Χάλκινο μετάλλιο στο σχοινάκι για την Κωνσταντίνα Κατρανίτσα του ΑΟΡΓ

Χάλκινο μετάλλιο στο σχοινάκι για την Κωνσταντίνα Κατρανίτσα του ΑΟΡΓ

Ευχάριστα νέα από τις αθλήτριες πρώτης χρονιάς του ΑΟΡΓ Βέροιας στο Σύνθετο Ατομικό, με τέσσερις αθλήτριες μέσα στην καλύτερη εικοσάδα, ενώ οι δύο (Κωνσταντίνα Κατρανίτσα και Σμαράγδα Ελευθεριάδου) ήταν μέσα στην πρώτη οκτάδα των απονομών, στην τελική φάση ρυθμικής γυμναστικής Συλλόγων και Ατομικού κατηγορίας παγκορασίδων το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιουνίου, της Β΄-Δ΄ περιφέρειας (Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, Ήπειρος και Επτάνησα).

 

Την καλύτερη εμφάνιση έκανε η Κωνσταντίνα Κατρανίτσα παίρνοντας στο Σύνθετο Ατομικό την 6η θέση με 35,250, ενώ μεγάλη επιτυχία ήταν το χάλκινο μετάλλιο στο σχοινάκι με 9,250β. Ηταν ακόμη 6η στο πρόγραμμα χωρίς όργανο μα 10,350β.

Ακολούθησε η Σμαράγδα Ελευθεριάδου που κατέλαβε την 7η θέση στο Σ.Α. με 34,050β, την 8η θέση στο σχοινάκι με 8,150, την 5η θέση στη μπάλα με 8,900β και την 8η θέση στο στεφάνι με 8,250 β.

Η Μαρία Παυλίδου ήταν 13η στο Σ.Α. με 32,500β ενώ μπήκε στην καλύτερη οκτάδα στο πρόγραμμα με τη μπάλα με 8,500 β.

Τέλος, οι δυνατότητες της Χάιδως Μοτσιοπούλου είναι μεγάλες, όχι μόνο για την οκτάδα αλλά και για μετάλλια. Οι ατυχείς εμφανίσεις της όμως, στον συγκεκριμένο αγώνα, ιδιαίτερα στο πρόγραμμα με το στεφάνι την έφεραν πίσω στην κατάταξη του Σ.Α. (εικοστή) με 30,300β. Ηταν μέσα στην καλύτερη οκτάδα στο πρόγραμμα χωρίς όργανο με 9,700β.

Πολύ καλές εμφανίσεις και από τις 2ης χρονιάς παγκορασίδες του ΑΟΡΓ Βέροιας, που ανάμεσα σε 56  αθλήτριες  κατέλαβαν στο Σ.Α. την 14η θέση η Στεργιάνα Μουστακοπούλου με 37,900β και την 22η η Δήμητρα Κοτζαερίδου με 35,000β.

 

Δηλώσεις προέδρου κ. Χωματά: «Συγχαρητήρια στις προπονήτριες Ερμιόνη Τάκα και Πελαγία Τηλιοπούλου, στον χορογράφο μας Γιάννη Μάρτο και στις αθλήτριές μας. Ο ΑΟΡΓ Βέροιας συνεχίζει να φέρνει επιτυχίες στην πόλη μας. Οι πρωτιές στα μετάλλια και στις καλύτερες οκτάδες των απονομών στον συγκεκριμένο αγώνα  δείχνουν ότι οι παγκορασίδες αθλήτριές μας ακολουθούν τις επιτυχίες των μεγαλύτερων συναθλητριών τους. Αυτό πρέπει να το προσέξουμε όλοι μας. Πρέπει να τις εξασφαλίσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε οι διακρίσεις και οι επιτυχίες τους στο όμορφο και ολυμπιακό άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής να συνεχιστούν.

 

Δηλώσεις της Τεχνικής Υπεύθυνης Μαρίας Μυλωνά: «Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και προπονήτριές μας Ερμιόνη Τάκα και Πελαγία Τηλιοπούλου και στον δάσκαλο μπαλέτου Γιάννη Μάρτο, γιατί φέτος κατάφεραν και δούλεψαν συγχρόνως σε δύο επίπεδα, στο ensemble(ομαδικό με 5 μπάλες) και στο ατομικό, όπου πολύ λίγοι σύλλογοι το τόλμησαν. Και ο τολμών νικά. Τα κορίτσια μας κέρδισα μετάλλια κάθε χρώματος και καλά πλασαρίσματα στις οκτάδες. Πέρα από τα μετάλλια όμως και τις επιτυχίες αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ, είναι να βλέπω την κάθε αθλήτρια να προσπαθεί να ξεπερνάει τον εαυτό της σε κάθε αγώνα και αυτό έγινε από τις περισσότερες αθλήτριες. Αυτό με χαροποιεί  γιατί σημασία έχει να μάθουμε ν’ αγωνιζόμαστε και να προχωράμε μπροστά.»

 

Σημειώνουμε ότι οι συμμετοχές των συλλόγων και των αθλητριών ήταν εντυπωσιακές, αφού πήραν μέρος στους αγώνες 26 σύλλογοι και 130 περίπου αθλήτριες. Ήταν αναμφισβήτητα οι καλύτεροι αριθμητικά αγώνες που έγιναν μέχρι σήμερα.

 

Δεκατρείς σύλλογοι είχαν Σύνθετο Ομαδικό (τέσσερις καλύτερες βαθμολογίες από κάθε όργανο της Ρ.Γ. στην κατηγορία των παγκορασίδων). Ο ΑΟΡΓ Βέροιας κατέλαβε την 6η θέση με 145,050 β., με πολύ μικρή διαφορά από την τέταρτη και πέμπτη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...