Απόστολος Εμμανουηλίδης: «Παραδίδω την ΑΕΠ Βέροιας σε σίγουρα χέρια». Φώτης Γκαϊτατζής: «Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να φέρουμε την ομάδα ψηλά»

Απόστολος Εμμανουηλίδης: «Παραδίδω την ΑΕΠ Βέροιας σε σίγουρα χέρια». Φώτης Γκαϊτατζής: «Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να φέρουμε την ομάδα ψηλά»

Μέσα σε μία συγκινητική ατμόσφαιρα έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της ΑΕΠ Βέροιας η τελετή παράδοσης του ιστορικού συλλόγου μετά την αποχώρηση του κ. Εμμανουηλίδη ύστερα από 30 χρόνια, την ίδια ώρα που η νέα διοίκηση που ανέλαβε υπό την προεδρία του κ. Φώτη Γκαιτατζή αφήνει πολλές υποσχέσεις ότι το μέλλον αυτής της ομάδας θα είναι καλύτερο.

Στη συνέντευξη εκτός από τον κ. Εμμανουηλίδη ο νέος πρόεδρος είχε μαζί του και δύο από τα μέλη του νέου Δ.Σ. και μάλιστα με αντικείμενο τον τομέα των Δημοσίων σχέσεων. Πρόκειται για τις κυρίες Χριστίνα Γαιτάνου και Γεωργία Τσιαμούρα. Επίσης ήταν και ο νομικός σύμβουλος της ομάδας κ. Γιάννης Ακριβόπουλος.

 

Στην αρχή τον λόγο πήρε ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Απόστολος Εμμανουηλίδης ο οποίος τόνισε τα εξής.

«Ό,τι αγαπάς και έχεις στην καρδιά σου βρίσκεσαι πάντα κοντά του. Εγώ παρότι υποσχέθηκα ότι όσο ζω θα είμαι πρόεδρος της ΑΕΠ Βέροιας δεν μπόρεσα να το κρατήσω άλλο. Με την βοήθεια του Θεού την τελευταία 10ετία ήμουν συνέχεια κοντά στις υποχρεώσεις της ομάδας με πολύ αγάπη και μεράκι . Ευτυχώς βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι είναι φίλοι της ομάδας εδώ και πολλά χρόνια και θέλησαν να πάρουν  την ιστορική ομάδα και να την ανεβάσουν και πάλι ψηλά. Εγώ αποχωρώ με πολλές λύπες και λίγες χαρές ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια  Παίρνω μαζί μου  και το μπουκέτο με τα λουλούδια που μου χώρισε η αείμνηστος  Υπουργός Πολιτισμού Μελίνα Μερκούρη όταν η ομάδα έκανε ρεκόρ και σε τρία χρόνια βρέθηκε στην β’ εθνική.  Στο σημερινό πρόεδρο παραδίδω ένα κύπελλο από τα πολλά που κατέκτησε η ομάδα  Επίσης ευχαριστώ τους συνεργάτες που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την καρδιά μου και ιδιαίτερα τον Στέφανο Γαιτάνο αφού επί δικής του θητείας η ομάδα μεγαλούργησε και χωρίς την δική του παρουσία η ομάδα δεν θα έφθανε τόσο ψηλά. Εύχομαι στον φίλο μου τον Φώτη Γκαιτατζή πάνω από όλα να έχει υγεία και να οδηγήσει την ομάδα ψηλά. Τέλος δεν ξεχνώ τους εκπροσώπους του τύπου οι οποίοι στήριξαν εδώ και πολλά χρόνια τον ιστορικό σύλλογο.»

 

Από την πλευρά του ο νέος πρόοδος της ομάδας κ. Φώτης Γκαιτατζής τόνισε τα εξής 

« Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για την σημερινή σας παρουσία και να πω ότι αν δεν ήταν ο κ. Εμμανουηλίδης δεν θα προχωρούσα στην διαδοχή του και την ανάληψη της προεδρίας μιας ιστορικής ομάδας.  Για μένα τυπικά αποχωρεί γιατί δεσμεύετε με αυτό που είπε στο παρελθόν ότι όσο θα ζει θα είναι πρόεδρος και φυσικά από σήμερα τον ανακηρύσσω  επίτιμο πρόεδρο  Ξέρω τι σημαίνει για αυτόν η ΑΕΠ Βέροιας όπου πέρασε δύσκολες στιγμές και στερήθηκε πολλά  Εγώ προσωπικά θα ασχοληθώ με την ΑΕΠ Βέροιας γατί αγαπώ τον αθλητισμό , την αθλούμενη νεολαία , τις ακαδημίες ποδοσφαίρου και να προχωρήσουμε όλοι μαζί για την αξιοποίηση τους.  Αν δουλευθεί σωστά το Ελληνικό ταλέντο μπορεί να φθάσει στην κορυφή του πλανήτη. Αντιλαμβάνομαι το βάρος  της ευθύνης  της ιστορικής ΑΕΠ Βέροιας από την οποία βγήκαν αστέρια που διακρίθηκαν και με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Πιστεύω ότι με τη συμπαράσταση των μελών του Δ.Σ  των φιλάθλων και του τύπου να ξαναφέρουμε την αγαπημένη μας ομάδα ψηλά ».

Σε ερώτηση που του έγινε απάντησε ότι η ομάδα της ΑΕΠ Βέροιας θα επανέλθει όπως ήταν πριν χωρίς την Ακαδημία Βέροιας. Όπως και ότι η Ακαδημία του Στέφανου Γαιτάνου θα προπονείται στις εγκαταστάσεις της Ραχιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...