Θρίαμβος του ΑΟΡΓ στο Salonika Open! Πέντε μετάλλια και κύπελλα στις έξι ομαδικές συμμετοχές του

Θρίαμβος του ΑΟΡΓ στο Salonika Open! Πέντε μετάλλια και κύπελλα στις έξι ομαδικές συμμετοχές του

Άγγιξαν το απόλυτο οι χορευτικές ομάδες του Α.Ο.Ρ.Γ. Βέροιας στον μεγαλύτερο διαγωνισμό χορού των Βαλκανίων, στον οποίο διαγωνίστηκαν περίπου 3.000 χορευτές σε όλα τα είδη χορού, το Σαββατοκύριακο 25-26 Απριλίου, στο ΠΑΟΚ SPORTSARENA.

 

Ο Α.Ο.Ρ.Γ. είχε έξι ομαδικές συμμετοχές και κατέκτησε πέντε μετάλλια- κύπελλα. Συγκεκριμένα μια πρώτη θέση , δύο δεύτερες και δύο τρίτες. Είχε ακόμη μια τρίτη θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο hip-hopjuvenilesolo με τη Χαμαλή Βασιλική.

Μάλιστα αυτό το κατόρθωσε ενώ δύο ομάδες του έπαιρναν μέρος για πρώτη φορά στη μεγάλη αυτή διοργάνωση και οι άλλες δύο για δεύτερη φορά, αλλά με πολλά καινούρια μέλη.

Η δασκάλα χορού όλων των χορευτικών ομάδων του Α.Ο.Ρ.Γ ΒΕΡΟΙΑΣ Κυριακή Χωματά έκανε εξαιρετική δουλειά και όσον αφορά την προπονητική προετοιμασία των αθλητριών της, αλλά και την σύνθεση και εκτέλεση των χορευτικών προγραμμάτων. Η κούραση πολύ μεγάλη , αλλά μεγαλύτερη η δικαίωση.  Πέντε φορές ανέβηκε στο βάθρο των νικητών μαζί με τις χορεύτριες της και ξεχάστηκαν όλα. Η αναγνώριση της προσπάθειας της από όλους τους γονείς και τα παιδιά και η χαρά και η ικανοποίηση από όλους τους συντελεστές των επιτυχιών ήταν καταφανέστατη.

 

Οι ομαδικές επιτυχίες πιο συγκεκριμένα ήταν:

Το χρυσό μετάλλιο και το μεγάλο κύπελλο, ανάμεσα σε 11 ομάδες, στην κατηγορία μοντέρνο juvenile των 16 μικρών και πρωτοεμφανιζόμενων  χορευτριών του συλλόγου, τις «ΜΙΝΙΟΝS». Oι χορεύτριες της ομάδας αυτής είναι: Σιδηροπούλου Νικολέτα, Ατματζίδου Νεφέλη, Χότζα Παυλίνα, Στοϊκου Φωτεινή, Βέργου Σοφία, Μουστακοπούλου Χρυσή, Μούσκα Δέσποινα, Φωτειάδου Μαρία, Κασάπη Μαρίνα, Ηλιάδου Σοφία, Γκιορτζή Ραφαηλία, Δακοπούλου Φωτεινή, Σάρκα Κλαούντια, Κακούλη Στεφανία, Κοντογουλίδου Αναστασία ,Ανθούλα Χρυσούλα.

Την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία  απ’ τις επίσης πρωτοεμφανιζόμενες χορεύτριες  «Happyfeet” του Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ τμήμα ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. Χορεύτριες της ομάδας αυτής αποτελούν οι: Βέργου Σοφία, Χριστοδουλοπούλου Βασιλική, Πλατιώτη Βασιλική, Γκαβαρδίνα Άννα, Ματράκα Μαρία, Μπόκαρη Κωνσταντίνα, Λιάμη Ζωή, Μπούκα Μαρκέλα, Ζαφειροπούλου Αθανασία, Τσουρβαλούδη Δήμητρα, Κοτζαμπασοπούλου Μαρία.

