Χρυσό η Κατρανίτσα, ασημένιο και δύο χάλκινα η Τηλιοπούλου, χάλκινο οι Σαλασίδου και Μουστακοπούλου του ΑΟΡΓ

Χρυσό η Κατρανίτσα, ασημένιο και δύο χάλκινα η Τηλιοπούλου, χάλκινο οι Σαλασίδου και Μουστακοπούλου του ΑΟΡΓ

Με πολλά μετάλλια και καλά πλασαρίσμα τελείωσαν τον αγώνα οι αθλήτριες του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ, στο διεθνές μήτιγκ ρυθμικής γυμναστικής SPARTACUS ΕMERALDS CUP, που πραγματοποιήθηκε για Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά  στο κλειστό γυμναστήριο της Θέρμης, στις 22 και 23 Μαΐου.

 

Οι συμμετοχές, ιδιαίτερα στις μικρές κατηγορίες παγκορασίδων και κορασίδων, ήταν πολλές και δυνατές, αφού οι τελικοί αγώνες γι’ αυτές τις ελληνίδες αθλήτριες διεξάγονται στους επόμενους δύο μήνες.

Το ενθαρρυντικό για τον ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ είναι οι πολύ καλές εμφανίσεις των πρωτοεμφανιζόμενων σε αγώνες με κριτές και βαθμολογίες, αθλητριών του, που φαίνεται να ακολουθούν σε επιτυχίες τις μεγαλύτερες συναθλήτριές τους.

Το χρυσό μετάλλιο, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, κατέκτησε η πρώτης χρονιάς παγκορασίδα, αθλήτρια της Πελαγίας Τηλιοπούλου, Κωνσταντίνα Κατρανίτσα στο πρόγραμμα με τη μπάλα.

Το ασημένιο μετάλλιο στη μπάλα και δύο χάλκινα μετάλλια στις κορύνες και στην κορδέλα και τέταρτη θέση στο Σύνθετο Ατομικό, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση, ίσως την καλύτερή της την φετινή χρονιά, κατέκτησε η Βασούλα Τηλιοπούλου  δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αν και οι επίσημοι αγώνες της Ομοσπονδίας για την κατηγορία γυναικών έχουν τελειώσει για φέτος.

Χάλκινο μετάλλιο στο στεφάνι και έκτη θέση στις κορύνες, πραγματοποιώντας μόνο αυτά τα δύο προγράμματα κατέκτησε η Ολυμπία Σαλασίδου, αν και οι προπονήσεις της το τελευταίο διάστημα ήταν ελλιπείς.

Πολύ καλή και ελπιδοφόρα η εμφάνιση της δεύτερης χρονιάς παγκορασίδας αθλήτριας Στεργιάνας Μουστακοπούλου, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πρόγραμμα με τη μπάλα.

Πολύ καλά πλασαρίσματα, κάποιες και  στην πρώτη οκτάδα είχαν και οι υπόλοιπες αθλήτριες του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ, Σμαράγδα Ελευθεριάδου (τέταρτη στη μπάλα και πέμπτη στο στεφάνι), Ελισάβετ Χωματά (έκτη στις κορύνες), Χάιδω Μοτσιοπούλου (όγδοη στη μπάλα), Αλεξάνδρα Κοτζαερίδου (8η στο σχοινάκι) και Δήμητρα Κοτζαερίδου.

 

Δήλωση του προέδρου του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ κ. Ευθυμίου Χωματά. «Για μια ακόμη φορά φέτος καλούμε να συγχαρώ τις αθλήτριές μας, τις προπονήτριες Ερμιόνη Τάκα και Πελαγία Τηλιοπούλου και τον χορογράφο μας Γιάννη Μάρτο. Ο αγώνας δεν ήταν από τους επίσημους της ΕΓΟ, αλλά το επίπεδο ήταν πολύ ανεβασμένο, ιδιαίτερα στην κατηγορία των παγκορασίδων και κορασίδων. Ενας αγώνας είναι πάντα πολύ σημαντικός γιατί βγαίνουν πολλά συμπεράσματα είτε υπάρχουν καλές εμφανίσεις είτε όχι. Γι’ αυτό πρέπει να γίνονται όσο το δυνατόν περισσότεροι. Η ρυθμική γυμναστική της χώρας τα τελευταία χρόνια έχει πολύ μεγάλη ανάπτυξη στον τομέα του πλήθους των αθλητριών και των συλλόγων. Από το γεγονός αυτό πιστεύουμε και ελπίζουμε να ξαναφέρουμε το άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής στη χρυσή εξαετία (1999- 2005), που η χώρα μας ήταν παγκόσμια δύναμη στο όμορφο αυτό ολυμπιακό άθλημα.

 

 

Δήλωση από τη Γ. Γραμματέα  του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ και Αντιπρόεδρο της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Σοφία Παπαδοπούλου «Είμαι χαρούμενη για τις επιτυχίες και τα μετάλλια των αθλητριών του συλλόγου. Συγχαρητήρια στις προπονήτριες Ερμιόνη Τάκα και Πελαγία Τηλιοπούλου και στον χορογράφο μας Γιάννη Μάρτο. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και αυτό αρχίζει και βγαίνει στους αγώνες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στο σωματείο του «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ» για τον αγώνα που διοργάνωσε αλλά και σε όλους αυτούς που στήριξαν τον αγώνα αυτό.  Τον Δήμο Θέρμης και όλους τους χορηγούς. Απέδειξαν την αγάπη τους για τον αθλητισμό. Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και άλλοι σε άλλες πόλεις»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...