Τέλος ο Κάρλος Γκρανέρο, στον πάγκο με ΠΑΟ ο Στέφανος Γαϊτάνος

Τέλος ο Κάρλος Γκρανέρο, στον πάγκο με ΠΑΟ ο Στέφανος Γαϊτάνος

Με καθυστέρηση 2 ημερών φθάσαμε τελικά στην οριστική διακοπή της συνεργασίας της ΠΑΕ Βέροια και του προπονητής της ομάδας Ισπανού Κάρλος Γκρανέρο , που ‘παρασύρει’ στην έξοδο του και τον κ. Κίκε Ερνάντεθ, τον Ισπανό γυμναστή Σολάνα αλλά και τον Έλληνα διερμηνέα Αντώνη Σαριόγλου.  Το Ισπανικό μοντέλο έφθασε στο τέλους του και όλοι πλέον περιμένουν με αγωνία τι θα κάνει η ομάδα στις υπόλοιπες αγωνιστικές μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος μια και μαθηματικά μπορεί να μην έχει σωθεί, αλλά βάση του προγράμματος η βασίλισσα του βορρά χρειάζεται από ένα έως τρεις βαθμούς ακόμη για την οριστική της σωτηρία.

Εμείς δεν θα πάρουμε προς το παρόν θέση αν είναι σωστή η όχι αυτή τη χρονική στιγμή η απομάκρυνση του κ. Γκρανέρο τόσο λόγω του κρίσιμου αγώνα που δίνει η ομάδα αύριο Κυριακή με τον ΠΑΟ όσο και από το γεγονός της οριστικής σωτηρίας.

Σαφώς και έγιναν λάθη και αρκετά μάλιστα από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας (θα μας πει κάποιος ότι όποιος  δουλεύει πολύ κάνει λάθη) αλλά η θλιβερή εικόνα της ομάδας στον β’ γύρο οφείλεται κατά κύριο λόγο στους παίκτες. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα η ομάδα θα σφραγίσει τη σωτηρία της διαφορετικά αυτοί θα είναι υπόλογοι στην Διοίκηση και τους φιλάθλους.  

Η λύση της συνεργασίας έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα και κοινή συναινέσει όπως αρμόζει σε ανθρώπους με υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο. Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια αναφέρει τα εξής:

“Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Jose Carlos Granero και τον τεχνικό Διευθυντή κ. Enrique Hernandez Marti.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε μετά από συνάντηση των δύο αντρών με τον Πρόεδρο κ. Καρυπίδη και κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να αντιστραφεί το κλίμα για το καλό της ομάδας. Η Π.Α.Ε. Βέροια αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους κ. Jose Carlos Granero και Enrique Hernandez Marti για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες στην μετέπειτα πορεία τους.

Στον πάγκο της «Βασίλισσας» για την προσεχή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα καθίσει ο κ. Στέφανος Γαϊτάνος”.

 

Αποχαιρέτισε τους παίκτες ο Γκρανέρο

Χθες το βράδυ στα γραφεία της ΠΑΕ Βέροια συγκεντρώθηκαν οι παίκτες όπου ο Πρόεδρος της ομάδος κ. Θόδωρος Καρυπίδης και ο Στέφανος Γαϊτάνος όπου τους ενημέρωσαν για τις τελευταίες εξελίξεις και ζήτησαν απ’ αυτούς περισσότερη σοβαρότητα, αγωνιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Στη χθεσινή συγκέντρωση παραβρέθηκαν και οι ισπανοί πρώην πλέον τεχνικοί της ομάδος Κάρλος Γκρανέρο και Κίκε Ερνάντεθ όπου με την ευκαιρία αποχαιρέτισαν τους παίκτες.

 

Αρκετά προβλήματα για το αυριανό παιχνίδι 

Δύσκολο παιχνίδι είναι αυτό που δίνει αύριο Κυριακή η Βέροια αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Παναθηναϊκού , στο Δημοτικό Στάδιο στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής , με τους γηπεδούχους να θέλουν περισσότερο την νίκη που θα τους σφραγίζει ακόμη και την οριστική παραμονή στην κατηγορία.  Ο Στέφανος Γαιτάνος που από χθες έχει την ευθύνη της ομάδας δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ραούλ Μπράβο και Καλί (υποφέρει και από ίωση) ενώ αγώνας  δρόμου γίνεται για την αποθεραπεία των Καντιμοίρη, (ίωση) Βέρτζου( τετρακέφαλος ) και Καμπαγιέρο (γόνατο) με τους δύο πρώτους να έχουν περισσότερες ελπίδες να τεθούν στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού.  Όλα αυτά θα φανούν στην σημερινή προπόνηση που θα γίνει στις 5 μ.μ στο Ταγαροχώρι.  Μετά την προπόνηση ο κ. Γαιτάνος θα ανακοινώσει και την αποστολή που θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο της περιοχής. 

