Το ρεπορτάζ της ΄Νοσταλγίας΄

Το ρεπορτάζ της ΄Νοσταλγίας΄

Τετάρτη 20 Μαΐου και τα καλάθια μάτωσαν στο κλειστό γήπεδο του Μακροχωρίου με τρεις αγώνες του τουρνουά ! Σαν πρώτο πιάτο είχαμε ντέρμπι νεοφώτιστων στο τουρνουά όπου είχαμε νικητή με… ζωώδη ένστικτα ... Πάνθηρες 51 - Ambe Lale 30. Εκτός από το να πιάνει στον ύπνο τους κακοποιούς πιάνει στον ύπνο και τις αντίπαλες άμυνες, Βασίλης  Τζιούρτζιας λοιπόν κάνοντας double double και με 2 κοψίματα οδήγησε τους πάνθηρες στην νίκη. Πολύ καλοί επίσης και οι Κωστουλης και Ανδρεου απο τους νικητές. Ένας Βυζας δεν ήταν αρκετός για τους ηττημένους που δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα και χάνουν τις οποίες ελπίδες για την προνομιούχο τέταρτη θέση του ομίλου .

 

ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Κωστουλης 10, Τζιουρτζιας 17, Ανδρεου 10(1), Τσαπραντζης, Δαμτσιος, Μουρτης 5(1), Καραμιχος 6, Πασχαλιδης 3(1).

AMBE LALE: Μπιτιβανος , Μπουλασικης 2, Βυζας 10(1), Δεληφωτης 5, Μωυσιαδης , Θεοδωρίδης 2, Μπέκας 3, Νικολαιδης 6, Βασιλειαδης 2.

Κυρίως πιάτο της ημέρας ενα ντέρμπι του Α ομίλου το οποίο κατέληξε σε έν μέρη εύκολη επικράτηση των πρόπερσινων πρωταθλητών , Παρταλια 89 - Bad Boys 65.

Για τα Παρταλια τα λόγια ειναι περιττά , στην πρώτη του εμφάνιση για φέτος ο φοβερός και τρομερός Τσακίρης έδωσε το << νίτρο >> στο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου και του τουρνουά. Η απουσία του Εμμανουηλίδη καλύφθηκε επάξια απο τους  Κωστογλιδη , Κασαπη και επήλθε η επικράτηση μετα το πρωτο μισό του αγώνα .

Δυο διαφορετικά τελείως ημίχρονα για τους Bad boys ! Ενα τρομερό πρωτο ημίχρονο με τους έμπειρους ,όχι μονο στην ασφάλεια ζωής αλλα και στην ασφάλεια της περιοχής του καλαθιού , αδελφούς Πολυμερη και έναν Κώστα Στικα ψυχρό( σαν αριστος ψυκτικός ) εκτελεστή  με 3 τρίποντα να κρατάνε σε απόλυτο ρυθμό ντέρμπι τον αγώνα ! ( ημίχρονο 36-36) . Και ενα δεύτερο ημίχρονο καταστροφικό που ούτε οι ίδιοι οι νικητές θα μπορούσαν να φανταστούν την καθίζηση της άμυνας των αντιπάλων τους. Ο Καλιορας πάλευε μόνος του και να σημειωθεί ότι έχασαν και μια κολώνα της ρακέτας (Τσιριμπακας) απο τραυματισμό μόλις στο πρωτο δεκάλεπτο .

ΠΑΡΤΑΛΙΑ : Κασαπης 16, Κωστογλιδης 20(1), Δούμας 10(2), Γεωργοπουλος 8, Τσακίρης 27, Ζιγρας 7.

BAD BOYS: Δουλαλας 13, Γώγος 4, Δομουντζης 4, Καλιορας 19(3), Στικας 12(4), Λιακοπουλος (7), Τσιριμπακας 2, Τσακιρογλου 2, Πολυμερης Β. Πολυμερης Στ.

Επιδόρπιο της ημέρας η εύκολη επικράτηση των Ατλας απέναντι στα Παιχτρονια που προσπάθησαν αλλα άντεξαν ενα δεκάλεπτο , Παιχτρονια 49 - Ατλας 75.

Με τον βιονικό Σιασιο να οργανώνει , τον εκτελεστή Κοτζιαμπαση να σκοράρει , κι τον Κλωναρα να μαζεύει κάθε ριμπάουντ και να τιμωρεί τους αντιπάλους , καθάρισε  ενα ακόμα εύκολο ματς ο Δωρης και η παρέα του.

Απο τα Παιχτρονια ο Μπασιας έκανε φιλότιμες προσπάθειες , οι Σαράφης Τσιγαρας και Αποστολου προσπάθησαν αλλα η πληρότητα της αντίπαλης ομάδας ήταν εμφανής .

ΠΑΙΧΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ : Ποζιαδης , Αποστολου 8, Τσιγκογιαννης , Μπασιας 18, Κοσμιδης 5, Σαράφης 8, Τσιγαρας 8, Λαμπαουνας 2.

 

ΑΤΛΑΣ: Παπαγιαννης 8, Σιασιος 13, Κοτζαμπασης 22, Κλωναρας 14, Καραθανασης 6, Μπογδαμπειδης 2, Στογιάννος 4, Τουφας 2, Κοζας 4, Καταγιαννοπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...