Στέφανος Γαϊτάνος: Η Βέροια μπορεί να προγραμματίσει για τη νέα χρονιά

Στέφανος Γαϊτάνος: Η Βέροια μπορεί να προγραμματίσει για τη νέα χρονιά

Σαφώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την ευρεία νίκη που πέτυχε η ομάδα του ήταν ο τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ Στέφανος Γαϊτάνος μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στις δηλώσεις του ο «Στρατηγός» ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η επιτυχία αυτή κλείδωσε την παραμονή της «Βασίλισσας» για μία ακόμα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία και απόρησε πώς η ομάδα με αυτό το υλικό που διαθέτει, έφτασε να παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

«Αυτή η νίκη φέρνει και τη σωτηρία αν και ακόμα μαθηματικά δεν έχει τελειώσει κάτι. Ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία σε ένα δύσκολο χρονικά σημείο και απέναντι σε μια ομάδα του επιπέδου του Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα μας επιβεβαίωσε ότι απαρτίζεται από απόλυτα επαγγελματίες παίκτες και καλά παιδιά, οι οποίοι με αποδέχθηκαν στον απόλυτο βαθμό έστω και το λίγο αυτό χρονικό διάστημα που είμαι μαζί τους και πειθάρχησαν στις εντολές μου.

Αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τυχαία η παρουσία που είχε η ομάδα στον πρώτο γύρο. Αυτό το ματς δεν θα έπρεπε να ήταν ματς επιβίωσης. Οι ιθύνοντες της ομάδας, εφόσον υπάρχει αυτή η εμπειρία, θα πρέπει να δουν στην συνέχεια τα πράγματα με προσοχή. Ας είναι αυτή η αρχή μιας νέας μεγάλης πορείας για Βασίλισσα.

Για μένα ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την κατάσταση αλλά πήρα το ρίσκο γιατί αισθάνομαι πάντα ότι κάτι χρωστάω σ’ αυτό το χώμα που γεννήθηκα ποδοσφαιρικά.

Εύχομαι να βγουν κι άλλοι σπουδαίοι παίκτες, να γεννηθούν κι άλλες επιτυχίες ώστε σε αντίθεση με τα μηνύματα των καιρών, η ομάδα μας να είναι για πολλά χρόνια στην Σούπερ Λίγκα και να κοσμεί με την παρουσία της το πρωτάθλημα. Η φετινή χρονιά ευελπιστώ ότι θα είναι η απαρχή μιας νέας μεγάλης πορείας».

Για το αν έδωσε το στίγμα του στην ομάδα: «Το πρώτο πράγμα που είπα ότι ήρθα ήταν ότι θέλω να δω παίκτες πρωταγωνιστές, που θα σηκώσουν το μεγάλο βάρος. Χωρίς αυτούς δεν μπορούσα να πάρω τόσο μεγάλες αποφάσεις. Σήμερα παίξαμε με σκοπό να εξουδετερώσουμε τα ατού του αντιπάλου και να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Ξέραμε ότι ο Αστέρας έχει παίκτες με χαμηλό κέντρο βάρους. Έχουμε πολύ καλό υλικό και απορώ ακόμα κι εγώ πώς φτάσαμε να κινδυνεύουμε».

Για την απουσία του Ραουλ Μπράβο: «Από τις πρώτες μέρες που ήρθα στην ομάδα χρησιμοποιούσα τον Νέτο στα αριστερά και στις προπονήσεις, γιατί υπήρχε κενό στην θέση αυτή. Ο Ραούλ έλλειπε από τα δύο τελευταία ματς και από κάποιες προπονήσεις οπότε δεν ήταν έτοιμος 100% να αγωνιστεί. Παρότι δεν ήταν στην αποστολή το παιδί προς τιμήν του ήρθε πριν το ματς και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία».

Για την συνέχεια: «Όλες τις διαδικασίες τις κινεί ο πρόεδρος. Τον αρέσει να αιφνιδιάζει και εμένα μ’ αρέσει ο καλός προγραμματισμός. Οπότε πρέπει να συμπράξουμε. Για τους ανθρώπους της ομάδας η φετινή χρονιά θα πρέπει να είναι μια χρονιά παραδειγματισμού, γιατί το να σωθείς από μόνο του δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...