 

Ο Αρετόπουλος από τα Τρίκαλα 

Τον αυριανό δύσκολο αγώνα Βέροιας – Παναθηναϊκού θα διευθύνει ο κ. Αρετόπουλος από τον σύνδεσμο των Τρικάλων με βοηθούς τους κ.κΑκρίβο ( Αθηνών) και Σταθόπουλο (Ηλείας).

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές 

Σάββατο 21/3

15:00 ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα

Μαντάκης (Ημαθίας), Μπαλτάς (Αχαΐας), Γκάγκας (Λάρισας)

 

17:15 Παναιτωλικός-Λεβαδειακός

Γιάχος (Χίου), Τάτσης (Ηπείρου), Αναστόπουλος (Αρκαδίας)

 

19:30 Πανθρακικός-ΠΑΟΚ

Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Απτόσογλου (Αθηνών)

 

Κυριακή 22/3

15:00 Ξάνθη-Ατρόμητος

Σπάθας (Πειραιά), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Φαντόπουλος (Πειραιά)

 

17:15 Ολυμπιακός-Κέρκυρα

Κουκουλάκης (Ηρακλείου), Βλάσσης (Λασιθίου), Ποντίκης (Πρέβεζας)

 

17:15 Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης

Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Γεωργαράκος (Αθηνών), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

 

19:30 Βέροια-Παναθηναϊκός

Αρευόπουλος (Τρικάλων), Ακρίβος (Αθηνών), Σταθόπουλος (Ηλείας)

 

Δευτέρα 23/3

19:30 Πλατανιάς-Καλλονή

Μάνταλος, Καραβασίλης (Καβάλας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

 

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας

την Κυριακή κατά την τέλεση 

ου ποδοσφαιρικού αγώνα Π.Α.Ε.

ΒΕΡΟΙΑ - Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Α΄ Έχοντας υπόψη:

1.-Τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 52 του Ν. 2696/99 “περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.”

2.-Την υπ΄ αριθμ. 43503/15/507688 από 20-03-2015 αναφορά - πρόταση Τ.Τ. Βέροιας.

και Β΄ Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διεξαγωγή του εν θέματι ποδοσφαιρικού αγώνα την 22-03-2015,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Άρθρο 1ο

Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης στην οδό Ευριπίδου, από τη συμβολή της με την οδό Σταδίου έως τη συμβολή της με την οδό Αισχύλου, εκατέρωθεν της οδού, κατά τις ώρες 15:00΄ έως 23:00΄.

Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης στην οδό Σταδίου, από τη συμβολή της με την οδό Παυσανίου έως τη συμβολή της με την οδό Ζωναρά, εκατέρωθεν της οδού, κατά τις ώρες 15:00΄ έως 23:00΄.

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας στην οδό Σταδίου, από τη συμβολή της με την οδό Θεσσαλονίκης έως τη συμβολή της με την οδό Παυσανίου, κατά τις ώρες 15:00΄ έως 23:00΄

 

Άρθρο 2ο

- Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με ευθύνη και μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας, κατόπιν έγκαιρης αυτοψίας του χώρου.

-Οι παραβάτες της απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 458 Π.Κ. και τις διατάξεις των άρθρων 4, 5, 52, 103, 104 και 105 Ν.2696/99 (Α-57) «Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

 

Άρθρο 3ο

-Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει με την δημοσίευσή της, τα δε οριζόμενα από αυτή μέτρα, ισχύουν από την τοποθέτηση των σχετικών πινακίδων σήμανσης, εκτός εάν κατά το χρόνο ισχύος των παραπάνω μέτρων, η κυκλοφορία ρυθμίζεται με τροχονόμους.-

Ο προσ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Ηλίας ΜΠΟΛΟΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 

Τμήματα υποδομής 

Στην Ραχιά σήμερα Σάββατο  στις 11π.μ η ομάδα Κ-20 της Βέροιας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του ΠΑΟ , ενώ για το πρωτάθλημα των Κ-17 πάλι στην Ραχιά αύριο Κυριακή στις 2 μ.μ η Βέροια θα υποδεχθεί την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 10 ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ

ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 10 ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ...

Στην παραλία  του Ξυλοκάστρου  Κορινθίας διεξήχθη το...

Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών ΓΕ.Λ – ΕΠΑ.Λ η αθλήτρια του Πήγασου Ημαθίας Πασίδου Δέσποινα

Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών...

Μεγάλη επιτυχία για τον Ημαθιώτικο αθλητισμό αποτελεί...

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου  προετοιμάζεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου ...

Τη κ. Θεοδώρα (Νόρα) Δράκου πρωταθλήτρια κολύμβησης...

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις αποστολές για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος χάντμπολ (ΦΩΤΟΣ)

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις...

Με την παρουσία του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη...

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του...

Με πολύ καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με την...

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Στις 21 Αυγούστου 2022 στη Γερμανία, ο Λευτέρης...

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...