Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών 2015

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών 2015

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Καλθοσφαιριστών 2015 με απόλυτη επιτυχία. Ο Δήμαρχος Βέροιας κύριος Βοργιαζίδης Κων/νος, ο πρόεδρος Καραθανάσης Δώρης και ο γραμματέας Αχτσής Θωμάς των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Βέροιας απένειμαν στη σεμνή τελετή λήξης τα κύπελλα στους νικητές των τριών κατηγοριών (35+, 40+, 50+). Και στις τρείς κατηγορίες νικήτριες αναδείχτηκαν οι ομάδες του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης (ΣΒΚΘ).

 

 Στην κατηγορία 50+ η ομάδα του ΣΒΚΘ (Θεσσαλονίκη) επικράτησε του ΣΠΑΚΕ (Αθήνα), στην κατηγορία των 40+ η Θεσσαλονίκη νίκησε την ομάδα απο το Αγρίνιο και στην κατηγορία των 35+ ήταν η ομάδα της Βέροιας (VERIA WARRIORS) που ηττήθηκε μετά απο έναν συγκλονιστικό σε εξέλιξη αγώνα απο τη Θεσσαλονίκη.

Η παρουσία του Νίκου Γκάλη, ως επίσημου προσκλεκλημένου του τουρνουά, έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ-ΒΙΚΕΛΑ σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές όπως και στους φιλάθλους (μικρούς και μεγάλους) τη δυνατότητα να γνωρίσουν απο κοντά τον άνθρωπο που υλοποίησε τα μπασκετικά μας όνειρα.

Το Σαββατόβραδο της 24ης παρέθεσαν γεύμα οι φιλοξενούμενοι και διοργανωτές του τουρνουά (Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Βέροιας) σε όλες τις αποστολές που πήραν μέρος στο τουρνουά. Το γεύμα ήταν προσφορά την Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε απο τον Καραθανάση Δώρη στο μύθο Νίκο Γκάλη ευχαριστήρια πλακέτα «για την εκπλήρωση των μπασκετικών μας ονείρων». 

Ακολούθησε απονομή απο το Δήμαρχο Βέροιας και το ΔΣ του Συλλόγου Βετεράνων της Βέροιας, των κυπέλλων και διπλωμάτων συμμετοχής προς τις δεκατέσσερις (14) αποστολές που πήραν μέρος στο μεγαλύτερο σε συμμετοχές και κατά γενική ομολογία καλύτερα οργανωμένο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η γλυκιά βραδιά έδωσε σε όλους τους αθλητές την ευκαιρία να ξαναβρεθούν με παλιούς φίλους και να φωτογραφηθούν με το ίνδαλμα τους, που δεν ήταν άλλος φυσικά, παρά ο γνωστός μας ΝΙΚ. Όλοι έδωσαν στο τέλος την ευχή να ξαναβρεθούνε του χρόνου και εντός αλλά και εκτός γηπέδων, σε μια ακόμη πανελλήνια αγωνιστική μάζωξη των βετεράνων καλαθοσφαιριστών.

 

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΜΑΔΩΝ 

ΣΤΟ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 2015

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  50+ : 

1. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΣΒΚΘ)  2. ΑΘΗΝΑ  (ΣΠΑΚΕ)  3. ΚΑΒΑΛΑ  4.  ΒΕΡΟΙΑ  (VERIA  WARRIORS)

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  40+ : 

1. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΣΒΚΘ)  2. ΑΓΡΙΝΙΟ  3.ΚΟΜΟΤΗΝΗ  4. ΞΑΝΘH

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  35+ : 

1. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΣΚΒΘ)  2. ΒΕΡΟΙΑ (VERIA WARRIORS)  3. ΣΥΡΟΣ              

4.ΑΘΗΝΑ (ΕΚΑ)  5. ΠΕΛΑΡΓΟΙ  6. ΑΘΗΝΑ (ΕΑΒ)

 

Ένας θρύλος στο Σπίτι της Βεργίνας

Το Σάββατο μεσημέρι, 23 Μαΐου 2015 επισκέφθηκε το Σπίτι της Βεργίνας ο Νίκος Γκάλης, συνοδευόμενος από τους οικείους του και φίλους του.

Ο κ. Γκάλης και οι συνοδοί του ενημερώθηκαν για τη ζωή και τη δράση της Πρωτοβουλίας για το Παιδί και έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Στη συνέχεια, ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής, ήλθε σε επαφή με τα παιδιά και με το προσωπικό του Σπιτιού, μίλησε μαζί τους, και υπέγραψε αυτόγραφα μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί τον Νίκο Γκάλη, την οικογένεια του καθώς και τους φίλους τους, για την επίσκεψη τους, που χάρισε χαρά και υπερηφάνεια στα μικρά παιδιά και αποτέλεσε τιμή για όσους εργάζονται στην υπόθεση της προστασίας τους.

Στην προσπάθεια μας να ενισχύσουμε την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των φιλοξενούμενων παιδιών μας με πρότυπα ζωής και συμπεριφοράς, η συγκεκριμένη επίσκεψη αποτέλεσε ένα εξαιρετικά σημαντικό και εποικοδομητικό γεγονός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κολυμβητική Ακαδημία “ΝΑΟΥΣΑ”:  Προετοιμασία τους ενόψει του θερινού πρωταθλήματος (ΦΩΤΟΣ)

Κολυμβητική Ακαδημία “ΝΑΟΥΣΑ”: Προετοιμασία τους...

Η Κολυμβητική Ακαδημία “ΝΑΟΥΣΑ” σε συνεργασία με τον...

Ρεκόρ εγγραφών στον «20ο Δρόμο Θυσίας»

Ρεκόρ εγγραφών στον «20ο Δρόμο Θυσίας»

Ρεκόρ εγγραφών στον αγώνα δρόμου «20ος Δρόμος Θυσίας»...

Με τρεις αθλητές το

Με τρεις αθλητές το "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας στο...

Στην Αλεξανδρούπολη θα διοργανωθεί και φέτος το...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας:  Δύο νίκες σε ισάξιους αγώνες στη διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων SUBMAT 2 only submission

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας: Δύο νίκες σε ισάξιους...

Με δυο νίκες σε ισάξιους αγώνες στέφθηκαν οι αθλητές...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το SUBMAT 2 της SUBROW FIGHT EVENTS και του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ υπό την αιγίδα της ΕΟΠΤ (Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών) την Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το SUBMAT 2 της SUBROW FIGHT EVENTS και...

Στη διοργάνωση πήραν μέρος 32 επίλεκτοι αθλητές απο 15...

Έκανε τον γύρο της Ελλάδας με ποδήλατο και επέστρεψε στην Πέλλα

Έκανε τον γύρο της Ελλάδας με ποδήλατο και επέστρεψε...

Επέστρεψε από τον 44ο γύρο της Ελλάδος ο 77χρονος...

Οι 10 πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο: Πέμπτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Οι 10 πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο: Πέμπτος ο...

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο, ...

ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 10 ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ

ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 10 ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ...

Στην παραλία  του Ξυλοκάστρου  Κορινθίας διεξήχθη το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...