Μέσα σε τρία λεπτά έγινε η... ζημία Αστέρας Τρίπολης - Βέροια 2-0

Μέσα σε τρία λεπτά έγινε η... ζημία Αστέρας Τρίπολης - Βέροια 2-0

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με την Βέροια στο «Θ. Κολοκοτρώνης», επικρατώντας 2-0 χάρις σε… ξέσπασμα τριών λεπτών. Το «συγκρότημα» του Στάικου Βεργέτη, λίγες μέρες μετά το… αντίο που είπε στο Europa League, επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο στις υποχρεώσεις του… εντός των τειχών, μια και πανηγύρισε το «τρίποντο» απέναντι στην «Βασίλισσα του Βορρά» και έμεινε σε απόσταση… αναπνοής από την κορυφή.

 

Η εξέλιξη του αγώνα

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στον αγώνα και προσπάθησαν να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα, όμως, μετά την συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν την αναμέτρηση. Ωστόσο, οι Αρκάδες έδειχναν πως πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και αύξησαν την πίεσή τους. Μάλιστα, στο 36’ η υπεροχή τους έφερε… καρπούς με τον Μάσα, ο οποίος έπειτα από κοντρόλ μέσα στην περιοχή και σουτ στην κίνηση, έκανε το 1-0. Πριν… καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Αστέρας πήρε… αέρα δύο τερμάτων, όταν, ο Μπαράλες με δυνατή κεφαλιά μέσα από την περιοχή της Βέροιας, νίκησε τον Καντιμοίρη και διαμόρφωσε το 2-0. Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως στο 45’ ο Κοσίτσκι δεν επέτρεψε στην ομάδα του Χοσέ Γκρανέρο να γίνει απειλητική, έπειτα από επικίνδυνο γύρισμα του Καλτσά και έδιωξε σε κόρνερ.

 

Αρκαδική… υπεροχή

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι, με την… άνεση που είχαν από το προβάδισμα 2-0 στο πρώτο μέρος, μπήκαν πιο δυνατά και είχαν την καθολική υπεροχή, προκαλώντας ουκ ολίγα προβλήματα στην «Βασίλισσα». Στο 63’ ο Νίκο Φερνάντες δεν κατάφερε να σκοράρει, αν και έκανε εξαιρετική ενέργεια, αλλά η προσπάθειά του έφυγε άουτ, όπως και η κεφαλιά του Γκοϊάν, τρία λεπτά αργότερα.

Στο 73’ η Βέροια προσπάθησε να γίνει απειλητική, από στημένη φάση, αλλά ο Κοσίτσκι ενήργησε σωστά και δεν… αιφνιδιάστηκε από την απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ των φιλοξενούμενων, ενώ στο 81’ ο Μάσα δεν κατάφερε να μετουσιώσει την εξαιρετική του εμφάνιση με ένα γκολ, μια και το σουτ που έκανε σταμάτησε στο δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπαράλες έφτασε κοντά στο δεύτερο προσωπικό του τέρμα, όμως το σουτ βρήκε σε ετοιμότητα τον Καντιμοίρη, ενώ στις καθυστερήσεις, ο Μάσα έπειτα από εξαιρετική ενέργεια, βρέθηκε απέναντι στον πορτιέρο των φιλοξενούμενων, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

 

Ο κορυφαίος του αγώνα

Ο Μάσα ήταν ο παίκτης που άνοιξε τον… δρόμο για τον Αστέρα Τρίπολης απέναντι στην Βέροια και ο ποδοσφαιριστής που ήταν όλα τα… λεφτά για το «συγκρότημα» του Στάικου Βεργέτη. Ο Αργεντίνος δίνει μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι των Αρκάδων και το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο στην αναμέτρηση με τη «Βασίλισσα του Βορρά».

 

Συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Λούι, Τσοκάνης, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Τιέ, Κουρμπέλης, Γιαννιώτας (62’ Μουνάφο), Πάρα (26’ λ.τρ. Μπαράλες), Νίκο Φερνάντες (86’ Μουκάμ), Μάσα.

Βέροια: Καντιμοίρης, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Καλί, Όστοϊτς, Βάσκες, Μπατιόν, Καλτσάς (60’ Εσπάρθα), Κάμπορα (60’ Βούκιτς), Ντουμίτρου (68’ Μπαργκάν), Μπεν.

 

Κάρλος Γκρανέρο: «Τώρα χτίζεται η Βέροια»

Ο Χοσέ Γκρανέρο υποστήριξε πως η Βέροια δεν είναι ακόμα έτοιμη ομάδα και πως βρίσκεται σε στάδιο… χτισίματος.

Αρχικά, ο προπονητής της Βέροιας είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Ένα πρώτο ημίχρονο που κύλησε χωρίς να δείχνει τι θα συμβεί. Καμία ομάδα δεν είχε υπερισχύσει, σε κάθε καλή επίθεση του Αστέρα απαντούσαμε και εμείς, ως το σημείο που σε λίγα λεπτά δεχόμαστε δύο γκολ και άλλαξαν τα πράγματα. Το να δώσεις πλεονέκτημα δύο γκολ σε μια ομάδα όπως ο Αστέρας, σου κάνει την αντίδρασή σου σχεδόν αδύνατη. Εμείς θέλαμε να μην τα παρατήσουμε, το δείξαμε, βγήκαμε αρκετά δυνατά, ψάξαμε τρόπους για να βάλουμε γκολ και ειδικά μετά τις αλλαγές η ομάδα είχε άλλη εικόνα, γνωρίζοντας βέβαια ότι θα μπορούσαμε να πληρώσουμε τους χώρους που αφήναμε στον αντίπαλο. Χάσαμε από μια πολύ καλή ομάδα, η οποία δείχνει πως κάνει τρομερή δουλειά και γι’ αυτό θέλω να πω συγχαρητήρια στον Αστέρα».

Για την κακή εικόνα του παιχνιδιού, είπε: «Πολύ πιθανό να είναι και έτσι, εμείς είμαστε μια ομάδα που βρισκόμαστε σε εξέλιξη. Νιώθω λοιπόν ο,τι πρέπει να καταλάβουμε ότι τώρα “χτίζεται” η ομάδα και φτιάχνει το πνεύμα του νικητή. Πρέπει να δείχνει ότι είναι αισιόδοξη, ότι είναι ικανή, να έχει απαιτήσεις από τα παιχνίδια της, να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα γήπεδα, αλλά αυτό ακόμα θέλει δρόμο. Καμία φορά και εμείς οι δύο νιώθουμε απογοητευμένοι από την εικόνα που μπορεί να έχουμε».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας  για το World Boccia Challenger - Θα αγωνιστεί στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί”...

 Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...