Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες στο Πλατύ για τη φετινή “Αστερούπολη”

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες στο Πλατύ για τη φετινή “Αστερούπολη”

Η Αστερούπολη, που για τρίτη χρονιά ανοίγει τις πύλες της την Τρίτη 23-12-2014 και μέχρι την Τετάρτη 31-12-2014, είναι μια γιορτή για όλο τον κόσμο και όλες τις ηλικίες. 

Για 8 μέρες ο πεζόδρομος Πλατέος μεταμορφώνεται σ’ ένα ονειρεμένο Χριστουγεννιάτικο χωριό. 

Ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη φάτνη δεσπόζει στο κέντρο του πεζόδρομου. Λίγο πιο κάτω ο Αϊ Βασίλης περιμένει υπομονετικά στο σπίτι του τα μικρά παιδιά για να μοιράσει δώρα και αναμνηστικές φωτογραφίες, δίπλα στο τζάκι. 

Μια μικρή στάση στο σπιτάκι της σοκολάτας θα σας γλυκάνει με τις υπέροχες γεύσεις σοκολάτας που σερβίρει και το ζεστό ρόφημα σοκολάτας θα σας ξετρελάνει. 

Στο ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη μπορείτε να ταχυδρομήσετε τα γράμματά σας και τις ευχές σας έως τις 28/12 και να πάρετε απαντήσεις από τον Αϊ Βασίλη έως τις 31/12. Αφού γευτείτε υπέροχες βάφλες βουτηγμένες στο σιντριβάνι σοκολάτας, μία σειρά από πρωτότυπα επιδαπέδια παιχνίδια, θα σας διασκεδάσουν, μικρούς και μεγάλους. 

Στο εργαστήρι του Αϊ Βασίλη τα παιδιά μπορούν να ακούσουν χριστουγεννιάτικα παραμύθια και να διασκεδάσουν παίζοντας δημιουργικά. Κατά μήκος του πεζόδρομου, στα ειδικά διαμορφωμένα ξύλινα σπιτάκια μικροί και μεγάλοι μπορούν να λάβουν μέρος σε διάφορα βιωματικά, κατασκευές, ζωγραφική προσώπου, να γνωρίσουν τα ξωτικά του Αϊ Βασίλη και ν’ ανακαλύψουν τη μαγεία της Αστερούπολης. 

Μετά το σπιτάκι υποδοχής και πληροφοριών στην είσοδο της Αστερούπολης, δεξιά και αριστερά, έχει στηθεί μια μικρή χριστουγεννιάτικη αγορά. Στολισμένα ξύλινα σπιτάκια περιμένουν να τα επισκεφθείτε και να προμηθευτείτε τοπικά εδέσματα, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, δωράκια, στολίδια και παιχνίδια. Λίγο πιο κάτω, το δέντρο της Αγάπης, υποδέχεται όλους όσους θέλουν και μπορούν να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους που το έχουν ανάγκη. 

Στην κεντρική εξέδρα της Αστερούπολης καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, ταχυδακτυλουργικά, υπέροχες μπαλαρίνες, χορευτικά, καραγκιόζη, ξυλοπόδαρους, συναυλίες, να τραγουδήσετε, να χορέψετε & να διασκεδάσετε με την ψυχή σας. 

Για τους επίδοξους μικρούς ζαχαροπλάστες το σπιτάκι ζαχαροπλαστικής τους περιμένει να δημιουργήσουν και να γευτούν τα δικά τους γλυκά. Αλλά και για τους μεγαλύτερους, έχουν φροντίσει οι σεφ μας να γνωρίσουν από κοντά τη μαγειρική τέχνη, αφού θα μαγειρεύουν ζωντανά κάθε βράδυ παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές. 

Όλες οι παραπάνω δράσεις είναι δωρεάν. 

Και το καλύτερο στο τέλος: υποδοχή του νέου χρόνου στην Αστερούπολη !!!! Ρεβεγιόν για όλο τον κόσμο με μουσική, χορό, καλό φαγητό, άφθονο κρασί, πυροτεχνήματα και πολλή πολλή διασκέδαση. Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε μαζί και φέτος όμορφα και χαρούμενα Χριστούγεννα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ  ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ   Ν.  ΗΜΑΘΙΑΣ:  Ενημέρωση για τα μέτρα  της  αντιπυρικής  περιόδου

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ: ...

Στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης προς τους πολίτες,...

Η Αρχή Πολιτικής  Αεροπορίας απαντάει στην  Ερώτηση της «Ελληνικής Λύσης» για τη Δημιουργία cargo αεροδρομίου στην Ημαθία

Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας απαντάει στην Ερώτηση...

Στην  Ερώτηση της «Ελληνικής Λύσης» που συνυπογράφει...

Έκτακτη συνεδρίαση την Παρασκευή 26/4 του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας

Έκτακτη συνεδρίαση την Παρασκευή 26/4 του Δημοτικού...

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας...

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Ημαθιώτης δικηγόρος Κώστας Γιοβανόπουλος

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Ημαθιώτης δικηγόρος Κώστας...

Ο πρώην βουλευτής Ημαθίας και στέλεχος του κόμματος...

Εορτασμός  202ης επετείου  ολοκαυτώματος της Νάουσας κατά την  επανάσταση του 1822-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Εορτασμός 202ης επετείου ολοκαυτώματος της Νάουσας...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2024• Χώρος Τέχνης «Ναϊάς», ώρα 18:00:...

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 35χρονος επιχειρηματίας Άκης Τσιρίκας από την Αλεξάνδρεια

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 35χρονος επιχειρηματίας Άκης...

Σε ηλικία 35 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός...

Απομακρύνει  εγκαταλελειμμένα οχήματα η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας

Απομακρύνει εγκαταλελειμμένα οχήματα η Δημοτική...

 Άλλο ένα όχημα εγκαταλελειμμένο απομακρύνθηκε με...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ  ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ...

Από την Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Σε ηλικία 35 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός επιχειρηματίας, Άκης Τσιρίκας, από την Αλεξάνδρεια. @@ads-588@@Το τροχαίο έγινε στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στο Νησί. Το...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...