Εκπληκτική εμφάνιση και 4-0 τον Αστέρα η Βέροια! -  Δηλώσεις Στ. Γαϊτάνου

Εκπληκτική εμφάνιση και 4-0 τον Αστέρα η Βέροια! - Δηλώσεις Στ. Γαϊτάνου

Μετά από μία εκπληκτική εμφάνιση η Βέροια συνέτριψε με 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης και σφράγισε την παραμονή της στην κατηγορία. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με τη Βέροια να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να φθάνει δίκαια στη σπουδαία αυτή νίκη. Όλοι οι παίκτες που αγωνίσθηκαν... αιφνιδίασαν με την υψηλή τους απόδοση και στο τέλος δίκαια πήραν το χειροκρότημα του κόσμου. Με τον Στέφανο Γαϊτάνο και πάλι στον πάγκο οι  παίκτες δεν άφησαν περιθώρια στους φιλοξενούμενους που γνώρισαν την πιο βαριά ήττα στο Ελληνικό πρωτάθλημα! Το μυστικό της επιτυχίας σύμφωνα με τον κ. Γαϊτάνο είναι ότι στα αποδυτήρια υπάρχουν πολύ καλά παιδιά και ανέφερε το παράδειγμα του Ραούλ Μπράβο ο οποίος παρότι αποκλείσθηκε από τον αγώνα ευχήθηκε στην αρχή του αγώνα καλή επιτυχία στον ίδιο και στους συμπαίκτες του και στο τέλος ήρθε και έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη.

 

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Μοχάμεντ Μπεν που πέτυχε δύο γκολ στο 32’ (πέναλτι) και στο 65’ ενώ έδωσε την ασίστ στο Καμπαγιέρο για το 3-0. Να θυμίσουμε ότι το σκορ άνοιξε στο 12’ λεπτό ο Ντουμίτρου, που και αυτός όπως και οι άλλοι παίκτες είχαν φανταστική απόδοση. Ιδιαίτερη αναφορά πάντως θα πρέπει να γίνει και τον αρχηγό της ομάδας τον Αλέξη Βεργώνη που πάλευε σαν 18χρονος!

 

Σενθέσεις:

Βέροια (Στέφανος Γαϊτάνος): Καντιμοίρης, Μαραγκός, Καλί, Βέρτζος, Νέτο, Βεργώνης, Μπαλάφας (83’ Μπατιόν), Ντουμίτρου (79’ Κάμπορα), Γεωργιάδης (46’ Πέρεζ), Καλτσάς, Μπεν.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Πάρα (58’ Μπαντιμπανγκά), Ρόλε (75’ Τσοκάνης), Ιγκλέσιας, Μουνάφο (34’ Κοσίτσκι), Γιαννιώτας, Μάσα.

 

Στέφανος Γαϊτάνος: Η Βέροια μπορεί

να προγραμματίσει για τη νέα χρονιά

Σαφώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την ευρεία νίκη που πέτυχε η ομάδα του ήταν ο τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ Στέφανος Γαϊτάνος μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στις δηλώσεις του ο «Στρατηγός» ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η επιτυχία αυτή κλείδωσε την παραμονή της «Βασίλισσας» για μία ακόμα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία και απόρησε πώς η ομάδα με αυτό το υλικό που διαθέτει, έφτασε να παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία.

 

Αναλυτικά:

«Αυτή η νίκη φέρνει και τη σωτηρία αν και ακόμα μαθηματικά δεν έχει τελειώσει κάτι. Ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία σε ένα δύσκολο χρονικά σημείο και απέναντι σε μια ομάδα του επιπέδου του Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα μας επιβεβαίωσε ότι απαρτίζεται από απόλυτα επαγγελματίες παίκτες και καλά παιδιά, οι οποίοι με αποδέχθηκαν στον απόλυτο βαθμό έστω και το λίγο αυτό χρονικό διάστημα που είμαι μαζί τους και πειθάρχησαν στις εντολές μου.

Αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τυχαία η παρουσία που είχε η ομάδα στον πρώτο γύρο. Αυτό το ματς δεν θα έπρεπε να ήταν ματς επιβίωσης. Οι ιθύνοντες της ομάδας, εφόσον υπάρχει αυτή η εμπειρία, θα πρέπει να δουν στην συνέχεια τα πράγματα με προσοχή. Ας είναι αυτή η αρχή μιας νέας μεγάλης πορείας για Βασίλισσα.

Για μένα ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την κατάσταση αλλά πήρα το ρίσκο γιατί αισθάνομαι πάντα ότι κάτι χρωστάω σ’ αυτό το χώμα που γεννήθηκα ποδοσφαιρικά.

