Σήμερα Σάββατο στις 3μμ στο Ηράκλειο Εργοτέλης - Βέροια

Σήμερα Σάββατο στις 3μμ στο Ηράκλειο Εργοτέλης - Βέροια

Στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής η Βέροια θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 3μμ στο Ηράκλειο τον Εργοτέλη. Στην αποστολή που βρίσκεται από χθες στην Κρήτη δεν είναι οι τραυματίες Ραουλ Μπράβο, Νταβιντ Βάσκες και ο Άγγελος Βέρτζος. Επίσης δεν είναι και ο Βούκιτς αφού οι πληροφορίες τον ήθελαν στην πρώτη αποστολή της ομάδας για φέτος. Ο προπονητής της Βέροιας πήρε μαζί του τους εξής 18 παίκτες: Καντιμοίρη, Ginard Torres, Kali,  Αμαραντίδη, Malon Aragones, Catala Mazuecos, Βεργώνη, Ostojic, Battion, Μπαλάφα, Κατίδη, Esparza Arcaya, Dumitru Cardoso, Ben Mohamed, Καλτσά, Γεωργιάδη, Μπαργκάν και Campora.

 

Δηλώσεις του Κάρλος Γκρανέρο στο NOVA

Ο Χοσέ Γκρανέρο δηλώνει στην κάμερα του Novasports πως το αυριανό ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Εργοτέλη δεν θα έχει καμία σχέση με το αντίστοιχο του Κυπέλλου. Η «Βασίλισσα του βορρά» κέρδισε 2-0 προ ημερών στο Παγκρήτιο, σύμφωνα με τον τεχνικό της όμως η αναμέτρηση του Σαββάτου θα είναι πολύ πιο δύσκολη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που διαρκώς βελτιώνεται.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

Για το ότι είναι η πρώτη φορά που η ΒΕΡΟΙΑ προέρχεται από δύο ματς χωρίς νίκη:

«Αυτό μου κάνει κι εμένα εντύπωση, ότι ξαφνικά βλέπω πως ο κόσμος γύρω μου αναφέρεται στο ότι η ΒΕΡΟΙΑ δεν κατάφερε να κερδίσει δύο αγωνιστικές. Αυτό δείχνει λοιπόν ότι πιστεύουν πολύ στην ομάδα, ότι η αίσθηση που αφήνει στον αγωνιστικό χώρο είναι ότι μπορεί να κερδίζει τα παιχνίδια και ότι από εμάς είναι απαιτητικοί και περιμένουν το καλύτερο δυνατό».

 

Για το αν μπορεί η ΒΕΡΟΙΑ να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Εργοτέλη:

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Εργοτέλης, στα παιχνίδια που τον είδα, αν και έχασε από τον Ολυμπιακό και τον Π.Α.Ο.Κ., είναι μια ομάδα που δείχνει την βελτίωσή της. Εμείς, παρόλα αυτά κερδίσαμε ένα παιχνίδι, το οποίο όμως ήταν παιχνίδι Κυπέλλου. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Άλλο το Κύπελλο και άλλο το πρωτάθλημα, δεν είμαι ο πρώτος που το λέει αυτό».

 

Για το που πιστεύει πως θα κριθεί το παιχνίδι:

«Εγώ επιμένω ότι η δική μου ομάδα πρέπει να παραμείνει πιστή στον τρόπο παιχνιδιού που έχει υιοθετήσει από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι πλέον τα πράγματα γίνονται πολύ πιο δύσκολα για εμάς, γιατί πλέον οι αντίπαλες ομάδες μας σέβονται περισσότερο, μελετούν τον τρόπο παιχνιδιού μας και προσπαθούν να βρουν τον τρόπο για να μας περιορίσουν. Είναι όμως κάτι το οποίο εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε αν θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, όπως είμαστε μέχρι τώρα. Θα πρέπει κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζουμε μέσα στην διάρκεια του παιχνιδιού να ξέρουμε πώς να την ξεπερνάμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 10 ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ

ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 10 ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ...

Στην παραλία  του Ξυλοκάστρου  Κορινθίας διεξήχθη το...

Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών ΓΕ.Λ – ΕΠΑ.Λ η αθλήτρια του Πήγασου Ημαθίας Πασίδου Δέσποινα

Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών...

Μεγάλη επιτυχία για τον Ημαθιώτικο αθλητισμό αποτελεί...

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου  προετοιμάζεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου ...

Τη κ. Θεοδώρα (Νόρα) Δράκου πρωταθλήτρια κολύμβησης...

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις αποστολές για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος χάντμπολ (ΦΩΤΟΣ)

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις...

Με την παρουσία του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη...

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του...

Με πολύ καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με την...

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Στις 21 Αυγούστου 2022 στη Γερμανία, ο Λευτέρης...

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...