Στις 30 καλύτερες ομάδες υδατοσφαίρισης η ομάδα παίδων του ΝΑΣΗ

Στις 30 καλύτερες ομάδες υδατοσφαίρισης η ομάδα παίδων του ΝΑΣΗ

Εντυπωσίασε η αποστολή του Ν.Α.Σ.Η. στην πρώτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος παίδων  που έγινε στην Λάρισα το τριήμερο  6-7 και 8 Μαρτίου . Στον όμιλό του ο ΝΑΣΗ αντιμετώπισε τις ομάδες των Ιωαννίνων, της Κοζάνης, των Σερρών και δύο τοπικών ομάδων της Λάρισας.

 

Με τέσσερις εντυπωσιακές και με ευρύ σκορ νίκες και μία ήττα, η οποία προήλθε από τη μεγάλη κούραση και την ολιγομελή αποστολή (9 αθλητές ) λόγω ασθενειών,  πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις και πέρασε στην επόμενη φάση και στις 30 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Οι εμφανίσεις αυτές ανάγκασαν θεατές και φίλους να χαρούν για την επίδοση της ομάδας του συλλόγου.

Οι αθλητές της ομάδας χαρούμενοι για την πρόκρισή τους και υπερήφανοι που έφεραν αυτήν τη διάκριση στην πόλη της Βέροιας, υποσχέθηκαν να βάλουν όλες τους τις δυνάμεις στην επόμενη φάση για να προκριθούν στους τελικούς αγώνες που θα γίνουν στην Αθήνα. Ξέρουνε ότι είναι δύσκολο αλλά μέσα από τις συνεχείς προπονήσεις και την σκληρή δουλεία κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή τους Γιάννη Παπαγιαννάκη πιστεύουν να τα καταφέρουν. Τέλος, προσκαλούν  κι άλλα παιδιά της πόλης μας να έρθουν να γίνουν παίκτες αυτής της ομάδας, να γνωρίσουν την μαγεία της υδατοσφαίρισης και να ζήσουν κι αυτά την χαρά του αθλητισμού γενικότερα .Το άθλημα της υδατοσφαίρισης δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό στην πόλη μας, αλλά βήμα-βήμα τέτοιου "μεγάλου βεληνεκούς" επιτυχίες και διακρίσεις θα κάνουν το άθλημα δημοφιλές και θα φέρουν τα παιδιά του νόμου μας κοντά σε αυτό το εντυπωσιακό άθλημα της πισίνας.

 

"Εδώ και περίπου τρία χρόνια μια σημαντική προσπάθεια βρίσκεται σε εξέλιξη στο τμήμα υδατοσφαίρισης του ΝΑΣΗ ". Με αυτά τα λόγια περιγράφει την παρούσα κατάσταση στο συγκεκριμένο τμήμα ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Καλφόπουλος. Ο ίδιος μιλώντας για το τμήμα του πόλο αναφέρει ότι "οργανώνεται από την αρχή σε σωστές και στέρεες βάσεις , φιλοδοξώντας να γίνει μια από τις πλέον ελκυστικές και αξιόπιστες επιλογές για τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και ειδικά με τον υγρό στίβο .

Η προσπάθεια αυτή αρχίζει να αποδίδει καρπούς ! Αναφερόμενος στις συνθήκες προπονήσεις και λειτουργία του τμήματος ο πρόεδρος  του ΝΑΣΗ υπογραμμίζει " τα παιδιά προπονούνται σε πολύ καλές συνθήκες από έμπειρους και ικανότατους προπονητές, πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο που έχει στόχο πέρα από την ισόρροπη αθλητική , σωματική και κοινωνική τους ανάπτυξη , την ανάδειξη και προώθηση νέων ταλέντων στις ομάδες εφήβων και ανδρών του συλλόγου ".

Συνεχίζοντας ο κ Καλφόπουλος αφήνει ενα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον. " Σιγά- σιγά το όραμα της διοίκησης του ΝΑΣΗ για το τμήμα πόλο γίνεται πραγματικότητα. Στον ΝΑΣΗ πιστεύουμε ότι δουλεύοντας με τα μικρά παιδιά , τα δικά μας παιδιά , και μαθαίνοντας τους τα μυστικά του αθλήματος σωστά από την αρχή, είναι ο μόνος δρόμος που έχει το πόλο στη Β. Ελλάδα για να "ανθίσει "και να αποκτήσει δυναμική .

Αυτά τα παιδιά είναι η δύναμη μας , τα αυριανά μέλη των ανδρικών ομάδων, οι αυριανοί πρωταθλητές . Προσπαθούμε να τους προσφέρουμε κάθε μέσο και κάθε δυνατότητα για να μπορούν, να μαθαίνουν, να παίζουν, να χαίρονται και να διακρίνονται με υγιείς και σωστές διαδικασίες μέσα από μια προοπτική που ο ΝΑΣΗ μπορεί να τους προσφέρει .

 

Τα αποτελέσματα του Ν.Α.Σ.Η. και η βαθμολογία του Ομίλου έχει ως εξής:

Πανσερραϊκος - Ν.Α.Σ. Ημαθίας: 4 - 14

Ν.Α.Σ. Ημαθίας - Κοζάνη: 15 – 3

Ν.Α.Σ. Ημαθίας –ΝΕ Λάρισας: 20 - 2

Ν.Α.Σ. Ημαθίας – Πύρρος Ιωαννίνων: 18– 5

Ν.Α.Σ. Ημαθίας –ΝΟ Λάρισας: 7 - 15

 

Μαζί με την ομάδα του ΝΑΣΗ πέρασε στην επόμενη φάση η ΝΟ Λάρισας και η ομάδα της Κοζάνης.

Το Δ.Σ. , ο πρόεδρος του Συλλόγου, και ο έφορος της ομάδας εύχονται στους αθλητές και στον προπονητή τους καλή συνέχεια στη Β΄ Φάση.

 

Ευχαριστούν  ιδιαίτερα τον Αρχηγό της αποστολής Κώστα Νικολόπουλο για την προσφορά του σε αυτή την πρόκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών ΓΕ.Λ – ΕΠΑ.Λ η αθλήτρια του Πήγασου Ημαθίας Πασίδου Δέσποινα

Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών...

Μεγάλη επιτυχία για τον Ημαθιώτικο αθλητισμό αποτελεί...

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου  προετοιμάζεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου ...

Τη κ. Θεοδώρα (Νόρα) Δράκου πρωταθλήτρια κολύμβησης...

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις αποστολές για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος χάντμπολ (ΦΩΤΟΣ)

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις...

Με την παρουσία του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη...

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του...

Με πολύ καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με την...

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Στις 21 Αυγούστου 2022 στη Γερμανία, ο Λευτέρης...

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...