Το ΤΕΕ, τα κουνούπια, οι κλητήρες, τα Γιοτζαλίκια, τα ψηφίσματα και ο Μιχαηλίδης

Το ΤΕΕ, τα κουνούπια, οι κλητήρες, τα Γιοτζαλίκια, τα ψηφίσματα και ο Μιχαηλίδης

Παραλειπόμενα από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας της περασμένης Τετάρτης.

Διαφωνία Νίκου Μπέκη για την εγκατάσταση του ΤΕΕ ειδικής αγωγής στον χώρο της πρώην ΕΠΑΣ, αλλά και λόγω της επιλογής χωρίς να ερωτηθεί κανείς.

 

«Το ΚΕΔΔΥ είναι θετικότατο για τον χώρο, όπως και η δευτεροβάθμια. Τον Σεπτέμβριο θα φανεί ποιος έχει δίκιο», απάντησε μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σοφιανίδης.

 ***

«Οι κλητήρες του δήμου Γιάννης και Μιχάλης είναι αστέρια. Εξυπηρετικοί προς εμάς και τους δημότες, είναι το άλφα και το ωμέγα του δήμου», σχολίασε ο κ. Καγκελίδης.

 ***

«Η αδράνεια της πολιτείας στο θέμα των κουνουπιών σπάει κόκαλα, την ώρα που ενδημεί στην περιοχή μας νόσημα», τόνισε ο κ. Κούτρας, σημειώνοντας ότι το πρόγραμμα θα αρχίσει τον Ιούνιο.

«Η καθυστέρηση του έργου υπάρχει λόγω καθυστέρησης της υπογραφής σύμβασης. Ευτυχώς όμως το πρόγραμμα είναι διετές, και του χρόνου δεν θα έχουμε πρόβλημα», απάντησε ο κ. Κορωνάς.

 ***

Απαντήσεις σε διάφορα σχόλια για το σχολείο στα Γιοτζαλίκια έδωσε ο κ. Βοργιαζίδης. «Κτίζουμε ένα υπερσύγχρονο σχολείο. Λύνουμε προβλήματα. Προς τι η μιζέρια για την αυλή και το γυμναστήριο;»

 ***

Ένσταση από τον κ. Κάκαρη για τη διαδικασία:

«Πάλι για ψηφίσματα μιλάμε παρουσία τόσων ανθρώπων από τη Σφηκιά μετά από 2,5 ώρες συνεδρίασης; Τα λύσαμε όλα τα προβλήματα της Βέροιας και τώρα χαράσσουμε εθνική στρατηγική στο θέμα των Αρμενίων», σχολίασε ο κ Κάκαρης.

 ***

Στο πρόγραμμα υπογειοποίησης των κάδων στη Νάουσα αναφέρθηκε ο κ. Πατσίκας, ρωτώντας αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στον δήμο Βέροιας.

«Από το 2013 υποβλήθηκε το πλήρες πρόγραμμα της Βέροιας μέσω ΕΣΠΑ», απάντησε ο αντιδήμαρχος κ. Παπαδόπουλος.

 ***

 

Στην αίθουσα βρέθηκε κάποια στιγμή ο τέως δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μιχαηλίδης και συνομίλησε με αρκετά μέλη της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η

Η "μαύρη τρύπα" του Σαββατοκύριακου

Οι μελοθάνατοι σε χαιρετούν...Δεν θα πεθάνουμε ποτέ,...

Γιορτάζει σήμερα  το Ελληνικό Εμπόριο

Γιορτάζει σήμερα το Ελληνικό Εμπόριο

Την Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου τιμάει σήμερα 22...

«Μπλε τρακτέρ»  προς τιμή  των αμπελουργών

«Μπλε τρακτέρ» προς τιμή των αμπελουργών

Με μία πρωτότυπη ετικέτα κυκλοφόρησε το νέο κόκκινο...

Σπίτια και αρχοντικα, που έγιναν ερείπια

Σπίτια και αρχοντικα, που έγιναν ερείπια

Δημοσιεύουμε την επίκαιρη επιστολή αναγνώστη, την...

Η

Η "μαύρη τρύπα" της Παρασκευής 21/9

ΥπουργόςΕσωτερικών:Υπό εποπτεία οι ΟΤΑ για την τήρηση...

Ανεβαίνει  το ακτινίδιο!

Ανεβαίνει το ακτινίδιο!

 Μπορεί να μην του φαίνεται σε σχέση με άλλα φρούτα,...

Αρχίζει το βαμβάκι

Αρχίζει το βαμβάκι

Ξεκινάει η  περίοδος συγκομιδής της νέας...

Μαύρα και φαρμακερά  τα κουνούπια  αυτές τις μέρες…

Μαύρα και φαρμακερά τα κουνούπια αυτές τις μέρες…

Υποτίθεται ότι μέσα στο κατακαλόκαιρο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες και συνδρομητές μας ότι η εφημερίδα ΛΑΟΣ δεν θα εκδοθεί από την Τρίτη 14 μέχρι και το Σαββατοκύριακο 18-19 Αυγούστου λόγω διακοπών.Τα γραφεία μας θα ανοίξουν την επόμενη Δευτέρα 20...

Σας ενημερώνουμε πως τα γραφεία της εφημερίδας «ΛΑΟΣ» θα παραμείνουν κλειστά για το διάστημα 13-17 Αυγούστου, οπότε φροντίστε για την έγκαιρη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου σας μέχρι και την Παρασκευή 10...

Η παρουσία των μελών του Επιμελητηρίου Ημαθίας ήταν χαρακτηριστική και πολυμελής σε δύο εκδηλώσεις, όπως διαπιστώσαμε, αυτή του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας και στα εγκαίνια του ανακαινισμένου φουαγιέ της...

Ήταν Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 1965, η ημέρα που κυκλοφόρησε το με αριθμό 1 φύλλο του εβδομαδιαίου τότε ΛΑΟΥ. Ο  αείμνηστος  Ζήσης  Πατσίκας με τα παιδιά του  μετά την πενταετή έκδοση της εφημερίδας «Αλεξάνδρεια»,...