ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ Εκπαίδευση εκπαιδευτών διαδικτυακών σεμιναρίων

ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ Εκπαίδευση εκπαιδευτών διαδικτυακών σεμιναρίων

Από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος της Αστυνομικής Ακαδημίας (Kέντρο Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας), ανακοινώνεται, ότι την Τρίτη 5 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Πανόραμα Βέροιας, ξεκίνησε το Σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Ακαδημίας (European Police College - CEPOL) με θέμα: «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Διαδικτυακών Σεμιναρίων». Η δραστηριότητα του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα από 05-05-2015 έως 08-05-2015, με τη συμμετοχή είκοσι πέντε (25) Ανώτερων Αξιωματικών – Στελεχών των Αστυνομιών και εμπειρογνωμόνων, από Κράτη - Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, (Αυστρία, Γαλλία, Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Ιρλανδία, Κροατία, Λιθουανία, Λετονία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σουηδία, Τουρκία, και Τσεχία) και του Οργανισμού Frontex.

Γενικός εκπαιδευτικός σκοπός του σεμιναρίου είναι, να είναι σε θέση να σχεδιάζουν, υλοποιούν και να διοργανώνουν διαδικτυακά σεμινάρια με τη βοήθεια εμπειρογνωμόνων παρουσιαστών, για την εκπαίδευση αστυνομικών των Κρατών Μελών της Ε.Ε..

  Με την ολοκλήρωση παρακολούθησης και τη συμμετοχή του εκπαιδευομένου στις διδακτικές ενότητες του σεμιναρίου, αυτός θα είναι σε θέση να:

1.Αναγνωρίσει θεματικές ενότητες κατάλληλες να αναπτυχθούν με τη χρήση διαδικτυακών σεμιναρίων

2.Οργανώσει ένα διαδικτυακό σεμινάριο, χρησιμοποιώντας  τις υπηρεσίες και τα εκαπιδευτικά εργαλεία της CEPOL

3.Προωθήσει το διαδικτυακό σεμινάριο στο δίκτυο της CEPOL καθώς και σε άλλες πλατφόρμες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης

4.Εισαγάγει μεθόδους διασφάλισης της ενεργούς συμμετοχής των εκπαιδευομένων

5.Καθοδηγήσει τους εκπαιδευτές αναφορικά με την προετοιμασία και την παρουσίαση της συνεισφοράς τους

6.Υλοποιήσει διαδικτυακά σεμινάριά και να καθοδηγεί τις δραστηριότητες εκπαιδευτών και εκπαιδευομένων

7.Αξιολογήσει την ικανοποίηση των συμμετεχόντων (1ο επίπεδο αξιολόγησης Kirkpatrick)

8. Συγκεντρώσει και αναλύσει τα δεδομένα του διαδικτυακού σεμιναρίου και να αναφέρει τα αποτελέσματα αυτού.

Την έναρξη πραγματοποίησε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος κ. Δημήτριος Σοφιός ως εκπρόσωπος της Ηγεσίας του Σώματος, συνεπικουρούμενος από το Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Διονύσιο Κούγκα και τον Υπεύθυνο Διοργάνωσης του Σεμιναρίου και Αναπληρωτή Τμηματάρχη Εθνικού Τμήματος της CEPOL, Υπαστυνόμο Α΄ κ. Γεώργιο Χασάπη.

   Στην έναρξη των εργασιών παραβρέθηκε o Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βέροιας κ. Βασίλειος Λυκοστράτης ως εκπρόσωπος του Δημάρχου του Δήμου Βέροιας κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος κ. Νικόλαος Μπαντουβάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Τουλίκας, ο Αντεισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης - Εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς Θεσσαλονίκης κ. Αργύριος Δημόπουλος, καθώς και ο Συντονιστής Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Νομού Ημαθίας κ. Δημήτριος Χαμπίδης ως εκπρόσωπος των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Νομού Ημαθίας κ.κ. Φρόσω Καρασαρλίδου, Κώστα Λαπαβίτσα και Γεώργιο Ουρσουζίδη,.   

Οι ανωτέρω απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς κατά τους οποίους καλωσόρισαν του συμμετέχοντες στην Χώρα μας και τους ευχήθηκαν, να έχουν μία ευχάριστη παραμονή στην πόλη της Βέροιας, μία ενδιαφέρουσα, γόνιμη και επιτυχημένη πορεία στο Σεμινάριο, ώστε αυτό να φέρει τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα και να στεφτεί από απόλυτη επιτυχία, καθώς και καλή επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και κυρίως υγεία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης – Υπόδησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης –...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι το Τμήμα Ένδυσης...

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  στον Δήμαρχο Νάουσας

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ στον Δήμαρχο...

 Μια πολύ ωραία επίσκεψη δέχθηκε το πρωί της...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ...

Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος Φιλόλογος Πλησιάζει...

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το 2024

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το...

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας, γνωστοποιεί στα μέλι του...

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,   Νίκος Παππάς, τη  Μ. Δευτέρα στην Βέροια

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος...

Εκδήλωση με τον διεθνή μπασκετμπολίστα και υποψήφιο...

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Του ιερέως Παναγιώτου Σ. ΧαλκιάΜία γενική θεώρηση της...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ 8ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ 8ο...

 Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 η λογοτεχνική συντροφιά του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...