ΕΠΣ Ημαθίας - Α1 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - Α.Σ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ 2-0

ΕΠΣ Ημαθίας - Α1 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - Α.Σ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ 2-0

Συνέχισε την πολύ καλή πορεία του ο Αγροτικός Αστέρας, στο πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας, πετυχαίνοντας σπουδαία νίκη απέναντι στην ομάδα της Ειρηνούπολης, με 2 – 0, το απόγευμα του Σαββάτου  22/11/2014, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, για την 11η αγωνιστική. Η ομάδα του Σάββα Αβετίδη έπαιξε χωρίς άγχος, έπιασε πολύ καλή απόδοση σε όλους τους τομείς και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του.

 

 Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε δυνατά με πρώτη καλή ενέργεια στο 10’ με το Χειμωνίδη να κάνει σέντρα από πλαγιά θέση βρίσκοντας το Ρηγόπουλο αφύλακτο αλλά το πλασέ που δοκίμασε, μπλόκαρε ο Σεϊτανίδης.

 Η πρώτη δύσκολη φάση του αγώνα έγινε στο 15´ με δυνατό μαρκάρισμα (χτύπημα στο κεφάλι) από αμυντικό της Ειρηνούπολης , στο Χάμπαλη που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για την ενέργεια αυτή, αλλά ο διαιτητής συνέχισε τον αγώνα  και μετά κάλεσε ιατρική βοήθεια.

 Στο 31’ επόμενη καλή στιγμή για τον Αγροτικό Αστέρα, σε αντεπίθεση με το Φεζουλά και στην παράλληλη σέντρα που έκανε μέσα στην περιοχή δεν πρόλαβε να πλασάρει ο Χάμπαλης τον εξουδετερωμένο τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.    

 Το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο με τις δυο ομάδες να ψάχνουν για το γκολ και στο 39’ στην πολύ καλή σέντρα που έκανε ο Καρολίδης, από δεξιά, ο Φεζουλάς που βρισκόταν μέσα στην περιοχή δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα, αλλά τη φάση την «κυνήγησε» ο Χάμπαλης και με προβολή έδωσε προβάδισμα στον Αγροτικό Αστέρα.

 Στην επανάληψη  οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά για την ισοφάριση και στο  48’ στην εκτέλεση κόρνερ του Κουκουράκη πήρε την κεφάλια ο Έξαρχος αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια στο 54’ το πλασέ που δοκίμασε ο Πέτγαζλης στη μικρή περιοχή απέκρουσε σωτήρια ο Μήτσας. Οι αμυντικοί του Αστέρα έδωσαν τη λύση στην πίεση των φιλοξενούμενων. Στο 59’ από σέντρα ακριβείας του Φεζουλά από τα δεξιά, ο Κατσαπελίδης βγαίνει απέναντι από τον Σεϊτανίδη, η προβολή όμως που δοκίμασε έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.  

 Η συνέχεια του αγώνα ανάλογη με πολλές φάσεις στις δυο περιοχές. Επόμενη καλή στιγμή αυτή τη φορά για την Ειρηνούπολη, στο 63’, με ανάποδο του Σαμψωνίδη, μέσα περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο, πάνω από τη συμβολή των δοκών.

 Στο 79’  ο Αγροτικός Αστέρας διπλασίασε τα τέρματα του, με καλή σέντρα από πλάγια αριστερά, του Χάμπαλη, ο Οικονόμου Χρ. πρόλαβε τους αμυντικούς στη μικρή περιοχή και πλάσαρε το Σεϊτανίδη. Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τους φιλοξενούμενους, στο 86’, από κόντρες στη μικρή περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Μήτσα και στη συνέχεια βγήκε άουτ.

 Η απόδοση της ομάδας ήταν πάρα πολύ καλή, όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν έδωσαν τα μέγιστα για αυτή τη μεγάλη νίκη.

 Πριν την έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκε απονομή βραβείου στον Χρήστο Φεζουλά ως τον MVP της 6ης αγωνιστικής σε μία διαδικασία που πραγματοποιήθηκε μέσω της αθλητικής ιστοσελίδας Imathia Sports News. Τη βράβευση του επιθετικού πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα, κ. Κώστας Πουλασουχίδης.

 

Συνθέσεις:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάββας Αβετίδης): Μήτσας, Αβετίδης, Ρηγόπουλος (57’ Κατσαπελίδης), Τέτος, Καρολίδης, Φεζουλάς, Χειμωνίδης, Τσανασίδης, Οικονόμου Χ. (92’  Κοτσογιαννίδης), Σαμψωνίδης, Χάμπαλης (87’ Μιχαλόπουλος).

 Α.Σ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ (Γεώργιος Τυριακίδης): Σειτανίδης, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος, Αργυρίου, Βαλδήρ, Τενεκετζή, Καρυπίδης (46’ Πέτγαζλης), Λαμπριανίδης, Έξαρχος, Σαμψωνίδης (69’ Τζεϊρανίδης), Κουκουράκης (80’ Σπυρίδης)

 

Διαιτητής του  αγώνα ο κ.  Μελτζανίδης Γ., με βοηθούς τους κ. Παυλίδη   Χ. και κ. Παρασίου Στ.

 

Μεγάλη έκπληξη στις Βαρβάρες

Η 11η αγωνιστική μας επιφύλαξε τη μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος αφού η πρωτοπόρος Ειρηνούπολη ηττήθηκε από την Αγ. Βαρβάρα και έτσι σε συνδυασμό και με την ισοπαλία της Νάουσας εντός έδρας με το Διαβατό οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα το ερχόμενο Σάββατο θα έχουμε το πρώτο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Ειρηνούπολη και τη Νάουσα. Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για το Σκυλίτσι που έκανε ένα βήμα σωτηρίας μετά το 0-1 στο Κλειδί.

 

Τα αποτελέσματα

Αχιλλέας Ν.-ΠΑΟΚ Αλ. 2-3

Καψόχωρα-Χαρίεσσα 0-2

Κλειδί-Σκυλίτσι 0-1

Ζερβοχώρι-Ροδοχώρι 2-0

Νάουσα-Διαβατός 1-1

Μελίκη-Κουλούρα 1-0

Τρίκαλα-Μέση 4-0

Αγ. Βαρβάρα-Ειρηνούπολη 2-0

 

Η βαθμολογία

1. Ειρηνούπολη 24

2. Νάουσα 24

3. ΠΑΟΚ 23

4. Τρίκαλα 23

5. Ζερβοχώρι 20

6. Αγ. Βαρβάρα 20

7. Διαβατός 19

8. Χαρίεσσα 18

9. Κλειδί 14

10. Αχιλλέας Ν. 13

11. Μελίκη 13

12. Σκυλίτσι 11

13. Ροδοχώρι 10

14. Καψόχωρα 9

15. Μέση 3

16. Κουλούρα 0

 

Η επόμενη αγωνιστική (29/11)

Ειρηνούπολη-Νάουσα

ΠΑΟΚ Αλ.-Καψόχωρα

Σκυλίτσι-Αγ. Βαρβάρα

Κλειδί-Αχιλλέας Ν.

Χαρίεσσα-Ζερβοχώρι

Διαβατός-Τρίκαλα

Κουλούρα-Μέση

Ροδοχώρι-Μελίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...