Λήξη 1ου BEACH SOCCER στο μπάσκετ της Ελιάς

Λήξη 1ου BEACH SOCCER στο μπάσκετ της Ελιάς

Μετά από περίπου ένα μήνα διάρκειας όπου διεξήχθησαν περίπου 55 παιχνίδια με τη συμμετοχή 200 και πλέον ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών από 20 ομάδες, που μας χάρισαν συναρπαστικές και θεαματικές στιγμές και προσέλκυσαν εκατοντάδες θεατές, το 1ο beach soccer στο γήπεδο της Ελιάς ‘Άρης Γεωργιάδης’ ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 9/7 με τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στις ομάδες “Έλα να αγαπηθούμε darling by Coin” και “Ticket4All-Φιλιππίδης”.

Πριν τον μεγάλο τελικό διεξήχθη αγώνας επίδειξης ανάμεσα στα κορίτσια της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής οι οποίες κέρδισαν και το ζεστό χειροκρότημα των 400 περίπου θεατών.

Κάπου εδώ μετά τη λήξη του αγώνα επίδειξης τη μουσική ανέλαβε ο Teo Mavropoulos και το κλίμα πριν τον μεγάλο τελικό άρχισε να ζεσταίνεται. Οι ομάδες πήραν τις θέσεις τους στην άμμο και οι προσπάθειες για την κατάκτηση της 1ης θέσης ξεκίνησαν μετά από 36 λεπτά θεαματικού ποδοσφαίρου στην άμμο από δύο εκπληκτικές ομάδες νικήτρια αναδείχτηκε στις λεπτομέρειες η ομάδα “Ticket4All-Φιλιππίδης” με σκορ 3-2.

Με τη λήξη του μεγάλου τελικού ακολούθησαν οι απονομές μεταλλίων, κυπέλλων και επάθλων στους νικητές του τουρνουά ως εξής:

Καλύτερος υποστηρικτής ομάδας: “Ελιά The Bar” οι οποίοι κέρδισαν μία ημερήσια εκδρομή στη Κατερίνη, την απονομή έκανε ο εκπρόσωπος του Mikel του μεγάλου υποστηρικτή του 1ου Beach Soccer.

1ος Σκόρερ: Ντίνος Έξαρχος με 15 γκολ ο οποίος κέρδισε ένα tablet, η απονομή έγινε από τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών της Βέροιας Θωμά Τρούπκο.

4ος Νικητής: Κούλα Πιάστον κέρδισαν ένα τραπέζι στο ψητοπωλείο Μ33

3ος Νικητής: Vrettos Recycling Team ένα τραπέζι στο Σουαρέ

2ος Νικητής: Έλα να αγαπηθούμε Darling by Coin 10 λογαριασμούς της στοιχηματικής εταιρείας “My Bet” αξίας 50 € ο καθένας, την απονομή έκανε η αντιπρόεδρος της ΚΑΠΑ κ. Χριστίνα Γαϊτάνου.

1ος Νικητής: “Ticket4All-Φιλιππίδης”: μία 3ήμερη διαμονή στο Thalassa Hotel & Spa στη Λευκάδα, την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΚΑΠΑ κ. Παύλος Παυλίδης.

Στο τέλος όλοι μαζί διοργανωτές, παίχτες, διαιτητές αγκαλιάστηκαν για την τελευταία αναμνηστική φωτογραφία και έδωσαν ραντεβού για τον Ιούνιο του 2015 και το 2ο Beach Soccer το οποίο υπόσχεται πολύ περισσότερα από αυτά που είδαμε φέτος…

 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...