Οι 18άδες των Μικτών ομάδων της 3ης Περιφέρειας

Οι 18άδες των Μικτών ομάδων της 3ης Περιφέρειας

Επιλέγηκαν οι παίκτες που απαρτίζουν τις αποστολές των Μικτών ομάδων Νέων και Παίδων της 3ης Περιφέρειας, όπου στα πλαίσια της 2ης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και για την 3η και τελευταία αγωνιστική, θα αντιμετωπίσουν στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ημαθίας (Παλατίτσια), τις αντίστοιχες ομάδες της 2ης Περιφέρειας (τυπικά γηπεδούχος), την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015.

 

Συγκεκριμένα, η 3η Περιφέρεια στους Παίδες και Νέους, που συγκροτείται από τις ΕΠΣ Γρεβενών, Ημαθίας, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας, θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες ομάδες της 2ης Περιφέρειας, που συγκροτείται από τις ΕΠΣ Θεσσαλονίκης, Σερρών, Πέλλας, Κιλκίς και Χαλκιδικής. Τους αγώνες αναμένεται, εκτός του Ομοσπονδιακού τεχνικού κ. Μιχ. Ιορδανίδη και των συνεργατών περιφερειακών προπονητών ΕΠΟ κκ Βασιλείου, Στοϊλα και Κασδοβασίλη, να παρακολουθήσουν αρκετοί επώνυμοι του χώρου, managers και αρκετός κόσμος. Οι αγώνες θα αρχίσουν για μεν τους Παίδες στις 13:00, ενώ οι Νέοι θα αρχίσουν στις 15:00 και ορίσθηκαν από την ΕΠΟ να τους διευθύνουν οι κκ Μαρόπουλος Νικ., Μελτζανίδης Γεώρ., και Νατσιούρας Αντ. του συνδέσμου Ημαθίας.

Να τονίσουμε ότι την τεχνική ευθύνη (προπονητής) για τους Νέους της 3ης Περιφέρειας θα έχει ο Αντώνης Λυμούσης (ΕΠΣ Ημαθίας), και των Παίδων ο Γιώργος Παπακώστας (ΕΠΣ Κοζάνης), που είναι και οι προπονητές των πρωταθλητριών ομάδων της πρώτης φάσης, στους Νέους και στους Παίδες αντίστοιχα.

Όσον αφορά τις 18άδες των Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων της 3ης Περιφέρειας, ο Περιφερειακός προπονητής της ΕΠΟ, Βασιλείου Νίκος, σε συνεργασία με τους ενωσιακούς προπονητές, πραγματοποίησε ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα και κατέληξε στους παρακάτω αθλητές:

ΠΑΙΔΕΣ (3ης Περιφέρειας) : Καρακασίδης Θεοχ., Θυμιάνης Κων, Γράβας Ευστ. Μπόνιος Αναστ., Καλογήρου Αναστ.-Κοσμ., Τσαγγαλίδης Παν., Σαρηγιαννίδης Θεόδ., Παπαδόπουλος Ιωάν. (Κοζάνης), Γαβρίδης Ελ., Βασιλόπουλος Αθ., Φουρλατάρας Δ., Ντόλιας Ευθ. (Γρεβενών), Σαββόπουλος Κυρ., Παπαθανασίου Κ. (Καστοριάς), Μανωλόπουλος Φρ., Ταχτατζής Αντ. (Ημαθίας), Λαζαρίδης Χαρ., Κοκαρόπουλος Άγγ. (Φλώρινας).

ΝΕΟΙ (3ης Περιφέρειας) : Ιωάννου Ιωάν., Μελιόπουλος Δημ., Τσιμόπουλος Βασ.- Παν., Ντουμάνης Πάρης, Πέϊος Νικ., Τσιότρας Αθαν., Τριανταφυλλόπουλος Βασίλ., Χουσεϊνογλου Φερ. (Ημαθίας), Νάνος Ζήσ., Μπίντσης Ιωάν., Σωτηρίου Ηλ. (Κοζάνης), Ευαγγέλου Ελ., Παπουτσίδης Αθ., Σαββόπουλος Ευάγ., (Καστοριάς), Αποστολίδης Αναστ., Τσώτσος Άγγ. (Φλώρινας), Λάλος Χαράλ., Λιούρας Μιχ. (Γρεβενών).

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ της ΕΠΣ Ημαθίας

 

Οι παίκτες που κλήθηκαν από την ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, θα πρέπει να βρίσκονται την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015 και ώρα 11.30 το πρωί, οι ΠΑΙΔΕΣ στο γήπεδο Παλατιτσίων, οι δε ΝΕΟΙ, θα πρέπει να βρίσκονται στις 13.15 το μεσημέρι, έχοντας μαζί τους τα ΔΕΛΤΙΑ Αθλητικής ιδιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...