Εύχομαι να βγουν κι άλλοι σπουδαίοι παίκτες, να γεννηθούν κι άλλες επιτυχίες ώστε σε αντίθεση με τα μηνύματα των καιρών, η ομάδα μας να είναι για πολλά χρόνια στην Σούπερ Λίγκα και να κοσμεί με την παρουσία της το πρωτάθλημα. Η φετινή χρονιά ευελπιστώ ότι θα είναι η απαρχή μιας νέας μεγάλης πορείας».

Για το αν έδωσε το στίγμα του στην ομάδα: «Το πρώτο πράγμα που είπα ότι ήρθα ήταν ότι θέλω να δω παίκτες πρωταγωνιστές, που θα σηκώσουν το μεγάλο βάρος. Χωρίς αυτούς δεν μπορούσα να πάρω τόσο μεγάλες αποφάσεις. Σήμερα παίξαμε με σκοπό να εξουδετερώσουμε τα ατού του αντιπάλου και να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Ξέραμε ότι ο Αστέρας έχει παίκτες με χαμηλό κέντρο βάρους. Έχουμε πολύ καλό υλικό και απορώ ακόμα κι εγώ πώς φτάσαμε να κινδυνεύουμε».

Για την απουσία του Ραουλ Μπράβο: «Από τις πρώτες μέρες που ήρθα στην ομάδα χρησιμοποιούσα τον Νέτο στα αριστερά και στις προπονήσεις, γιατί υπήρχε κενό στην θέση αυτή. Ο Ραούλ έλλειπε από τα δύο τελευταία ματς και από κάποιες προπονήσεις οπότε δεν ήταν έτοιμος 100% να αγωνιστεί. Παρότι δεν ήταν στην αποστολή το παιδί προς τιμήν του ήρθε πριν το ματς και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία».

Για την συνέχεια: «Όλες τις διαδικασίες τις κινεί ο πρόεδρος. Τον αρέσει να αιφνιδιάζει και εμένα μ’ αρέσει ο καλός προγραμματισμός. Οπότε πρέπει να συμπράξουμε. Για τους ανθρώπους της ομάδας η φετινή χρονιά θα πρέπει να είναι μια χρονιά παραδειγματισμού, γιατί το να σωθείς από μόνο του δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία».

 

O Μπεν με τη φανέλα συμπαρίσταται

στον Σέντρικ για τον θάνατο της μητέρας του

Στον συμπαίκτη τους Σέντρικ Μάντζεκ αφιέρωσαν οι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας του βορρά» τη μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης. Ο Καμερουνέζος μέσος έχασε πριν από λίγες μέρες τη μητέρα του και πήρε άδεια για να ταξιδέψει στην πατρίδα του ώστε να παραστεί στην κηδεία της.

Οι συμπαίκτες του δεν τον ξέχασαν και σε ένα από τα γκολ που πέτυχαν πήγαν στον πάγκο και πήραν μια φανέλα που έγραφε «RIP Mama Cedric».

 

Νικολάο Ντουμίτρου: Πέτυχα το πιο σπουδαίο γκολ με τη Βέροια και το αφιερώνω στον Σέντρικ

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της «Βασίλισσας» στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, Νικολάο Ντουμίτρου, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ότι ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα του.

 

Αναλυτικά:

«Πήραμε μια σημαντική νίκη και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, μένουν άλλα τρία παιχνίδια και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να οριστικοποιήσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας».

Για το πώς έφτασε η ομάδα στο σημείο να παλεύει για την σωτηρία της: «Η ομάδα εξ αρχής έδειχνε ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι υψηλότερο. Μέχρι τον Δεκέμβριο δείχναμε ότι θα παλέψουμε για μια θέση στα πλέι οφ, όμως ξαφνικά τα πράγματα άλλαξαν πολύ για εμάς. Ήταν ένα δυνατό χτύπημα αλλά παρόλα αυτά μείναμε ενωμένοι, δείξαμε χαρακτήρα σαν ομάδα και καταφέραμε να υλοποιήσουμε έναν στόχο που από την αρχή δεν φαινόταν ότι θα τον κυνηγήσουμε».

Για το γκολ που σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος που πέτυχα ένα ακόμη γκολ και πιστεύω ότι ίσως ήταν το πιο σημαντικό που πέτυχα μέχρι τώρα στη ΒΕΡΟΙΑ. Είχε μεγάλη σημασία τόσο για την ομάδα όσο και για μένα το συγκεκριμένο τέρμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Γαϊτάνο που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία, καθώς τον τελευταίο καιρό δεν ήμουν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Για το πού θέλει να το αφιερώσει: «Θα ήθελα να το αφιερώσω, όπως κάναμε και μέσα στο γήπεδο, στον συμπαίκτη μου Σέντρικ που έχασε πριν λίγες μέρες την μητέρα του και τώρα βρίσκεται στο Καμερούν κοντά στους δικούς του ανθρώπους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...