Μεγάλη περηφάνια έδωσαν οι δύο καινούριες ομάδες του συλλόγου μας ,καθώς αποτελεί γεγονός η κατάκτηση δύο θέσεων στο βάθρο στην ίδια κατηγορία απ ΄ τον ίδιο σύλλογο και την ίδια προπονήτρια.

Οι γνωστές σε όλους μας “Unique” ,που χάρισαν πέρσι στην πόλη μας το πρώτο χρυσό, ομαδικό μετάλλιο στην κατηγορία μοντέρνο junior, πιο έμπειρες  φέτος εκτέλεσαν άρτια μια αρκετά δύσκολη χορογραφία η οποία τις έδωσε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο ανάμεσα σε 12 ομάδες. Μεγάλη επιτυχία όμως θεωρείται η δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στο hip-hopjunior ανάμεσα σε 18 ομάδες, αφήνοντας πίσω αρκετά πιο έμπειρες και μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες. Οι χορεύτριες της ομάδας είναι: Χωματά Ελισάβετ, Γεωργιάδου Μαρία, Τσιότρα Μαρία, Ανθούλα Μαρία, Κατσάνου Νικολέτα, Μαρκαναστασάκη Φανή, Τζουβάρα Κατερίνα, Πάνου Στέλλα, Χαμαλή Βασιλική.

 

Τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία μοντέρνο youth ανάμεσα σε 4 ομάδες απ ‘τις μεγάλες μας “UNIQUE”, μια ομάδα που αποτελείται ως επί των πλείστον  από πρωτοεμφανιζόμενες χορεύτριες. Οι χορεύτριες της ομάδας είναι: Μπρανιώτη Ηλιάνα, Λιολιοπούλου Ελένη, Νίκου Χριστίνα, Ελεμένογλου Μαρία, Κουκουτέγου Μαρία, Κουκουτέγου Έλλη, Μελιοπούλου Ολυμπία, Μελιοπούλου Χριστίνα, Φουρκιώτη Θάλεια, Χαλκοπούλου Άννα, Σιδηροπούλου Φωτεινή.

Την Τρίτη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο hip-hopjuvenilesolo απ ΄ την μικρή σε ηλικία αλλά πολύ μεγάλη μας χορεύτρια Χαμαλή Βασιλική.

 

Δήλωση της προπονήτριας Κική Χωματά « Θέλω να συγχαρώ όλες τις χορεύτριες μου για την αγωνιστική τους συμπεριφορά τόσο για τον αγώνα τους όσο και κατά τη διάρκεια της προπονητικής περιόδου που έδειξαν ζήλο, πειθαρχεία, πάθος και θέληση όχι μόνο να νικήσουν αλλά να δουλέψουν σκληρά για να νικήσουν. Νιώθω περήφανη για την επιτυχία όλων των ομάδων για τις θέσεις που κατέκτησαν αλλά κυρίως για την επιτυχία του να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπάνε με ακόμη περισσότερη όρεξη. Επόμενος στόχος η μεγάλη διοργάνωση του hip-hop το “Bounce” που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου και το “Kavalaopen”  στις 28 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών ΓΕ.Λ – ΕΠΑ.Λ η αθλήτρια του Πήγασου Ημαθίας Πασίδου Δέσποινα

Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών...

Μεγάλη επιτυχία για τον Ημαθιώτικο αθλητισμό αποτελεί...

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου  προετοιμάζεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου ...

Τη κ. Θεοδώρα (Νόρα) Δράκου πρωταθλήτρια κολύμβησης...

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις αποστολές για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος χάντμπολ (ΦΩΤΟΣ)

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις...

Με την παρουσία του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη...

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του...

Με πολύ καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με την...

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Στις 21 Αυγούστου 2022 στη Γερμανία, ο Λευτέρης...

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...