Γιώργος Γεωργίου: «Εγώ έκανα το χέρι»!  - Παυλίδης: “Δεν έχω να φοβηθώ τίποτε, είμαι καθαρός”

Γιώργος Γεωργίου: «Εγώ έκανα το χέρι»! - Παυλίδης: “Δεν έχω να φοβηθώ τίποτε, είμαι καθαρός”

Τα πάνω – κάτω φέρνει το sdna στην περίφημη υπόθεση με το χέρι του Παυλίδη στο ματς Βέροια – Απόλλων. Διαβάστε τι λέει ο συμπρωταγωνιστής του στην επίμαχη φάση, Γιώργος Γεωργίου.

 

O ντόρος από την απίθανη φάση του ματς Κυπέλλου ανάμεσα στη Βέροια και τον Απόλλωνα Σμύρνης, με πρωταγωνιστές τον Χαράλαμπο Παυλίδη και τον Γιώργο Γεωργίου, καλά κρατεί και το sdna.gr πάει ένα βήμα παρακάτω, αποκαλύπτοντας μια παράμετρο που φέρνει πλήρη ανατροπή στα μέχρι τώρα «δεδομένα».

 

Τι έλεγαν στο πούλμαν του Απόλλωνα κατά τη διάρκεια της επιστροφής της ομάδας στην Αθήνα και ποια είναι η θέση του ίδιου του Γεωργίου, που βρέθηκε …αγκαλιά με τον Παυλίδη στην επίμαχη φάση, στην οποία ο παίκτης της Βέροιας πήρε κίτρινη κάρτα για …χέρι σε φάση στην οποία από δικό του σουτ η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα;

Το sdna.gr είναι σε θέση να σας αποκαλύψει ότι αρχικά οι παίκτες του Απόλλωνα, με το που μπήκαν στο πούλμαν για να αναχωρήσουν για Αθήνα, ξαφνιάστηκαν από τον χαμό που είχε δημιουργηθεί από τη φάση, πόσω μάλλον από το γεγονός ότι το θέμα είχε ήδη φτάσει μέχρι και σε ξένα ΜΜΕ. 

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, με το που ενημερώθηκαν ότι το συγκεκριμένο περιστατικό «παίζει» πρώτο θέμα παντού, έσπευσαν μέσω κινητών να μπουν στο Internet και να δουν το επίμαχο βίντεο που δείχνει τη μονομαχία Παυλίδη-Γεωργίου και την μπάλα να απομακρύνεται πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

Η εντύπωση που τους δόθηκε ήταν αυτή που σχηματίστηκε σε όσους είδαν εξαρχής το βίντεο. Ότι αυτός που βγάζει την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή είναι ο παίκτης της Βέροιας και όχι ο συμπαίκτης τους. Ο …παραλίγο σκόρερ, δηλαδή!

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι συμπαίκτες του 35χρονου κεντρικού αμυντικού που είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τον άμεσα εμπλεκόμενο, τον ρώτησαν τι έγινε στη συγκεκριμένη φάση. Ο ίδιος ο Γιώργος Γεωργίου δεν είχε λόγο να μην είναι ειλικρινής μαζί τους και παραδέχθηκε όχι μόνο ότι εκείνος βρίσκει την μπάλα με το χέρι, αλλά της δίνει και κανονικό «χαστούκι», ώστε να μην περάσει τη γραμμή, παίρνοντας το ρίσκο να αποβληθεί αν διαιτητής και βοηθός έβλεπαν καθαρά τη φάση. 

«Εγώ έκανα το χέρι, αλλά τι να έλεγα, ρε παιδιά;», παραδέχθηκε ο έμπειρος αμυντικός του Απόλλωνα, που εξαργύρωσε με …ιδανικό τρόπο την εμπειρία του, καθώς τελικά δικαιώθηκε: και την μπάλα «χαστούκισε» και δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή, καθώς ο τελευταίος τιμώρησε τον Παυλίδη. 

Πάντως, και ο ίδιος ο Γεωργίου –όπως και οι συμπαίκτες του- εντυπωσιάστηκε βλέποντας ότι στο βίντεο όντως φαίνεται ότι ο Παυλίδης είναι αυτός που φαίνεται να διώχνει την μπάλα πριν εκείνη περάσει τη γραμμή!

 

 

Παυλίδης: «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτε,

είμαι καθαρός»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ Μπάμπης Παυλίδης και αναφέρθηκε στην επίμαχη φάση του χθεσινού ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι στενοχωρημένος με το συμβάν, ωστόσο, δεν έχω κάτι να φοβηθώ. Είμαι καθαρός. Δημοσιεύτηκε και τον φωτογραφικό υλικό, ενώ αν δείτε το βίντεο αργά θα δείτε πως δεν βρίσκω εγώ την μπάλα με το χέρι».

