Με απόλυτη επιτυχία η συμμετοχή του Πήγασου Ημαθίας στη σημαντικότερη διοργάνωση κολυμβητικών αγώνων στα Βαλκάνια

Με απόλυτη επιτυχία η συμμετοχή του Πήγασου Ημαθίας στη σημαντικότερη διοργάνωση κολυμβητικών αγώνων στα Βαλκάνια

Σε μια πραγματική γιορτή για την κολύμβηση και το μέλλον του Ελληνικού αθλητισμού, εξελίχθηκαν οι διεθνείς αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών “ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2015”. 1360 αθλητές από 52 σωματεία, από όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, συναντήθηκαν για ακόμη μια χρονιά στην σημαντικότερη διοργάνωση προαγωνιστικών κατηγοριών στα Βαλκάνια, που πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10 Μαΐου 2015 στο Εθνικό κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης. Είναι πραγματικά ελπιδοφόρο, πως παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός αθλητισμός σε υποδομές, οι φορείς του, τολμούν και διοργανώνουν αγώνες υψηλού κύρους, που τους τιμούν με την παρουσία τους και αρκετοί αθλητές από το εξωτερικό. Η προσπάθεια αυτή σε συνδυασμό με τις επιδόσεις των νεαρών αθλητών και αθλητριών, μας δίνει κουράγιο και το δικαίωμα να ελπίζουμε πως τα επόμενα χρόνια θα συνεχίσουμε να είμαστε περήφανοι για την πρόοδο και τα επιτεύγματα των Ελλήνων αθλητών.

 

Στον αγωνιστικό τομέα η προαγωνιστική ομάδα του Πήγασου Ημαθίας παρά τα μικροπροβλήματα ασθενειών, παρουσιάστηκε με 23 αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν, 2 κύπελλα, 5 χρυσά, 6 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια, πλασαρίστηκαν σε 24 οκτάδες και κατέρριψαν 21 ατομικά ρεκόρ.  Αξίζει να σημειωθεί πως αθλητής του Πήγασου Ημαθίας πραγματοποίησε την νέα καλύτερη πανελλήνια επίδοση όλων των εποχών στα 100 μέτρα ύπτιο! Λίγο πριν κλείσει η φετινή σεζόν, στην σημαντικότερη διοργάνωση της χρονιάς, τα αποτελέσματα αποδεικνύουν πως η κολύμβηση στην Ημαθία αναπτύσσεται γοργά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συμβάλλουν σε αυτό.

Μετά το τέλος των αγώνων η αρχηγός της αποστολής Μόρφω Σούμπουρου δήλωσε: “Ήταν μια πετυχημένη διοργάνωση. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα το σύλλογό μας για την άψογη οργάνωση της ομάδας μας. Τους προπονητές μας για την άριστη συμπεριφορά προς τους αθλητές μας, την σκληρή δουλειά που κάνουν και όσα προσφέρουν στους μικρούς αθλητές. Πολλά ΜΠΡΑΒΟ στους αθλητές μας – παιδιά μας – που για άλλη μια φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κέρδισαν πολλές εμπειρίες, δείχνοντας την μεγάλη θέληση και αγάπη για το άθλημά τους.”

Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες:

12 ετών  Μπρούσα Βιβιάννα, Τσανακτσίδου Βασιλική, Αντωνιάδης Θεόδωρος, Πασίδης Απόστολος, Πράγιας Αναστάσιος-Θεόδωρος.

11 ετών Μπόγκοτς Ελένη-Μιχαέλα, Τριγώνη Χριστίνα, Αντωνιάδης Βασίλης, Αποστολίδης Γιώργος, Ζέζιος Γιώργος, Τσανακτσίδης Άγγελος.

10 ετών Παπαδοπούλου Σταυρούλα-Μαρία, Θυμιόπουλος Κωνσταντίνος, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Φίλιππος-Τηλέμαχος, Μπρούσας Αλέξανδρος, Πασίδης Χαράλαμπος, Τσεναλίδης Γιώργος.

9 ετών Αντωνιάδου Ελένη, Κωνσταντινίδου Βαλεντίνη, Μπαϊρακτάρη Στέλλα, Οικονομίδης Νικόλαος και Παναγιωτίδης Γιώργος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου  προετοιμάζεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου ...

Τη κ. Θεοδώρα (Νόρα) Δράκου πρωταθλήτρια κολύμβησης...

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις αποστολές για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος χάντμπολ (ΦΩΤΟΣ)

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις...

Με την παρουσία του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη...

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του...

Με πολύ καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με την...

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Στις 21 Αυγούστου 2022 στη Γερμανία, ο Λευτέρης...

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...