ΜΑΖΙ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ

ΜΑΖΙ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ

Στο πλευρό του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» θα είναι από φέτος ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών μέσω του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης. 

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Διεθνούς Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών Χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2015» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών μέσω του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης θα είναι φέτος ιατρικός υποστηρικτής του Διεθνούς Τουρνουά προσφέροντας τις ποιοτικές υπηρεσίες του, στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στη Βέροια (3-8 Απριλίου) υπό την αιγίδα του Δήμου Βέροιας, τη συμπαράσταση της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και του Φιλίππου Βέροιας

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ξεκίνησε το 1984 με την ίδρυση, από τον Δρ. Γεώργιο Αποστολόπουλο, του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι, με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων υπηρεσιών υγείας.

Με συνεχείς επενδύσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα παροχής διαγνωστικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, εφάμιλλη αυτών της Δυτικής Ευρώπης και των ΗΠΑ.

Στην Ελλάδα ο Όμιλος διαθέτει 8 υπερσύγχρονες νοσηλευτικές μονάδες, με συνολικά 1.200 κλίνες, ένα δίκτυο από 2.800 έγκριτους ιατρούς και 3.000 εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης.

Ο Όμιλος ίδρυσε το έτος 2000 το Ιατρικό Διαβαλκανικό στη Θεσσαλονίκη, το οποίο θεωρείται σύμφωνα με αναφορά της Ιατρικής Σχολής του Imperial College της Μ. Βρετανίας «η πιο σύγχρονη νοσηλευτική μονάδα στην Ευρώπη».

Διαθέτει επίσης έξι νοσηλευτικές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών: το Ιατρικό Αθηνών και το Παιδιατρικό στο Μαρούσι, το Ιατρικό Ψυχικού, το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, το Ιατρικό Δάφνης, το Ιατρικό Περιστερίου και την Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ.

Ο Αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, κ. Δημήτριος Κοτσιώνης εκφράζοντας την ιδιαίτερη τιμή και χαρά του για τη συνεργασία αυτή προέβη στην ακόλουθη δήλωση : «Η στήριξη του Προέδρου του ΔΣ του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Γιώργο Αποστολόπουλο στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2015» αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ευαισθησία του για τα παιδιά και τη σημασία που δίνει στις ανθρώπινες Σχέσεις επισφραγίζοντας την μακροχρόνια φιλία μας».

 

Οι προπονητές μιλούν για το «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ»

Οι εννιά προπονητές των ελληνικών ομάδων που θα πάρουν μέρος στο 3ο Διεθνές Τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» περιμένουν με ανυπομονησία την φετινή διοργάνωση. 

Κυριάκος Λάππας (ΧΑΝΘ): «Είναι μια σημαντική ευκαιρία για τον Σύλλογο. Μόνο καλό θα κάνει στα παιδιά αυτή η συμμετοχή. Σαν τουρνουά θα είναι δύσκολο, αλλά και μάθημα ταυτόχρονα. Το επίπεδο γνωρίζουμε ότι θα είναι υψηλό, αλλά θα είναι μία πρόκληση και για τους αθλητές και για τους προπονητές».

Γιώργος Ζαραβίνας (Εθνικό Κλιμάκιο): «Ευχαριστούμε πολύ την οργανωτική επιτροπή για την πρόσκληση. Η πρώτη φορά που συμμετέχει το Εθνικό κλιμάκιο σε ένα τέτοιο τουρνουά. Θα δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά να δώσουν το παρόν σε ανταγωνιστικά παιχνίδια. Είναι σημαντικό να αξιολογήσουμε καλύτερα όλους τους αθλητές απ ‘ όλη την Ελλάδα και να περνάει μέσα από τουρνουά υψηλού επιπέδου όπως είναι το «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». Είναι πολύ σημαντικό για τα νέα παιδιά και τον χαρακτήρα που διαμορφώνουν να παίρνουν μέρος σε ένα τουρνουά με Αθλητική, Κοινωνική και πολιτιστική διάσταση». 

Τάσος Χατζηπαρασίδης (Φίλιππος Βέροιας): «Συμμετέχουμε για 3η χρονιά στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» και για δεύτερη είμαστε και συνδιοργανωτές. Μας κολακεύει και μας τιμάει η συμμετοχή. Είναι πρόκληση και μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά να έχουν από τόσο μικρά εμπειρίες από διεθνή παιχνίδια. Συνεχίζουμε την παράδοση του Φιλίππου στις αναπτυξιακές ηλικίες. Ειδικά αυτή την εποχή ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους νεαρούς αθλητές όλων των Σωματείων». 

Θανάσης Καρακεχαγιάς (Φοίβος Συκεών): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε για 3η χρονιά στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». Πρόκειται για ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου που δίνει την δυνατότητα στα παιδιά από νεαρή ηλικία να αποκτήσουν παραστάσεις και να παίξουν μαζί με παιδιά από το εξωτερικό. Επίσης είναι πολύ σημαντικό που το τουρνουά έχει εκτός από το αγωνιστικό και πολιτιστικό, επιμορφωτικό και κοινωνικό χαρακτήρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...