Επίδειξη ρυθμικής γυμναστικής από τον ΑΟΡΓ

Επίδειξη ρυθμικής γυμναστικής από τον ΑΟΡΓ

Φανταστικό και υψηλού επιπέδου θέμα από τις αθλήτριες και τις χορευτικές ομάδες του Α.Ο.Ρ.Γ. Βέροιας. Ενθουσίασαν τα προαγωνιστικά και αναπτυξιακά τμήματά του. Όσοι βρέθηκαν στο κατάμεστο Φιλίππειο γυμναστήριο τη Δευτέρα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα υπέροχο και υψηλού επιπέδου θέαμα.

 

Το ξεκίνημα της εκδήλωσης έγινε από τον πρόεδρο του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ κ. Ευθύμιο Χωματά ο οποίος καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία του τον εκπρόσωπο του δήμαρχου Βέροιας, αντιδήμαρχο παιδείας και πρόεδρο της ΚΕΠΑ  κ. Γιώργο Σοφιανίδη, τον νέο πρόεδρο της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. κ. Χρήστο Ψαθά, τον προϊστάμενο εκπαιδευτικών θεμάτων Β/θμιας εκπαίδευσης και Χρήστο Σκούπρα και την ολυμπιονίκη αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής της Βαρκελώνης Μαρία Σανσαρίδου. Προσφώνησε ακόμη τη Γ.Γ. του συλλόγου και νέα αντιπρόεδρο της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Σοφία Παπαδοπούλου.

Καλωσόρισε και ευχαρίστησε ακόμη τους γονείς των παιδιών, που για μια ακόμη χρονιά έδειξαν εμπιστοσύνη στο σύλλογο και ιδιαίτερα στις γυμνάστριές του.

Αναφέρθηκε γενικά στις πολλές επιτυχίες του συλλόγου που φέτος συμπλήρωσε 26 χρόνια και κάλεσε πρώτα τον κ. Σοφιανίδη και κατόπιν τον κ. Ψαθά να κάνουν έναν χαιρετισμό.

 

Ο κ. Σοφιανίδης μίλησε για τις πολλές επιτυχίες που έφερε στην πόλη μας ο ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ και τόνισε τις πολλές ωφέλειες που αποκομίζουν τα παιδιά που βρίσκονται από μικρά στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο  άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής.

Ο κ. Ψαθάς που πρόσφατα εκλέχθηκε πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., μίλησε και αυτός για τα παιδιά. Είπε ότι αυτά είναι οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης και όλοι οι υπόλοιποι είναι οι θεατές. Τόνισε όμως ότι τον υπόλοιπο χρόνο πρέπει να τον αφιερώνουμε γι’ αυτά τα παιδιά. Και αυτό προσπαθούν να κάνουν τόσο η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. όσο και η Ε.Γ.Ο..

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η τεχνική υπεύθυνη και εν ενεργεία γυμνάστρια του συλλόγου Μαρία Μυλωνά  για να παρουσιάσει και να σχολιάσει τα μουσικοχορευτικά προγράμματα των αθλητριών, των αναπτυξιακών, των προαγωνιστικών και των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου. Όταν εκτελούσαν τα προγράμματά τους οι αθλήτριες ανακοίνωνε τις επιτυχίες τους που φέτος ήταν πολλές.

 

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

1)Συριανίδου Στέλλα: Επίλεκτη αθλήτρια, ασημένιο μετάλλιο στο Σύνθετο Ομαδικό στους πανελλήνιους αγώνες κατηγορίας γυναικών.

2)Σαλασίδου Ολυμπία: Επίλεκτη αθλήτρια,  ασημένιο μετάλλιο στο Σύνθετο Ομαδικό στους πανελλήνιους αγώνες κατηγορίας γυναικών, χάλκινο μετάλλιο στο στεφάνι στους ίδιους αγώνες, χάλκινο μετάλλιο στο Σύνθετο ατομικό στους αγώνες Β-Δ’ περιφέρειας, ενώ στους ίδιους αγώνες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο στεφάνι και ασημένιο μετάλλιο στις κορίνες. Χάλκινο μετάλλιο στο στεφάνι στο διεθνές μήτιγκ SPARTACUS CUP.

