ, τώρα, όλοι μαζί! Ο Κοινός Τόπος δεν είναι η δήθεν ανεξάρτητη βιτρίνα κανενός κόμματος, καμμιάς πολιτικής παράταξης! Ο Κοινός Τόπος δε διαλέγει μέλη, συνεργάτες και συνομιλητές με κριτήριο την κομματική ταυτότητα ή την κομματική ιστορία. Τους διαλέξαμε, τους διαλέγουμε και θα τους διαλέγουμε με κριτήριο την ικανότητά τους, το ταλέντο τους, την αξία τους και την πραγματική τους όρεξη να προσφέρουν στο Δήμο. Οι περισσότεροι είναι ήδη εδώ. Γινόμαστε κάθε μέρα ακόμα περισσότεροι! 

 

Και σε λίγο, φίλες και φίλοι, θα είμαστε.. η νέα δημοτική αρχή, το νέο πρόσωπο του Δήμου Νάουσας!

 

Το ξέρω καλά, το ζούμε όλοι, ότι η αντίσταση είναι μεγάλη. Η εξουσία έχει βαθειές ρίζες και αρπάζεται γερά από την καρέκλα. Μας πολέμησαν και μας πολεμάνε με λύσσα! Μετά την επιτυχία της πρώτης Κυριακής και μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν τα προνόμιά τους, έπεσαν και οι μάσκες! Η χυδαιότητα, η υποκρισία και η συκοφαντία που ήταν ένας δηλητηριώδης ψίθυρος σε όλη την προεκλογική περίοδο, τώρα, αυτές τις μέρες, έβγαλαν γλώσσα, πήραν μικρόφωνο και δίνουν την τελευταία τους μάχη!  

Τους αγνοούμε! Τους αφήνουμε να κατρακυλήσουν όπως τους ταιριάζει στο βούρκο όπου οδήγησαν σχεδόν και ολόκληρο το Δήμο τα τελευταία δώδεκα χρόνια. 

Δεν θα υπάρξει σανίδα σωτηρίας. 

Δεν θα βρουν, όσο και να γλύφουν, κανέναν σοβαρό άνθρωπο να τους δώσει την ευκαιρία να διοικήσουν άλλα πέντε χρόνια αυτόν τον τόπο. Δεν πιάνουν οι επικλήσεις περί δημοκρατικών δυνάμεων. Οι δημοκράτες δεν είναι κοπάδι που άγεται και φέρεται! Οι δημοκράτες βάζουν μπροστά την κοινωνία και τις ανάγκες της, αυτό κάνουν ως μέλη του Κοινού Τόπου, αυτό θα κάνουν όλοι οι δημοκράτες του τόπο μας και μεθαύριο, την Κυριακή, ό,τι και να ψήφισαν την προηγούμενη, ότι και να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές. 

 

 

 

 

Γιατί αυτήν την Κυριακή είναι η ώρα της μεγάλης συναίνεσης, της μεγάλης αλλαγής! 

Είναι η ώρα του Δήμου Νάουσας που βγαίνει στον κόσμο, που διαλαλεί τις αξίες του, τα προϊόντα του, τους ανθρώπους του, τις παραδόσεις του και τον δυναμισμό του. 

Είναι η δική μας ώρα! Η ώρα της δημιουργίας, της εξωστρέφειας, της περηφάνειας! 

Φίλες και Φίλοι, θέλω να βρεθούμε εδώ μεθαύριο βράδυ τέτοια ώρα. Θέλω να γιορτάσουμε μαζί τη νίκη του Κοινού Τόπου, τη νίκη του Δήμου Νάουσας. Θέλω να ακούσουν το γέλιο και την χαρά μας παντού γιατί έτσι θα μάθουν ότι μια νέα Νάουσα γεννιέται. 

Ήταν μέσα μας, αυτή η νέα Νάουσα, ήταν στα όνειρά μας, σε λίγο θα είναι η πραγματικότητα γύρω μας, θα είναι ο Δήμος του παρόντος και του μέλλοντός μας. 

Για τον τόπο που αγαπάμε, λοιπόν, για τον κοινό μας τόπο! Πάμε δυνατά! Πάμε για το Δήμο! Πάμε για το αύριο! Πάμε για την νίκη!

Στις 25 Μαΐου κερδίζουμε ξανά τις ζωές μας!\"

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου Νάουσας

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την αναβάθμιση του...

Εγκρίθηκε μια ακόμη πρόταση του Δήμου Νάουσας και ...

24ωρη απεργία την Τετάρτη 1η Μαΐου στο Εργατικό Κέντρο Βέροιας

24ωρη απεργία την Τετάρτη 1η Μαΐου στο Εργατικό Κέντρο...

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βέροιας, αποφάσισε...

Ο Δήμος Βέροιας ευχαριστεί το 1ο ΕΠΑΛ για τη συμμετοχή του, στη συλλογή απαραίτητων ειδών για άτομα με δυσμενείς οικονομικές συνθήκες

Ο Δήμος Βέροιας ευχαριστεί το 1ο ΕΠΑΛ για τη συμμετοχή...

Ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο...

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Μπροστάρης στην Ανάπτυξη, Δίπλα στο Πολίτη, Κοντά στον Επιχειρηματία

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Μπροστάρης στην...

* Του Θεόφιλου ΤεληγιαννίδηΗ περιφέρεια Κεντρικής...

Εξιχνίαση κλοπής και σχηματισμός δικογραφίας σε δυο αλλοδαπούς από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας

Εξιχνίαση κλοπής και σχηματισμός δικογραφίας σε δυο...

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε...

Επιχορηγήση 300.000 ευρώ για την αναβάθμιση δημοτικών παιδικών, βρεφονηπιακών και βρεφικών σταθμών στο Δήμο Βέροιας

Επιχορηγήση 300.000 ευρώ για την αναβάθμιση δημοτικών...

Επιχορηγήσεις ύψους 4.774.508,00 ευρώ σε 17 Δήμους της χώρας,...

133.000 ευρώ στην Ημαθία για την κάλυψη δράσεων αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών

133.000 ευρώ στην Ημαθία για την κάλυψη δράσεων...

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση,...

Ευχές από την υποψήφια Δήμαρχο Γεωργία Μπατσαρά

Ευχές από την υποψήφια Δήμαρχο Γεωργία Μπατσαρά

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου ενημερώνει ότι είναι για το σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου είναι σε πλήρη λειτουργία όλες οι πίστες και οι αναβατήρες...

Εκτροχιασμός τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρισα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Πλατύ Ημαθίας.Σύμφωνα με ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η αμαξοστοιχία 1591 εκτροχιάστηκε...

Εγκρίθηκε μια ακόμη πρόταση του Δήμου Νάουσας και εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, αυτή τη φορά για την ολοκληρωμένη αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου Νάουσας, προϋπολογισμού 836.000 ευρώ. Είναι η πρώτη φορά που θα...

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βέροιας, αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη 24ωρης απεργίας, γιατί μετά την παρεμπόδιση της διεξαγωγής  Εκλογικού Συνεδρίου για την ανάδειξη νέας Διοίκησης της ΓΣΕΕ, η...