2η συνεχόμενη νίκη για τον ΑΟΚ επί του Βατανιακού με 79-64

2η συνεχόμενη νίκη για τον ΑΟΚ επί του Βατανιακού με 79-64

Έμειναν μόλις 2 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας και η ομάδα του ΑΟΚ βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με τον 4ο Αιγινιακό.

Το Σάββατο 21 Μαρτίου η ομάδα υποδέχθηκε την Α.Ε. Βατανιακού-Σάρισας Κατερίνης.Μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα στο 1ο δεκάλεπτο οι “λύκοι” αγρίεψαν στην συνέχεια και με όπλο την πιεστική άμυνα και την συνεχή επιθετική κινητικότητα κατάφεραν μια εύκολη, τελικά νίκη επί ενός αντιπάλου, με 79-64.

Η μορφή που πήρε το παιχνίδι στο β΄μέρος έδωσε την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία να χρησιμοποιήσει, για πρώτη φορά σε αγώνα της αντρικής ομάδας, 3 νεαρούς αθλητές που προέρχονται από την Ακαδημία του συλλόγου.Πρόκειται για τον 15χρονο Άγγελο Στεργιούλα ,τον Λευθέρη ΧηΛευτέρη-Μιχαλά (γενν.1999) και τον Γιώργο Καργατζή (γενν.1998).

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος η ομάδα εάν καταφέρει να κερδίσει τους 2 αγώνες που απομένουν υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να πλασαριστεί στην 4η θέση της βαθμολογίας και να συμμετάσχει στα play-offs του πρωταθλήματος για άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Τα δεκάλεπτα: 17-22, 38-33, 60-47, 79-64

Η σύνθεση της ομάδας ήταν:(Τούσας) Χρυσής 3(1), Καπνάς 7(1), Γιαννόπουλος 12, Γκανάς 9(1), Ουζούνης, Καργατζής,Παπαδόπουλος 3(1), Ιατρού 10, Ιωσηφίδης 35(5), Χατζής, Στεργιούλας, ΧηΛευτέρης.

 

Με “εσωτερική” μάχη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους τα 2 τμήματα μίνι του συλλόγου μας που συμμετέχουν στο τουρνουά μίνι αγοριών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Η ομάδα του Α.Ο.Κ.ΒΕΡΟΙΑΣ 1 με αθλητές γεννημένους το 2000 αντιμετώπισαν την ομάδα του Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ 2 με αθλητές γεννημένους το 2001 και 2002.

Όπως ήταν βιολογικά φυσικό οι “μεγάλοι” κέρδισαν τους “μικρούς” με 58-24,εν μέσω μιας γιορτινής ατμόσφαιρας, αποδίδοντας και οι 2 ομάδες όμορφο θέαμα. Τονίζουμε ότι σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους συλλόγους της περιοχής μας ο Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ είναι ο μόνος που κατεβάζει 2 οργανωμένα τμήματα σε αυτού του είδους τα τουρνουά- μαζί με τον Πιερικό/Αρχέλαο Κατερίνης- δείχνοντας την σημασία που πρέπει στην εκπαίδευση των παιδιών στο άθλημα.

Για την ιστορία σας γράφουμε τις συνθέσεις των τμημάτων μας

Α.Ο.Κ.ΒΕΡΟΙΑΣ 1:(Καπνάς) Ουσουλτζόγλου, Δάνης Π. 4, Γεωργαλής 3(1), Λάντζος 2, Σέρμπος 8, Τσέος 13, Θεοδωρίδης 2, Κασάπης, Τυφλίδης 8, Μπούχτσης 6, Ταλιώνας 6, Μπαρμπαρούσης 6.

Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ 2:(Μπογδαμπεϊδης) Δελιόπολος Π., Φραντζής Δ. 2, Καραθανάσης, Βοργιαζίδης 6, Γιάγκος 9, Δημάκας 1, Ιωαννίδης 2, Αβραμίδης 2, Βσιλειάδης, Ορφανίδης 2, Ασλανίδης, Γιάννος, Τσιρπανλής, Στογιαννόπουλος.

 

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ “ΛΥΚΑΙΝΕΣ”

Μετά από αρκετά χρόνια ο σύλλογος εμφανίζει ξανά στα πρωταθλήματα της ένωσης οργανωμένο τμήμα μίνι κοριτσιών με κορίτσια γεννημένα κυρίως το 2002 και 2003.

Στην πρώτη τους λοιπόν αγωνιστική υποχρέωση τα κορίτσια μας νίκησαν με εντυπωσιακό τρόπο την ομάδα του Κεραυνού Άσπρου στο γήπεδο των Καλυβίων Πέλλας με !!! 13-69 !!!

Το τμήμα που οργανώθηκε με κορίτσια από την ακαδημία του συλλόγου προπονείται εντατικά σαν τμήμα από το ξεκίνημα της περιόδου και δείχνει την σοβαρή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών.

Η σύνθεση των κοριτσιών του συλλόγου μας ήταν :(Τούσας Θωμάς), Λιλιοπούλου Άννα 3, ΧηΛευτέρη -Μιχαλά Αναστασία 4, Γεωργαλή Διαμαντούλα , Κάλλη Αμαλία 16, Δανδέλη Στέλλα 2, Παντελίδου Βιργινία, Θωμασιάδου Βασιλική 11(1), Νικοπούλου Έλενα 4, Κρεμλίδου Τατιάνα 8, Ναμίδου Σοφία 16, Κατσκαβέλη Χριστίνα 7, Παντελίδου Παναγιώτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κολυμβητική Ακαδημία “ΝΑΟΥΣΑ”:  Προετοιμασία τους ενόψει του θερινού πρωταθλήματος (ΦΩΤΟΣ)

Κολυμβητική Ακαδημία “ΝΑΟΥΣΑ”: Προετοιμασία τους...

Η Κολυμβητική Ακαδημία “ΝΑΟΥΣΑ” σε συνεργασία με τον...

Ρεκόρ εγγραφών στον «20ο Δρόμο Θυσίας»

Ρεκόρ εγγραφών στον «20ο Δρόμο Θυσίας»

Ρεκόρ εγγραφών στον αγώνα δρόμου «20ος Δρόμος Θυσίας»...

Με τρεις αθλητές το

Με τρεις αθλητές το "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας στο...

Στην Αλεξανδρούπολη θα διοργανωθεί και φέτος το...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας:  Δύο νίκες σε ισάξιους αγώνες στη διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων SUBMAT 2 only submission

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας: Δύο νίκες σε ισάξιους...

Με δυο νίκες σε ισάξιους αγώνες στέφθηκαν οι αθλητές...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το SUBMAT 2 της SUBROW FIGHT EVENTS και του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ υπό την αιγίδα της ΕΟΠΤ (Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών) την Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το SUBMAT 2 της SUBROW FIGHT EVENTS και...

Στη διοργάνωση πήραν μέρος 32 επίλεκτοι αθλητές απο 15...

Έκανε τον γύρο της Ελλάδας με ποδήλατο και επέστρεψε στην Πέλλα

Έκανε τον γύρο της Ελλάδας με ποδήλατο και επέστρεψε...

Επέστρεψε από τον 44ο γύρο της Ελλάδος ο 77χρονος...

Οι 10 πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο: Πέμπτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Οι 10 πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο: Πέμπτος ο...

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο, ...

ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 10 ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ

ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 10 ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ...

Στην παραλία  του Ξυλοκάστρου  Κορινθίας διεξήχθη το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...