3)Τηλιοπούλου Βασούλα: Ασημένιο μετάλλιο στο Σύνθετο Ομαδικό στους πανελλήνιους αγώνες κατηγορίας γυναικών, ασημένιο μετάλλιο στη μπάλα και δύο χάλκινα μετάλλια στις κορίνες και κορδέλα στο διεθνές μήτιγκ «SPARTACUS CUP» και χάλκινο μετάλλιο στη μπάλα στο αγώνες της Β-Δ’ περιφέρειας.

4)Χωματά Ελισάβετ:  Σταθερά μέσα στις κορυφαίες ελληνίδες αθλήτριες της κατηγορίας της, με καλύτερη χρονιά το 2012, που με βάση τη βαθμολογία ήταν καλύτερη παγκορασίδα στην Ελλάδα. Φέτος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο στεφάνι στους αγώνες Β-Δ’ περιφέρειας.

5)Κοτζαερίδου Αλεξάνδρα: Με βάση τη βαθμολογία της στους τελικούς αγώνες Β-Δ περιφέρειας βρίσκεται μέσα στις δέκα καλύτερες κορασίδες του έτους της, δηλαδή γεννημένες το 2004, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

6)Κοτζαερίδου Δήμητρα: Χρυσό μετάλλιο στο ανσάμπλ στους αγώνες Β-Δ’ Περιφέρειας κατηγορίας παγκορασίδων.

7)Μουστακοπούλου Στεργιάννα: Χρυσό μετάλλιο στο ανσάμπλ στους αγώνες Β-Δ’ Περιφέρειας κατηγορίας παγκορασίδων και χάλκινο μετάλλιο στη μπάλα στο διεθνές μήτιγκ SPARTACUS CUP.

8)Eλευθεριάδου Σμαραγδα: Χρυσό μετάλλιο στο ανσάμπλ στους αγώνες Β-Δ’ Περιφέρειας κατηγορίας παγκορασίδων.

9)Μοτσιοπούλου Χάιδω: Χρυσό μετάλλιο στο ανσάμπλ στους αγώνες Β-Δ’ Περιφέρειας κατηγορίας παγκορασίδων.

10)Παυλίδου Μαρία: Χρυσό μετάλλιο στο ανσάμπλ στους αγώνες Β-Δ’ Περιφέρειας κατηγορίας παγκορασίδων.

11)Κατρανίτσα Κωνσταντινα: Χρυσό μετάλλιο μετάλλιο στη μπάλα στο διεθνές μήτιγκ SPARTACUS CUP.

Οι παγκορασίδες δεν αγωνίστηκαν ακόμη στους επίσημους αγώνες της Ε.Γ.Ο.

 

Όλα αυτά τα αστεράκια που έφεραν μεγάλες επιτυχίες στην πόλη μας είχαν την ευκαιρία να δουν, να θαυμάσουν και να τα χειροκροτήσουν και άνθρωποι, όπως συγγενείς και φίλοι, που δεν μπόρεσαν να τα δουν στους αγώνες.

Οι μεγάλες ομαδικές επιτυχίες όμως δεν ήρθαν από τη ρυθμική γυμναστική αλλά από τις χορευτικές ομάδες (χιπ –χοπ και μοντέρνο) του συλλόγου, που έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις στους χορευτικούς αγώνες SALONICA OPEN κατακτώντας 1 χρυσό, 2 ασημένια  και 3 χάλκινα μετάλλια με την καθοδήγηση της υπεύθυνης δασκάλας χορού Κικής Χωματά.