Για την συγκεκριμένη φάση: «Πλασάρω τον τερματοφύλακα, η μπάλα πάει στην εστία και τρέχω μαζί με τον αμυντικό του Απόλλωνα για να τον τζαρτζάρω. Την ώρα που πάω να τον σπρώξω με σπρώχνει αυτός με τον αγκώνα του και κάνω έτσι μια κίνηση που φαίνεται ότι εγώ διώχνω την μπάλα με το χέρι. Όμως, δεν την βρήκα εγώ, αλλά ο αμυντικός του Απόλλωνα, ο Γεωργίου, ο οποίος από ότι ξέρω βγήκε και το παραδέχθηκε».

Για την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε από τον διαιτητή: «Όταν βγήκα από την εστία δεν κατάλαβα τι υπέδειξε ο διαιτητής. Ο επόπτης είδε τη φάση και καταλόγισε πέναλτι. Εγώ δεν κατάλαβα ότι ο Γεωργίου έκανε χέρι γι’ αυτό και δεν διαμαρτυρήθηκα. Ο διαιτητής αρχικά κοντοστάθηκε και εν συνεχεία να μου έδειξε κάρτα για χέρι, αλλά μάλλον και αυτός δεν θα το είδε καλά. Τέλος, πάντων, Ήμουν τυχερός που έκανε κρύο και είχα τα κόκκινα γάντια. Αλλιώς θα είχα μεγάλο πρόβλημα».

Για το πώς ένιωσε μετά που έγινε όλος αυτός ο ντόρος: «Μόλις πήγα σπίτι μετά το ματς έσπασαν τα τηλέφωνα. Μπήκα στα σάιτ και είδα το χαμό που έγινε. Πέσανε όλοι να με φάνε. Ευτυχώς που υπήρξε αυτή η φωτογραφία που με αθωώνει. Δεν παρεξηγώ τον κόσμο. Έτσι όπως έγινε το ποδόσφαιρο είναι λογικό ο κόσμος να είναι καχύποπτος. Αλλά αν το είχα παίξει που λέγανε θα την είχα στείλει έξω, δεν θα έστηνα όλο αυτό το σκηνικό. Δεν είναι δυνατό να κάνω τέτοια πράγματα. Είμαι 23 χρονών και πάω να κάνω την καριέρα μου, δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ έτσι.

 

Μειώθηκε η ποινή του Ραούλ Μπράβο

Μετά την έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ Βέροια την Τετάρτη το μεσημέρι, η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ που συνεδρίασε την ίδια ημέρα αποφάσισε τη μείωση της ποινής του Ισπανού αμυντικού της Βέροιας Ραούλ Μπράβο με μία (1) αγωνιστική αντί των τριών που είχε τιμωρηθεί αρχικά κατά την αποβολή του στον αγώνα με τον Πανθρακικό. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση του  RAUL BRAVO SANFELIX, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ,  κατά της  υπ΄αριθμ. 318/24-12-2014  απόφασης  της ΠΕ/SUPER LEAGUE. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει   κατ΄ ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι ο ποδοσφαιριστής  RAUL BRAVO SANFELIX τέλεσε την παράβαση του άρθρου 10 παρ. 1 εδαφ. α Ι  του Π.Κ. της  ΕΠΟ και επιβάλλει σ΄ αυτόν ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή ογδόντα (80) ευρώ.

 

Πρώτη μεταγραφή για τη Βέροια,

συμφώνησε με Στέλιο Μαραγκό

Με τον 25χρονο μεσοαμυντικό Στέλιο Μαραγκό συμφώνησε η ΠΑΕ Βέροια και ο βεροιώτης άσσος θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδος από 1-7-2015. Ο Στέλιος Μαραγκός που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Βέροια αγωνίστηκε στη συνέχεια σε Καβάλα, Δόξα Δράμας, Πλατανιά, Κύπρο ενώ τώρα ανήκει στο δυναμικό της Κέρκυρας. Ήταν μια απόφαση που δικαιώνει και τους ανθρώπους της ΠΑΕ αλλά και τους φίλους του Στέλιου Μαραγκού που θα τον δουν ξανά με τη φανέλα της «βασίλισσας του βορά». Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται αν ο παίκτης τα βρει με την ομάδα του να λύσει το συμβόλαιό του μέχρι τέλη Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...