Και άλλοι χαμένοι βαθμοί εντός έδρας… Βέροια - Καλλονή 1-1

Και άλλοι χαμένοι βαθμοί εντός έδρας… Βέροια - Καλλονή 1-1

Μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό ήρθε το Σάββατο και η ισοπαλία 1-1 με την Καλλονή με αποτέλεσμα η ομάδα να χάσει 4 πολύτιμους βαθμούς εντός έδρας και φυσικά να είναι πιο δύσκολος ο στόχος για την 5ντάδα.  Στο παιχνίδι όμως του Σαββάτου το τελικό 1-1 αδικεί την Βέροια η οποία και καλύτερη ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πολλές ευκαιρίες δημιούργησε και έχασε, μεταξύ αυτών και τρία σουτ στα δοκάρια της εστίας της Καλλονής. 

 

Σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι εκτός από την φάση του γκολ που προήλθε από την αδράνεια όλων των αμυντικών της Βέροιας είχαν ένα ακόμη πλασέ του Χουανμαν που απέκρουσε με τα πόδια ο Καντιμοίρης.   Σημασία πάντως έχει ότι η ομάδα δεν πήρε αυτή την φορά αυτό που άξιζε και φυσικά στεναχώρησε τους φίλους της ομάδας.  Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται με αμυντικούς προσανατολισμούς , και με αντεπιθέσεις θέλησαν να πάρουν ακόμη πιο θετικό αποτέλεσμα. 

Η απογοήτευση είναι ακόμη μεγαλύτερη  γιατί όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτή τους    σε ένα βαρύ και δύσκολο αγωνιστικό χώρο.  Από την αρχή του αγώνα η Βέροια ξεκίνησε με στόχο το γκολ και μάλιστα στο 7’ ένα ψηλοκρεμαστό σουτ του Μπατιόν βρήκε στην γωνία της δοκού του Χόγκ και έφυγε άουτ , αλλά στο 8’ λεπτό ύστερα από κλέψιμο του Μπέν ο ίδιος παίκτης έκανε σέντρα ακριβείας και ο Καλτσάς από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα ς γράφοντας το 1-0. ΄ Στο 14’ ήρθε η ευκαιρία της Καλλονής με το σουτ του Χουάνμαν που απέκρουσε με τα πόδια ο Καντιμοίρης και στο 16’ λεπτό ύστερα από σύγχυση στην περιοχή της Βέροιας και αδράνεια των αμυντικών ο Χουάμνμαν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα γράφοντας το 1-1. Στο β’ ημίχρονο η Βέροια ήταν απόλυτη κυρίαρχος του παιχνιδιού και έφθασε αρκετές φορές να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να πάρει την νίκη που όπως είπαμε δικαιούταν 

Στο 47’ λεπτό είχαμε το απ’ ευθείας σουτ φάουλ του Καλτσά που απέκρουσε δύσκολα χαμηλά ο Χόγκ, στο 57’ κόντρα στο σώμα του Αναστασιάδη δεν πρόλαβε ο Μπέν , και η φάση του αγώνα ήταν στο 64’ λεπτό με πρωταγωνιστή και πάλι τον Μοχάμεντ Μπέν ο οποίος με ένα εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χογκ αλλά ο τερματοφύλακας της Καλλονής απέκρουσε για μία ακόμη φορά απογοητεύοντας τους φιλάθλους της Βέροιας που ετοιμάσθηκαν να πανηγυρίσουν.

Μία ακόμη σπουδαία ευκαιρία είχε η Βέροια και στο 67’ λεπτό όταν ο Καλτσάς που πήρε ωραία πάσα από τον Βεργωνη σούταρε στο αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα γύρισε στον Μπαρκγάν αλλά και το δικό το σουτ έγλυψε το οριζόντιο δοκάρι της Καλλονής.!!!Η πίεση για το δεύτερο γκολ συνεχίσθηκε και στο 80’ λεπτό  και πάλι ο Νίκος Καλτσάς που πήρε ασίστ από τον Κάμπορα δεν έκανε καλό κοντρόλ ενώ βγήκε μόνος απέναντι στον Χογκ. 

Με πολλά λάθη η διαιτησία  του κ. Ζαχαριάδη και των βοηθών του Καλφόγλου και Χαρίση , και  ιδιαίτερα ο δεύτερος  σταματήσω τον Κάμπορα που έμπαινε μόνος του στην περιοχή της Καλλονής . 

 

Συνθέσεις:

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Βέρτζος, Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπεν, Μπατιόν (63’ Άρτσε), Παυλίδης (72’ Κάμπορα), Μπαργκάν (81’ Γεωργιάδης), Καλτσάς, Βεργώνης

Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αντέγιο, Χωριανόπουλος (83’ Ναβάρο), Αναστασιάδης, Καλτσάς, Γιορέντε, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Βαλιός, Μίνγκας (73’ Καμαρά), Χουάνμα (84’ Μπαρέρα)

 

Κάρλος Γκρανέρο: «Δεν έχω παράπονο, δεν είχαμε τύχη»

Ο τεχνικός της Βέροιας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του απέναντι στην Καλλονή (1-1) αλλά στάθηκε στην ατυχία που είχε η ομάδα του

Εκτός από την Καλλονή η Βέροια είχε αντίπαλο και την τύχη στο εντός έδρας ματς του Σαββάτου (10/1) για την 11η αγωνιστική σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χοσέ Γκρανέρο που εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του απέναντι στους Λέσβιους.

«Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Είχαν πάθος και ένταση. Παρότι δεν κερδίσαμε, σήμερα κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Το πρόβλημα είναι ότι οι αντίπαλοι μας κάνουν γκολ με μισή ευκαιρία και εμείς πρέπει να κάνουμε πολλές φάσεις για να φτάσουμε σε κάποιο τέρμα. Δικαιούμασταν πολλά περισσότερα από το σημερινό παιχνίδι αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Μέχρι το τέλος παίζαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο» επεσήμανε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά».

Σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού της Βέροιας, ανέφερε: «Γνωρίζετε ότι η φιλοσοφία μου είναι να παίζω με τη μπάλα κάτω και με πολλές συνεργασίες, αλλά σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο ήταν πολύ δύσκολο να γίνει αυτό. Όσες φορές πήγαμε να αλλάξουμε πάνω από 2-3 μπαλιές γινόταν κάποιο λάθος και κινδυνεύαμε να βρεθούμε εκτεθειμένοι σε αντεπίθεση του αντιπάλου. Αναγκαστικά καταφύγαμε σε γεμίσματα της μπάλας».

Κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση Γεωργιάδη, τόνισε: «Ο παίκτης επανήλθε στην ομάδα, αφού ζήτησε συγγνώμη για την ενέργειά του, τόσο από το προπονητικό τιμ όσο και από τους συμπαίκτες του. Έμεινε καιρό εκτός ομάδας αλλά θα πάρει μια δεύτερη ευκαιρία».

Όσο για τις μεταγραφές, υπογράμμισε: «Έχω δώσει εδώ και καιρό μια λίστα στη διοίκηση και περιμένω την υλοποίηση όσων συζητήσαμε. Ο Παναγιωτούδης έφυγε, ο Τσιάμης φεύγει και αυτή την εβδομάδα περιμένουμε κι άλλες αποχωρήσεις. Δεν μπορούμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις με τόσα άτομα. Θα φύγουν αρκετοί παίκτες και θα έρθουν λίγοι αλλά ποιοτικοί που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε νεότερα».

Κλείνοντας, αναφορικά με τον αποκλεισμό του Ντουμίτρου από την αποστολή σημείωσε: «Ο Ντουμίτρου είχε μια ενόχληση στον τετρακέφαλο και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί».

 

Ανακοίνωση-Διαμαρτυρία της ΠΑΕ Βέροια

Ειλικρινά πιστεύαμε ότι η επιλογή μας να μην ασχολούμαστε με την διαιτησία, ακόμη και σε παιχνίδι που η ομάδα μας αδικούταν κατάφορα, βοηθούσε στην αναβάθμιση της Ελληνικής διαιτησίας.

Δυστυχώς αυτή η επιλογή μας δεν στέφθηκε με επιτυχία αφού τα φαινόμενα των κακών διαιτησιών για την «Βασίλισσά μας» πληθαίνουν και τελευταία τα αντιμετωπίζουμε σχεδόν σε κάθε μας παιχνίδι.

Έτσι, το περασμένο Σάββατο στον αγώνα μας με την Καλλονή, την σκυτάλη από άλλους συναδέλφους του που μας «σφύριξαν» με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Παναιτωλικό, τον Πανθρακικό, τον Παναθηναϊκό κ.α., πήρε ο κ. Ζαχαριάδης (Σ.Δ. Μακεδονίας) και οι βοηθοί του Καλφόγλου (Σ.Δ. Θεσπρωτίας), Χαρίσης (Σ.Δ. Γρεβενών), οι οποίοι στέρησαν από την ομάδα μας τους βαθμούς της νίκης με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις τους.

Εκφράζουμε την δυσαρέσκειά μας προς κάθε αρμόδια αρχή και προειδοποιούμε ότι δεν θα ανεχθούμε στο εξής παρόμοιες διαιτησίες, οι οποίες αλλοιώνουν το τελικό αποτέλεσμα ενός αγώνα.

Υ.Γ. Εάν σε κάποιους δεν αρέσει η δυναμική μιας επαρχιακής ομάδας, όπως δείχνει ότι έχει στο φετινό πρωτάθλημα η δική μας, λυπούμαστε που θα τους στεναχωρήσουμε αλλά δεν θα μπορέσουν να σταματήσουν την ανοδική μας πορεία, τουλάχιστον με τέτοιες μεθόδους (βλέπε κακές διαιτησίες).

Για το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Βέροια

ο Πρόεδρος

Θεόδωρος Καρυπίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας  για το World Boccia Challenger - Θα αγωνιστεί στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί”...

 Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο...

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Πανελλήνια Διαδικτυακή Σχολή Βόλεϊ Σάλας

Η Ομοσπονδία διαιτητών ανακοινώνει το πρόγραμμα της...

"Σφράγισαν" την πρώτη θέση τα κορίτσια του...

Ένατη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ποσειδώνα...

Ο Α.Π.Σ. Ρωμιός στους αγώνες no gi jiu jitsu

Ο Α.Π.Σ. Ρωμιός στους αγώνες no gi jiu jitsu "Submission 7" στην...

Την Κυριακή 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες no gi...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...