Πίσω από αυτές τις επιτυχίες βέβαια βρίσκονται οι γυμνάστριες- προπονήτριες των αθλητριών: Η Βασιλική Δίντση, πρώην αθλήτρια του συλλόγου και υπεύθυνη των αναπτυξιακών τμημάτων του Κοπανού. Η Πελαγία Τηλιοπούλου, πρώην αθλήτρια του συλλόγου, υπεύθυνη των αναπτυξιακών τμημάτων Αλεξάνδρειας και προπονήτρια της παγκορασίδας αθλήτριας Κωνσταντίνας Κατρανίτσα.

Η Κική Χωματά, τεταρτοετής φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, πτυχιούχος στο χιπ-χοπ, υπεύθυνη  και δασκάλα χορού όλων των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου.

Ο Γιάννης Μάρτος, δάσκαλος μπαλέτου του συλλόγου

Η Ερμιόνη Τάκα, πρώην αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, προπονήτρια όλων των αθλητριών και των προπαγκορασίδων

Και τέλος η Μαρία Μυλωνά που για 26 χρόνια βρίσκεται αδιαλείπτως μπροστάρισσα σε ότι έχει σχέση με τη ρυθμική γυμναστική, που την ξεκίνησε στη Βέροια το 1989.

 

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση όλων των τμημάτων και με μία πολύ ωραία και συμβολική κίνηση. Οι παλιές αθλήτριες έδωσαν μετάλλια σε όλα τα κοριτσάκια που πήραν μέρος στην επίδειξη  παίρνοντας το μήνυμα να συνεχίσουν και αυτά αυτά, μελλοντικά τις επιτυχίες των παλαιοτέρων αθλητριών του συλλόγου. Η Μαρία Μυλωνά τέλος ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές, ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και έδωσε ραντεβού με τα αναπτυξιακά τμήματα τον Σεπτέμβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π για τη Volley League και τον αγωνιστικό απολογισμό.

Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π για τη Volley League και τον...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ στη συνεδρίαση  της...

Δύσκολη η αρχή αλλά με θετικά αποτελέσματα για την αγωνιστική ομάδα του Πήγασου

Δύσκολη η αρχή αλλά με θετικά αποτελέσματα για την...

Το Σαββατοκύριακο 24-25 Απριλίου 2021 πραγματοποιήθηκε...

Καταβάλλονται 3.596.500 ευρώ σε 1.403 ερασιτεχνικά σωματεία του Μητρώου

Καταβάλλονται 3.596.500 ευρώ σε 1.403 ερασιτεχνικά σωματεία...

Καταβάλλονται από σήμερα 3.596.500 ευρώ σε 1.403 δικαιούχα...

Ανοίγουν για το κοινό δημοτικό κολυμβητήριο και γήπεδο στην Νάουσα

Ανοίγουν για το κοινό δημοτικό κολυμβητήριο και...

Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται από σήμερα το...

Πιέρια όρη ( θέση Γκόλνα) 1235μ. Κυριακή 9 Μαϊου 2021 Με τους Ορειβάτες Βέροιας

Πιέρια όρη ( θέση Γκόλνα) 1235μ. Κυριακή 9 Μαϊου 2021 Με τους...

Το βουνό σήμερα μας προσκαλεί φιλικά με κάθε πλαγιά...

 ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς: «Όσοι έχουν εμβολιαστεί δε χρειάζονται τεστ για τους αγώνες»

ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς: «Όσοι έχουν εμβολιαστεί δε...

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς,...

Ανοίγουν στις 17 Μαΐου οι Ακαδημίες. όλες οι προτάσεις

Ανοίγουν στις 17 Μαΐου οι Ακαδημίες. όλες οι προτάσεις

Την άρση απαγορεύσεων για την σταδιακή επιστροφή στην...

Στη Βέροια και στην ομάδα Βόλεϊ του Φιλίππου ο Γιάννης Τακουρίδης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ στη συνεδρίαση  της Τετάρτης 12 Μαΐου 2021 συζήτησε και αποφάσισε τα ακόλουθα:Επικύρωσε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος Volley League 2020-21.Eκανε τον αγωνιστικό απολογισμό της...